21 Üniversite Öğrencisi PKK'ya Katıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Türkiye'nin değişik üniversitelerde okuyan 21 öğrenci, gerçekleştirdikleri bir basın açıklaması ile PKK saflarına katıldıklarını duyurdu.

Fırat News'te yer alan habere göre, Düzenlenen dasın açıklamasını 21 üniversite öğrencisi adına okuyan Leyla Nusaybin, "Bizler Anadolu, 18 Mart, Mimar Sinan, Osman Gazi, Iğdır, Adnan Menderes, Kırklareli, Dicle, Yüzüncüyıl, Yıldırım Beyazıd, Muğla, Pamukkale, Gazi Antep Üniversitelerinden AKP hükümetinin Kürt sorununda sergilediği oyalama ve kandırma politikalarına karşı, yine Türkiye halklarının demokratik taleplerini gözardı eden ve somut olarak Soma'da yaşanan işçi katliamlarına karşı bir tavır olarak gerilla saflarına katılmayı ahlaki, vicdani ve devrimci bir görev olarak buluyoruz." dedi.

Leyla Nusaybin, PKK'ya, katılmalarının temel gerekçelerinin Kürt gençliği ve kendileri açısından onur kırıcı buldukları, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın tüm barışçıl çabalarına rağmen halan İmralı koşullarında tutulması olduğunu söyledi.

Leyla Nusaybin, ailelerine seslendi ve kendilerini kimsenin kandırmadığını söyledi. onedio

ilginç buldum açıkçası. öğrenciler kürt müymüş türk mü bunu merak ediyorum. çünkü bu aralar sık gerçekleşmeye başladı böyle olaylar. ayşe deniz karacagilden sonra insanlarda bir kopma noktası oldu. elbette hükümete tavır alabiliyoruz. yaşam koşullarımızdan memnun değilsek bunu değiştirmek için hak talep ediyoruz hükümetten. ama neden pkkya katılım? içlerinden biri ile bunu konuşma şansım olsun isterdim.

napsanizda ne etsenizde,sizin öcalaniniz orda cürüyecek ölene kadar

Madem siyasete güveniniz kalmadı benim gibi apolitik olaydınız. Ben gittim dağa mı çıktım.

Iyi b.k yediniz :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hangi akla hizmet dağa çıktıklarını merak ediyorum eğitimlerini bırakıp

Hepinizde toplasip pekakaya katilsaniz degil aponuz sozde hayali devletiniz hic bi b.k olmayacak hepiniz geberdiginizle kalacaksiniz.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nde yasadiginizi algilayamacak kadar mal gerikafali oldugunuzu ancak geberdiginizde şanlı tarihimizi yeniden yazdigimizda anlayacaksiniz. Nokta!!

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

açıklamalarıda ayrı komik evet, özelliklede, tüm barışcıl çabalarına rağmen öcalanın imralı şartlarında tutulmasını tasvip etmedikleri kısım

yarım akıllılar,iyi bir şey yapmışlar gibi bir de konuşuyorlar.Allah hepsini ıslah etsin

Iyi o kizida orada cariye yaparlar imrali itinin hakkiymis gebersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…