Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El21 numara Stride Rite Kız bebek Hiç Giyilmemiş Ayakkabı Satıyorum/Satılmıştır.
Stride Rite 21 numara Kız bebek Hiç kullanılmadı - Geçen sene almıştım. Mevsim değişikliği nedeniyle kızımın ayağına küçük geldi. Kutusunda gönderilecektir. Mağazadan alındığu gibi duruyor. 65 TL
Teşekkür ederiz arkadaşım. Stride Rite markasını bilen ve kullananlar biliyor zaten. Kızıma ayakkabı için çok para harcıyorum maalesef böyle bir fırsat bana denk gelse kesinlikle kaçırmazdım :))) Yarı fiyatından daha azına sıfır, kutusunda Stride Rite ayakkabı. bakalım kime kısmet olacak.
:)) İnanın daha ucuza bende vermek isterim ancak ayakkabının mağaza fiyatı 150 TL ve ben bunun parasının üzerine ekleyerek yine kızıma Stride Rite almak istiyorum. Bir de ayakkaının sıfır ürün olduğu düşünülürse çok fazla değil bence. Zaten daha da satılmzsa hediye olarak gidecek :)))