21 yasında sıddet goren 3 cocuklu anne?

Çocuklar çok küçük aklıma gelen şeylerin zor üç çocukla en kolayı çocukları yuvaya bırakıp önce bir birey olarak kendine özgüven ssğlaması birey olmadan anne olmuş yok olmadı bu fikir kafam durdu bilemedim

Kuzum kesin çoooooooooook seviyordur:)
Burada kendisi konu açsa kocasının hemen iyi özelliklerini de söyler:)

canım ya böyle sevgimi olur kendileri kandırmak dışında bir şey değil olmasını istediklerine inanıyorlar.

böyle yazıyorum yargılıyorum evet ama üzülüyorum 17 yaşında daha ya evlenmeyi ne sanıyorlar bunların aileleri hangi dünya da yaşıyor.

sanki evlatların degilde evden bir çuval patates veriyorlar.alın yen kulanın gibi

hadi babalar bazen duyarsız oluyor da annelere ne oluyor kızım daha küçük gelin olmaz diyemiyorlar mı bunu yazıorum ama eminim ki o anne de sesini çıkaramıyordur.

sesini çıkarsa kocası onuda dövücek şimdi bu kız ne yapsın 21 yaşında 3 çocukla aile kabul etmiyor.ha deyince iş yok hadi boşanmadı önceki yoruma yazdım yaş 30 olsun çocuk 6 olucak

hiçmi duymuyorlar korunmayı evde yiyecek yok ama 3 çocuk var evde huzur yok içen bir adam var sadece yaptığı çocuk yapmak

yazık değil mi bu yaşlarda kızlar ünide okuyorlar hadi okumadı evdeler.

evlenmek aileden kopmak anneden babadan uzaklaşmak değil ki,aksine aile her zaman çouklarının yanında olmalı mantıklı olan bu

ama bu konu ve arkadaşın hayatının hiçbir yerin de mantık yok

Ya arkadaslar olan olmus simdi ne gerek var oh iyi olmus uzulmuyorumlara. Bana gore cok ayip, kimse kocasina bukadar guvenmesin gun gelir kocalar 360 dereceye donusurki sizde kacamazsiniz allah korusun. Kimse detailarini bilmeden yargilamasin bu nebicim insanlik boyle. Tabi hos birsey drgil ama olan olmus yardimci olamicaksaniz hic yazmayin daha iyi sizden yargilanmayi istemediler yardim icin fikir sordular yazik ya neoldu bu insanlara. Hata etmis nediceksin.
Ben almanyada kaliyorum o yuzden turkiyede nasi bilmiyorum ama bence gidecekse ailesinin oldugu sehire gitsin ve yanilmiyosam anne siginma evleri fln vardi. Devlet benim bildigim kadariyla yardim edicektir ve cocuklarina sahip cikabilecekse piskolojikmen kimsede almaz cocuklarini. Cocuk herzaman ilk anneye verilirki anne sahip cikabilirse tabiki

Millet çocuk yapmak için onca ugraşır, bu mübarek de art arda nefes alıp verir gibi çocuk dogurmuş bu ne ya? Şimdi de magdur olmuş... Olaya bak ya. Boşansın gitsin bi yerde çalışsın başka ne aklı verilir ki buna?

arkadaslar cogunlugunuzun dedıklerıne katılıyorumda
3 kucuk cocukla bırakın dısarda calısıp para bırıktırmeyı evde bıle ıs yapamıyor.
2, cocugu emzırırken sut korur muhabbetıne aldanmıs oyle hamıle kalmıs
3. cocukda kondom patlak cıktı dedı.
ben cocuklarına bıkac saat bakarım yeterkı gıt bı hastaneye spral taktır dedım bakalım dınleyecekmı
aklımla dusunursem kızıyorum kıza. kalbımle dusunursemde acıyorum
ben asıl cocuklara yanıyorum. psıkolojılerı falan bozuk. esının durumu ortada cocuklar da ona ornek alıyor 2 tane daha esınden berbat erkek evlatmı yetıstıreceksın ezık bır kızmı buyuteceksın dıyorum
aglaya aglaya esının cebınden para aldıgını anlattı. hem yarın ne olur olmaz dıye hemde cocuklara gızlıce arada kıyma yıyecek falan alıyorum dıye.
kendın calısıp cocuklara bakıcı tut da dıyemıyorum cok asırı yaramazlar ve kucukler.

bılmıyorum bana fılm sahnesı gıbı gelıyor boyle olaylar cekınıyorumda bı yandan el uzatmaya yada akıl vermeye. bıdaha akıl danısmaya gelırse gozumu karartıp sosyal hızmetlerı arıcam bu gıdısle

Özgecan olayı bence daha farklı bir durum. Son derece iyi yetişmiş aydın anne babalarının kızlarını evlendirmek yerine, okumaya göndermesiyle 17 yaşında evlenmesi ve sonuçlarını bir tutmak mümkün değil.

Özgecan tamamen sapık zihniyetli bir caniye denk geldi.

Ancak konudaki örnek gibi bir durum kızımız kaçarak koşa koşa gidiyor, kendi hür iradesiyle ve henüz reşit bile değilken. Keza reşit olsa ne olacak ki 18yaşında beyin bu olgunluğa gelmiş mi oluyor? Sonrasında da mutsuzluk, içen bir koca, eve bakmayan bir koca, kötü aile ilişkileri, ekonomik sorunlar ve şiddet.

