21 yasında sıddet goren 3 cocuklu anne?

Çok çok zor.. Ne diyeyim allah kolaylık versin. Korunsun da 4. yapmasın bari.. Şu şartlar altında boşanmak ne derece doğru olur bilemiyorum ama, arkadaşınızın kendi ayakları üstünde durması gerekli.. 17 yaşında evlendiğine göre lise mezunu dahi değildir.. 3 çocukla nasıl olur bilemiyorum ama liseyi bitirmeye baksın.. Evden iş yapabilir.. Örgü, nikah şekeri, sabun, süs eşyası gibi evde para kazanacak yöntemler bulsun.. En azından az çok kıyısına köşesine para atsın. 1-2 yıla da boşansın.. Ama boşanırken ailesinin desteğini almaya baksın..

katılıyorum hadi 1 oldu 2 oldu 3 e kadar insan tevrübe edinmezmi zorla ilişkiye niye girsn bence adam aldatmadan arta kalan zamanda evdekine de ayar veriyor ki cepte dursun böyle şerefsizler yüzünden insan kendni mal gibi hiddiyor o kız da bunca olaya rağmen açsaymş gözünü kusura bakmayın ama hala daha akıl veriliyor ve uygulamıyosa cahil mahil değil düpedüz kendi ipini kendi çekiyo sonra bu şerefsizler döve dve öldürüyor bizde vah tüh e laf dinle işte git boşan sanki bugününden daha mı ktü olcan allahım sabır yarabbim

iyiy ama ipekçiğim sanırım anlamak istemedin
ben kız için demedim ki yetiştirdiği evlat için dedim. Ne yapmamızı istersin bu konuyuda diğer tüm konular gibi unutmayımı?

Unutmak derken?? Neyi unutmak?

1. Katliamı?

2. Özgecan’ı?

Hangisinden bahsediyorsun ki?

Unutmamak lafta olsaydı laf salatacıları rekor kırardı. İcraat lazım bu konuda. Herkes kendine düşeni yaparsa ancak o zaman olur. Hani laf salatacıların bir kısmı ülkesini çok sever gibi konuşur ya ama eylemde boş gezenin boş kalfasıdır. Ama ülkesini sevmek lafla olmuyor, işini en iyi yapan ülkesini en çok sevendir.

Biz de bu olayı unutmayalım elbet sabahlara kadar konuşalım bildiğimizden şaşmadıktan sonra ne karımız var?

21 YAŞINDA VE 3 ÇOCUK SAHİBİ KOCADAN DESEN YÜZÜ GÜLMEMİŞ ALLAH YARDIMCISI OLSUN ÇOK ZOR AH BE KIZIM 17 YAŞINDA NASIL KAÇARSIN NASIL CESARET

bence karışmayın nasılsa kocasından kurtarsanız dahi tekrar o adama geri dönecek ve akabinde 4-5-6. cı çocuklarıda çatır çatır doğuracak...
nerden mi biliyorum birinci derece bir akrabamı 8 senedir biz çekip kurtaramadık artık sülaleden birine kocası zarar verdiğinde duracağını düşünüyoruz..rahatlayacak zannımca

Yooo yanlış duymuşsunuz kadın sığınma evlerinde 3 ila 6 ay kalıyorlar genelde 6 ay bu süre içinde kendini toparlamaya çalışması gerekiyor yani yangel keyfim muhabbeti yok şayet 6 ay sonunda yine görüşülüyor işi dahi olsa uygun bulurlarsa kalıyorlar şayet kaldıkları yer çok dolu değilse kalmalarına izin veriyorlar yani benim arkadaşımın çalıştığı yerde durum böyle

Aklından zoru ne anlamıyorum bazı kızlarımızın ? 17 yaşında daha ergen olarak tabir ettiğimiz çağlarda kaçarak evleniyorlar ve yetmiyor hemen de çocuk yapma derdine düşüyorlar, ben şimdi bu denli mantık dışı bir duruma nasıl mantıklı bir yorum yapayım da yol göstereyim

