21 yasinda evlilik, Sevgiliyle sorunlar :(

piraye34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
53
20
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle. Sizden sevgilimle olan sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Zira akıl akıldan üstündür. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 21 Sevdiğim adam 30 yasinda. Bazı konularda anlaşamıyoruz. Sevgisinden eminim. Bende onu çok seviyorum lakin sevmeklede bitmiyor herşey. Her konuda Yanımda sürekli arkamı toparlıyor. 2 ayda 4-5 kez iş değiştiriyorum can sıkıntısından. Benimle geliyo, iş buluyo, evraklarımı yapıyor. Ailemle sorunum olur anında Yanımda, arkadaşımla sıkıntım olur hemen Yanımda biter. Işsizlikten evde sıkılırım alır gezdirir. Birşeyi çok beğenir isterim parası olmasada bulur buluşturur alır onu bana. Bunun yanında zor bir insanım gelgitlerim çok fazla. Bugün istediğimi ertesi gün istemem. Obsesif Kompulsif hastasıyım. Herseye kafamı takıp günleri hatta ayları kendime de onada zehir edebilirim. Zira benim yüzümden aids testi dahi yaptırmak zorunda kaldı ailenle tanışmak istiyorum dedim. Tanistirdi. Altın Yüzük istiyorum dedim borç harçla Aldı bana. Ama bu yaşına kadar pek sorumlu biri değilmiş. Üniversite mezunu ama Bölümü'nün işini yapmamis hiç. Satış danışmanlığında falan takılmış. Benim sayemde güvenlik görevlisi oldu ama şuan işsiz iş Arıyor. Evlenelim hemen diyorum oda elde yok avuçta yok şuan ne evlenmesi dur bi kendimi toparlıyayım. Sende bende adam gibi işe girelim açıktan tamamlayamadığın liseni bitir bi kendini kurtar daha 21 yasindasin Sıkma bu kadar benide kendinide diyor. Ben sürekli yiyelim içelim gezelim istiyorum oda evlilik öyle sandığın kadar basit değil acele etme hem daha yasinda uygun değil olgunlaşman gerek diyor sizce Haklımı ?

erkek arkadaşınız haklı ama sizinle zor olur, çünkü sorumsuz birisiniz bu kötü, yani evlensenizde bu çocuksu hallerinizle sorumsuzluğunuzla evlilik iyi gitmez gibi geliyor, önce işte sebat etmeyi bilin, çocukluğu bırakın, sorunların üstesinden gelmeyi bilin,

Tabikide haksızsınız. Daha sevgiliyken, üstelik durumu olmadığını bile bile altın yüzük aldırıyosun, adamın işi gücü yok evlenmek istiyosun filan. Hangi parayla evlenmeyi düsünüyosun. Sevgilininde dediği gibi, hic olgun değilsin. Küçük şımarık çocuklar gibisiniz hatta..

evlilik yaşla alakalı bir şey değildir.olgunlukla alakalıdır

şımarıklığın alemi yok , önce hayatına bi çeki düzen ver hayatta her istediğin önüne gelmez biraz olgunlaşman lazım evlenmek için

Ben bile sıkıldım yazdıklarından

Evlenirseniz cicim ayı bitince ne yapacaksınız bilemem artık hayat hep bana hep bana devam etmez herkesin bi sabrı vardır ondan sıkıldım şunu istiyorum ne demek sacmalamişsın resmen elde yok avuçta yok ne etsin banka mı soysun kacakcilikmi yapsın senin paşazade gönlünü yapmak için

Böyle her istediğini yaptiriyosan beş parasız sen aç kaldin demektir

Şımarık davranıyorsunuz

21 yaş için fazla küçüksün ama yaşın küçük değil görüşlerin tavrın küçük. ben şahsen karşımdaki 10 yıllık eşimde olsa bana altın yüzük al diye baskı yapmam . onun düşünüp almasını isterim yada çok istiyorsam tatlı dille rica ederek isterim . o da daha eşim olursa. sen tutmuş sevgilinden altın yüzük istemişsin . Beni ailenle tanıştır demek bana çok saçma geldi o içinden geliyorsa zaten tanıştırır. yada seninle evlenmek istiyorsa bir şekilde evlenir adama resmen beni al demişsin . biraz gururlu ol önce bence bayansın sen kendini ağırdan sat derim .

hastalığınız için geçmiş olsun öncelikle. yani hem hastalığınızın farkındasınız hem de yaşınızın.
bu şartlara rağmen bu neyin acelesi. aileniz sizinle bunları aşmanız için hiç konuşmuyomu?(iş değiştirme sıklığı, rahatsızlığınız gibi)
size karşı bu kadar anlayışlı bir insan var diye bunu sömürmenize gerek yok bence.

bence evlenme canımm .. bende üniversite bitirir bitirmez evlendimm.. 21 yaşında eşimle severek evlendik o daha ısrarcıydı ama umduğum gibi de olmadı .. şimdi boşanma aşamasına kadar gidiyor.. aile vs sorunlar oluyo.. herşeyi göze almalısın.. paran olmayınca bırakıp gidecek misin .. gezemeyince ya da ... zamana bırak doğru karar ver canımm...

Bence tedavi olmalısınız. Bu yaşla mı yoksa hastalığınızla mı ilgili bilemiyorum ama düşünceleriniz mantıklı değil.

Daha 21 yasindasin evlilik meraki seni gozumde feci itici yapti acikcasi.
Ayrica bence hastadan cok ergen bir simarik gibi duruyosun. Bence evliligi kaldiracak olgunlukta degilsin. Evlilige azcik saygi olsun ya evcilikle karistirmayin sunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…