21 yasinda evlilik, Sevgiliyle sorunlar :(

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldı :KK43: ailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum :KK43: oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ? :KK43:
Adam %100 haklı.

canım sen yiyelim içelim gezelim diyorsun ama sen liseyi bitirmemişsin o da güvenlik görevlisi ve şu an işsiz evlenip yıllarca banka faizi ödeceğinize biraz birikim yapın beraber çalışın evlilik işine bir grdin mi ne paralar gidiyor bir bilsen elde avuçta ne var ne yok bitiyor zoraki denkleşiyor

Neden çocuktan sürekli birşeyler istiyorsunuz parasının olmadığını tahmin edebildiğiniz halde? Babanız değil kocanız değil, altın yüzüğe muhtaç değilsiniz ki çalışın kendiniz alın.

Bence sen daha ergenlik evresini bitirip genç yetiskinlige girmemissin. Davranışların ise ortama uyum saglamak icin çıkarına uygun davranan kisiyi kullanmakla geciyor.

Her insan birden olgunlasamiyor tabi ama siz hic yasinizin getirdigi gibi davranmiyorsunuz eger bu anlattiklarinizi gercekten fazlasiyla yapiyorsaniz biraz daha buyuyun, evlilik cocuk oyuncagi degil.
Yiyelim icelim gezelim tozalim derseniz 1-2 sene daha sevgili hayati gecireceksiniz.

Evlenince sorumluluk alip yemek yapabilecek misin? Ev temizligi? Gelir-gider dagilimi? Borç ödeme? Para biriktirme ve kocana karşı olan yükümlülükleri yerine getirebilecek misin?

Bu akildayken sanmam.

Sevgilin hakli. Adam 30 yasinda hayatin ne oldugunu, sorumlulugu biliyor boyle devam edersen senden bikar benden söylemesi.

Takıntılarindan vazgeç adam sana evlenel im diye baskı yapsın sen niye yapion BACIM

Bu sitede daha önce bu adam kadar haklı birinden daha bahsedildiğini görmedim. O kadar haklı ki.

Bence evlilik için çok erken ama ben sana başka bir şey diyeyim. Ben hayatım boyunca borç harç alınan hiçbir şeyden mutlu olmadım. Şimdi bütçeniz ayrı, sarsılan adamın bütçesi. İleride evlenirseniz o senin de bütçen olacak. Şimdi nasıl olsa seni etkilemiyorsa diye istedikçe istiyorsun. Bir de ben utanırım ya.. Benim uzun süreli bir ilişkim var, iki senedir beraber yaşıyoruz hala parmağımda yüzük yok. Neden? Çünkü daha önemli ihtiyaçlarımız var. Borç harç alınan yüzük içime sinmez zaten.

• Beğen
Reactions: K_G
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldı :KK43: ailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum :KK43: oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ? :KK43:
Kocaman bi evet

21 yaşında ne evlenmesi allah aşkına ! üstelik ne iş var ne para var.. Yiyip içip gezmek üstelik evlenmek bedava olmuyor adam sonuna kadar haklı yaşından belli zaten 30.. senden daha olgun..üstelik gözünün içine bakıyor senin belli ki çok seviyor.. Sende bunun kıymetini bil. Tedavini ol. Üzme onuda

yaştan ziyade sizin bayaaa bi olgunlaşmanız gerek.
sanki siz prensesmişsiniz o da sizin köleniz masal dünyasında her şey tozpembe yaşıyorsunuz gibi davranıyorsunuz.

Hem yaşın genç hem adamın dediği gibi yeterli olgunluğa sahip değilsin. Sevgililiği bile zor yürütüyorken evliliği nasıl sürdüreceksiniz

Yanlış anlamayın hakaret olarak değil bu söylediğim ama tavrınız ne kadar itici.
Bana yüzük al nedir yahu ?
Oraya gidelim burda yiyelim şunu da giyeyim demek nasıl bir şımarıklıktır.
Adamın yerinde olsam arkama bakmadan koşa koşa kaçar hayatımı kurtarırdım.

21 yaşındasın gezmek eğlenmekten başka bir şey düşünmemen çok normal anormal olan bu yaşta evliliği düşünmen ve karşı tarafı iknaya girişmen

X