21 yasinda evlilik, Sevgiliyle sorunlar :(

Ben erkek olsam evlenmeyi bırak aynı kaldırımda yürümem seninle. Kendi haline bakmıyorsun şunu istiyorum, altın istiyorum, yiyelim içelim gezelim istiyorum. Sen ne katacaksın karşındaki insanın hayatına bu tavırlarınla da evlenmiyor diyorsun. Önce liseyi bitir, çalşacak mısın ne ev hanımı mı olacaksın karar ver. Bakalım eşinin tek maaşı yetecek mi senin bu isteklerine. Ne bileyim hergün gezemeyeceksen mesela ne kadar evli kalabilirsin bu kafayla. Tedavini de güzelce ol.

Bence tedavi ol, evlilik sorumluluk sen de su an o sorumlulugu kaldıramazsın
Gecmis olsun

Adam haklı evlilik ciddi bi anlaşmadır ve sağlam temeller ister çocuk oyunca değil malesef sıkılınca kapının önüne koyasın. Sende bence karar vermek için çok küçüksün. Hatalar yapma.

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldı :KK43: ailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum :KK43: oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ? :KK43:
kesinlikle olgunlaşman gerekiyor adam evlenecek evlat edinm eyecek nitekim..şu durumunla kabul etki çekilir yanın yok dua et seni seven bir sevgilin var :KK66:

Bugun istedigini yarin istemezmissin
Evlenince adami da yarin istemezsin kapinin onune koyarsin
Adam mantikli ve ayaklari yere basan biri kalkip da elde yok avucta yokken nasil evlensin seninle ustelik psikolojik sorunlarin da varmis once tedavi olman lazim tatlim sonra evlilik kacmiyor ya

o adam hala senle birlikteyse haline şükret.
okurken ben darlandım.

Sen şu çevresinde evlenenlere özenen, hatta sosyal medyada bile milletin her yaptığına inanan üye değil misin? Orada sana denildi, bak burda da yine deniliyor, söyleniyor. Yapma gözünü seveyim. Sen bu yaşlarını yaşamayacaksın da ne yaşayacaksın yani, kırklarını mı? Her yaşın güzelliği ayrı ama yirmili yaşlar daha da güzeldir bence.

kesinlikle hakli bende senin gbi sabirsizdim 19 yasinda eblendim daha kendimizi toparlamadan smdi hem para sikintisi celiyoruz hemde. daha yeni yeni olgunlasiyorum buda bana agir geliyo kucuk yasta anne oldum guzel ama keske biseyler tam yerine oturdgunda olsaydi emin ol snra bu zamanlarini cpk arayacakson gezin tozun tadini cikar
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldı :KK43: ailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum :KK43: oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ? :KK43:

hee bide su var daha afamda para yokken altin yuzuk istiyosun hadi simdisevgilisiniz her drdigini yapiyo ama evlendikten sonra bole olmvak ben de senle ayni yaslardayim evlendgimden beri kendime bi corap alamadm cocugu dusun evin eksiklerini tamamla derken zar zor ayin sonunu getiriyoz hersey istedgin gbi olmaz zamani geldginde olcak zaten sonrada aaaahh.ben.ne.yaptim diceksin

21 yaş için fazla küçüksün ama yaşın küçük değil görüşlerin tavrın küçük. ben şahsen karşımdaki 10 yıllık eşimde olsa bana altın yüzük al diye baskı yapmam . onun düşünüp almasını isterim yada çok istiyorsam tatlı dille rica ederek isterim . o da daha eşim olursa. sen tutmuş sevgilinden altın yüzük istemişsin . Beni ailenle tanıştır demek bana çok saçma geldi o içinden geliyorsa zaten tanıştırır. yada seninle evlenmek istiyorsa bir şekilde evlenir adama resmen beni al demişsin . biraz gururlu ol önce bence bayansın sen kendini ağırdan sat derim .

Bu mesajdan sonrasını okumadım çünkü bu cevap tamda yazmak istediğim şeydi arkadaş çok haklı hem o evlilik sandığınız gibi değil evlendik haddii birlikte şunu yapalım bunu yapalım gezelim tozalım şu bu böyle bir şey yoook o işler öyle değil olgunluktan ziyade sorumluluk duygusu da ister o evi beraber çekip çevireceksiniz ev kurmak kolay mı sanıyorsun sen canım göz önünde olan olmayan bir sürü ayrıntı var oturup dikkatli düşününce hadi diyince olavak iş değil ve sen 21 yaşındasın bir ele gelir mesleğin yokmuş anladığım kadarıyla adam sana oku demiş ne güzel düşünmüş sen çalışmayacaksan bile oku oku oku oku ki yarın öbürgün gelip eşimden ayrılacağım ama maddi imkanım el vermiyor mesleğim yok deme bu işler her zaman mükemmel olacak diye bir şey yok olmadı mı olmaz sende oturup susmak zorunda kalırsın bu kafayla evlenirsen eğer. Kimse yanlış anlamasın kimseyi kınamıyorum asla (o ayrılamıyorum diyenleri kınamak değil örnek vermek ti amacım) bu devirde 21 yaş evlilik için bence erken bir yaş senin önceliğin okumak olmalı ,okulu sevmiyorsan gir bir işe sıfırdan çekirdekten yetiş meslek olsun elinde

sevgilin iyi sabretmiş.bilmiyorum üslupta değişik geldi sürekli yiyip içip gezmek istiyorum falan demişsin :) hatalarının farkındasın gibi.ama hiç olgun değilsin hiç.

Sevgiliniz sizin ilgili babanız olmuş, siz onun şımarık kızı.

Bence, sevgilinizi dinleyin.

Daha evvelinde de sosyal hesaplar ve arkadaşsızlıkla ilgili konular açmışsınız.

Önce bir o sosyal hesapları kapatın. Sonra liseyi açıktan bitirin. Dilerseniz üniversite sınavlarına hazırlanın, dilerseniz bir işe girip çalışın. Bu süreçte arkadaş da edinirsiniz.

Bir ayaklarınızın üstünde durun hele. Bu şekilde kiminle evlenseniz hayatı ona zindan edersiniz.

Bence ayrılın. Adama da yazık. SEninle mi uğraşacak bi ömür..

Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum

böyle bir dünya varsa banada adres ver..

X