Tabii ki de zaten keyif yapamazlar orada benim duyduğum kadarı ile öyledir tabii bu kişinin durumuna göre değişir dediğiniz gibi ama bu bayanın 3 çocukla hele ki daha 2 aylık anne sütü gereken bir bebekle nasıl çalışacak merak ediyorum. Aslında yakınlarındaki bir pastaneyle fırınla anlaşıp börek falan yapıp hergün getirebilir. Dilim bazında ya da tepsi kapsamında satabilir.

arkadaşım sen annesinin yanına gitmeye ikna et.madem ailesi red etmemiş sonuçta sıcak bir aşı olur çocuklarına bakar.acilen o kocasını bırakması lazım.olan olmulş artık acımıyorum demek ne demek ya .bazen çok acımasız olunabiliyor çok kolay yargılanabiliyor insanlar.kim ister böyle bir hayatı kim ister rezil olmayı hergün hzuursuz olup acı çekmeyi.
o kocayı bıraksın ailesinin yanıan dönsün.sonra gidip valilik kaymakamlık artık nerdeyse oraya başvursun mutlaka çıkar bir yardım.

aman yaklaşma evimmm
yani en azından yaklaşmamaya çalış
sen napıyosun bu arada nasıl eşinin durumu?

iyiyim cnm eşimin durumuda iyi. dr a gitti geçen hafta kontrole dr daha altı ay kadar ilaca devam edeceksin demiş. daha sakin gibi tartışmalarda. yalnız büyük bir tartışmamız oldu ailesi yüzünden hem görüşmüyoruz hem arayıp istekleri bitmiyor usandırdılar

kavgada eşim bayaaa sinirlendi ama ben üstüne gittim ailesi yüzünden. yinede kontrollü davrandı umduğumdan iyiydi:)

ilgilendiğin için teşekkür ederim

rica ederim
aman iyi maşallah :)

sımdı tekrar aradım kızı bak sukadar kısı boyle boyle dıyor aklını basına al dedım. bıdaha bı olay olursa oyle gıdecegım dedı. bısey dıyemedım artık. ben uzerıme dusenı yaptıgımı dusunuyorum. hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar.

sen üzerine düşünei iyi niyetinle yapmışsın ama ben tüm konuyu okuduktan sonra o kızın ne kocasından boşanacağına ne de bir şeyler için uğraşacağına inanmıyorum hatta yakınlarda 4.çocuğunu bile doğurabilir.

Ben 23 yaşındayım kendime zor bakıyorum, arkadaşın 21 yaşında peş peşe 3 çocuk yapmış. O yaşa gelene kadar kimseden doğum kontrol yöntemi denen bir şey duymamış mı ? Yada senin yerine kendisi neden bir kurtuluş yolu aramaktansa "ama, ama" diye sadece bahane üretiyor ? Arkaadaşına akıl vermek dışında birşey yapamazsın ne yazıkki. Her kim olursa olsun yaptığı davranışlarının sorumluluğunu kendisi üstlenmeli. Böyle bir cahillik yaptıysa kendisi kurtulma yolları aramalı. Sen sadece ona yardımcı olabilirsin, elinden birşey gelmez. Öbür türlü işin kopacağı yerde "beyimdir ben kocamı seviyorum" derse şaşırma. Kocasını başına bela aldığınla kalırsın. Benden söylemesi.

Sosyal yardimlasmaya basvurabilir,aile bakanligina danisabilirsiniz de bu adam baska kadinlara yardimda!? bulunabiliyorsa bosandiginda da. nafaka odeyebilir bence..

bir daha olay olduğunda da gitmeyecek bir daha olursa diyecek böyle böyle devam edicek, yapacak bişey yok istiyorsa çekmeye devam etsinnn

Bu tip şeylere karışma bence.Başın ağrır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…