- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
Rabbim en hayırlısını sanada versin canım ikiz ikiz üçüz üçüzKiz o bebekleri yerim ben haa profildekilere bak ya
kesinlikle olgunlaşman gerekiyor adam evlenecek evlat edinm eyecek nitekim..şu durumunla kabul etki çekilir yanın yok dua et seni seven bir sevgilin varMerhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldıailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ?
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldıailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ?
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldıailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ?
21 yaş için fazla küçüksün ama yaşın küçük değil görüşlerin tavrın küçük. ben şahsen karşımdaki 10 yıllık eşimde olsa bana altın yüzük al diye baskı yapmam . onun düşünüp almasını isterim yada çok istiyorsam tatlı dille rica ederek isterim . o da daha eşim olursa. sen tutmuş sevgilinden altın yüzük istemişsin . Beni ailenle tanıştır demek bana çok saçma geldi o içinden geliyorsa zaten tanıştırır. yada seninle evlenmek istiyorsa bir şekilde evlenir adama resmen beni al demişsin . biraz gururlu ol önce bence bayansın sen kendini ağırdan sat derim .
naptıınnn :)Yavrum senin canın fena sıkılıyor belli.
Sen bi tatil yap en iyisi.