Bebek İkinci El 21 numara giyilmemiş erkek bebek ayakkabıları

Nike :40 tl ( Benzer modeli 85 tl ,indirimli hali 55 tl civarı)
Kahverengi :15 tl
Birlikte 50 tl.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım nerede oturuyorsunuz? ??

canım henüz özel msj gönderemiyorum. Ayakkabılar gerçekten çok kaliteli ve yeni. 50 tl iyi bir fiyat diye düşünüyorum. senin aklından geçen nedir?

Benim aklimdan 40 tl geçmişti. Cunku alipta giyememe durumumuz var.:) oglumun ayakları her ayakkabida farklı numaraya oluyor ve üst yüzeyi toplu biraz hep ustten sıkıyor.

fiyat en son ne olur? Ankara'da ablamlar oturuyorlar. Eniştemin iş yeri Meşrutiyet cd.sinde. Elden teslim etme şansınız var mı?

fiyat en son ne olur? Ankara'da ablamlar oturuyorlar. Eniştemin iş yeri Meşrutiyet cd.sinde. Elden teslim etme şansınız var mı?

45 tl son fiyat olur. Eşimle görüşeyim. Uygunsa elden teslim edebiliriz ya da ortada bir yerde buluşabiliriz.

Eşim dün Kıbrıs'a gitti. Pek sık görüşme fırsatı bulamıyoruz. Eşimle görüşebildiğimde onun da onayını alabilirsem size bildiririm. Bu arada alıcısı çıkarsa ben mani olmayayım. Satışınızın önünü kesmek istemem. Nasip bu işler. Bizim nasibimizse bize düşer nasılsa :)

Fiyat en son 45 olur. İki ayakkabının yenisi şu an 100 tl nin üzerinde çünkü. Eşimle görüşeyim. Bize uygunsa elden teslim edebilir ya da ortada bir yerde buluşabiliriz.

Merhaba canım. Kahverengi ayakkabı ve nike spor. Bunlardan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…