Özgecan isminin yeteri kadar örnek verildiğini düşünüyorum ve rahatsız oluyorum bundan. Biz o insanın yakını olsaydık bu şekilde sürekli anılmasından rahatsız olurduk. Bence ders alacaklar almıştır ama bu konu ondan çok farklı.

aman Allah'ım ya neler yaşıyor böyle daha 21 yaşında üstelik.keşkelerle dolu bir msj yazabilirim ama olan olmuş çocukları geri rahmine gönderemeyeceğimize göre mantıklı çözümler üretmek lazım.

sadece ilk sayfayı okudum ama benim aklıma kadın sığınma evleri geldi,3 çocuğu var onları bırakıp gidemez o yüzden çocukları da alıp sığınma evine gitse nasıl olur?

iyiy ama ipekçiğim sanırım anlamak istemedin
ben kız için demedim ki yetiştirdiği evlat için dedim. Ne yapmamızı istersin bu konuyuda diğer tüm konular gibi unutmayımı?

Umarım senin vereceğin akılla hareket eder ama ben zannetmiyorum o adam bu kadını bırakmayacak umarım başına kötü birşey gelmeden kurtulur.
Eğer kararında kesin ise Yapacağı şey bulunduğu ilin belediyesine gidip sığınma talep etmek, bunun için orada dilekçe yazacak orada yardımcı olurlar zaten

sağlık kuruluşlarında spiral taktırabilir hemde ücretsiz.hap ta veriyorlar ama onun durumuna bence spiral daha uygun bari 4. çocuğu yapmasın.
kaçarak evlenmeyi düşünenlere ve çocuk yapmanın evliğini kurtarıcağını sananlara örnek olmuş
ALLAH kolaylık versin. daha gençmiş istese kendine yeni bir hayat kurabilir zor olur ama imkansız değil

ve hala bir spiral dahi taktirmiyor oyle mi???
uzulecek tarafi kalmamis malesef...

töbe yarabbim ya bir şey diyecem kocsına şimdi ban gelicek susayım ben

peki kocasının ailesinden yardım edicek kimse yokmu acaba yada kendi ailesinden kızlarına gel demiyorlarsa bile yakın bir akraba en azından kendi bir işe girene kadar

sığınma evine gitse çocukları devlet alır yetiştirme yurduna bırakır aile iyece bölünür.

zor bir durum allah yardımcı olsun aydınlık bir yola çıkarsın inşallah.

aynen yaaa. benim görümceminde açlıktan ağzı kokardı. ama ben çalışamam der iş fln beğenmezdi. sonra 16 yaşında ki kızını çalıştırıp onun parasıyla geçinmeye başladı

büyük ihtimallede esi zorla iliskiye giriyordur, yoksa bu üc cocuk nsl olacak.

yazik üzüldüm kizin durumuna.

Kadın sığınma evlerinde çok uzun süreli kalamaz ki orada da en fazla 3 ay kalabilir ki ev işi vs yapıyorlar tabii bunlar benim duyduğum kadarıyla. Hiç iş bulamıyorsa bile en azından Lise mezuniyeti varsa bir mağazada çalışabilir. Saatleri küçük çokcuklar için uygun olmayabilir ama maddi gücünü toplayana kadar en azından dayansın haftanın 4 günü gidebileceğin mağazalarda mevcut 6 gün çalışıp 1 gün izinli olacağında bence ilk 4 günlük başlayıp kendini ayrı bir eve attıktan sonra bakıcısını tutsun güzelce ve haftanın 6 günü gitsin işine. Kadın sığınma evide bir yere kadar çünkü.

büyük ihtimallede esi zorla iliskiye giriyordur, yoksa bu üc cocuk nsl olacak.

yazik üzüldüm kizin durumuna.
zorla olduğunu sanmıyorum ben.
1. çocuk olduğunda hiç mi sağlık ocağına aşıya gitmedi neden spiral taktırmadı.orada hemşireye bile dese ki ben başka çocuk istemiyorum korunmak istiyorum yol gösteren olurdu.

annesı baska sehırde babası baska sehırde kız baska sehırde. burada kımsesı yok. bende annenın yanına tasın baban maddı yardım ederım dıyormus bak annesıde calısıo annen emeklı oluncaya kadar baban yardım etsın sen 3 cocuguna bak. annen emeklı olunca sen calısırsın dıyorumda ıste...
korunma yontemı ıcın sunu dıyım emzırıyor suan emzırırken hap kullanamaz lutfedıp yazıyorsunuz ama bılmedende yazmayın lutfen.
bende ılk cocugumu yapmak ıcın 3 sene bekledım cocugum 9 aylıkken 2. ye hamıle kaldım. bılıncsız degıldım fakat ya korunma yontemlerıne alerjım vardı ya esım ıstemedı yada emzırmeden dolayı olmadı. 2. yı dogurdum hemen lohusalıkta gıttım spral taktırdım. tabı esım anlayıslıydı ve bana sahıp cıkan bı aılem vardı.
sımdı kız elın memleketınde cocuklarını kıme guvenıp te bırakıp hastaneye yada bı kuruma gıtsın.

herseye bı bahanen var dıyebılırsınız bana yargılayan degılde yol gosteren yazılar yazın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…