- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi _P_I_N_A_R_
Kuzum kesin çoooooooooook seviyordur:)
Burada kendisi konu açsa kocasının hemen iyi özelliklerini de söyler:)
aynen ipekçiğim bende üzülmedim nedense..
her yola olmaz olmaz diyor.ne olur o zaman?
bazı kadınlar çook tuhaflar.. Böyle bir ailede yetişen çocuktan ne hayır gelecek ki?
İşte #özgecan olayının son bulmayacağının kanıtı..
iyiy ama ipekçiğim sanırım anlamak istemedinÖzgecan olayı bence daha farklı bir durum. Son derece iyi yetişmiş aydın anne babalarının kızlarını evlendirmek yerine, okumaya göndermesiyle 17 yaşında evlenmesi ve sonuçlarını bir tutmak mümkün değil.
Özgecan tamamen sapık zihniyetli bir caniye denk geldi.
Ancak konudaki örnek gibi bir durum kızımız kaçarak koşa koşa gidiyor, kendi hür iradesiyle ve henüz reşit bile değilken. Keza reşit olsa ne olacak ki 18yaşında beyin bu olgunluğa gelmiş mi oluyor? Sonrasında da mutsuzluk, içen bir koca, eve bakmayan bir koca, kötü aile ilişkileri, ekonomik sorunlar ve şiddet.
Özgecan isminin yeteri kadar örnek verildiğini düşünüyorum ve rahatsız oluyorum bundan. Biz o insanın yakını olsaydık bu şekilde sürekli anılmasından rahatsız olurduk. Bence ders alacaklar almıştır ama bu konu ondan çok farklı.
ve hala bir spiral dahi taktirmiyor oyle mi???arkadaslar cogunlugunuzun dedıklerıne katılıyorumda
3 kucuk cocukla bırakın dısarda calısıp para bırıktırmeyı evde bıle ıs yapamıyor.
2, cocugu emzırırken sut korur muhabbetıne aldanmıs oyle hamıle kalmıs
3. cocukda kondom patlak cıktı dedı.
ben cocuklarına bıkac saat bakarım yeterkı gıt bı hastaneye spral taktır dedım bakalım dınleyecekmı
aklımla dusunursem kızıyorum kıza. kalbımle dusunursemde acıyorum
ben asıl cocuklara yanıyorum. psıkolojılerı falan bozuk. esının durumu ortada cocuklar da ona ornek alıyor 2 tane daha esınden berbat erkek evlatmı yetıstıreceksın ezık bır kızmı buyuteceksın dıyorum
aglaya aglaya esının cebınden para aldıgını anlattı. hem yarın ne olur olmaz dıye hemde cocuklara gızlıce arada kıyma yıyecek falan alıyorum dıye.
kendın calısıp cocuklara bakıcı tut da dıyemıyorum cok asırı yaramazlar ve kucukler.
bılmıyorum bana fılm sahnesı gıbı gelıyor boyle olaylar cekınıyorumda bı yandan el uzatmaya yada akıl vermeye. bıdaha akıl danısmaya gelırse gozumu karartıp sosyal hızmetlerı arıcam bu gıdısle
arkadaslar cogunlugunuzun dedıklerıne katılıyorumda
3 kucuk cocukla bırakın dısarda calısıp para bırıktırmeyı evde bıle ıs yapamıyor.
2, cocugu emzırırken sut korur muhabbetıne aldanmıs oyle hamıle kalmıs
3. cocukda kondom patlak cıktı dedı.
ben cocuklarına bıkac saat bakarım yeterkı gıt bı hastaneye spral taktır dedım bakalım dınleyecekmı
aklımla dusunursem kızıyorum kıza. kalbımle dusunursemde acıyorum
ben asıl cocuklara yanıyorum. psıkolojılerı falan bozuk. esının durumu ortada cocuklar da ona ornek alıyor 2 tane daha esınden berbat erkek evlatmı yetıstıreceksın ezık bır kızmı buyuteceksın dıyorum
aglaya aglaya esının cebınden para aldıgını anlattı. hem yarın ne olur olmaz dıye hemde cocuklara gızlıce arada kıyma yıyecek falan alıyorum dıye.
kendın calısıp cocuklara bakıcı tut da dıyemıyorum cok asırı yaramazlar ve kucukler.
bılmıyorum bana fılm sahnesı gıbı gelıyor boyle olaylar cekınıyorumda bı yandan el uzatmaya yada akıl vermeye. bıdaha akıl danısmaya gelırse gozumu karartıp sosyal hızmetlerı arıcam bu gıdısle
Kusura bakmasın ama havadan gelen para bence ona iyi gelmiş. Güçlü bir anne gibi davranıp açsın davasını alsın çocuklarını. Gitsin ev işleri yapan kadın olsun diyeceğim ama çalışmak bazı insanlara cidden zor:)
aynen yaaa. benim görümceminde açlıktan ağzı kokardı. ama ben çalışamam der iş fln beğenmezdi. sonra 16 yaşında ki kızını çalıştırıp onun parasıyla geçinmeye başladı
nasıl bir insanmış o ya
zorla olduğunu sanmıyorum ben.büyük ihtimallede esi zorla iliskiye giriyordur, yoksa bu üc cocuk nsl olacak.
yazik üzüldüm kizin durumuna.
aman siz uzak durun öyleyse böyle insanlardannn..işte eşimin nasıl bir ailesi olduğunun özeti . hepsi paragöz hepsi. akrabalık dostluk kardeşlik bilmezler paran varsa ve onlara verirsen senden iyisi olmaz