- 3 Ekim 2013
- 537
- 35
- 118
- 34
- Konu Sahibi firstnumber
Yukardada Yazdığım gibi hepsini alan olursa nikelarımız 30,,,, diğer iki ayakkabıcıda 15 tl vericem.diğer bayandan ses çıkmazsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç tane nike var canım?mavi satılmış ......başka hangisi daha nike?Yukardada Yazdığım gibi hepsini alan olursa nikelarımız 30,,,, diğer iki ayakkabıcıda 15 tl vericem.diğer bayandan ses çıkmazsa
21 numara ve 24 numara var.sarı lacivert olan 24 numara.beyazlı olan 21o beyaz nike 30tl dourumu?
onlar ikisi mı 30tl canım yoksa tek?21 numara ve 24 numara var.sarı lacivert olan 24 numara.beyazlı olan 21
Tabiki bir tanesionlar ikisi mı 30tl canım yoksa tek?
60 tl kargo benden .2kere kullandık.yakınsanız elden görebilirsiniz .120 tl para verdimKırmızı astronot nekadar
Ben burada 25 tlyede görüyorum.ama sadece görüyorum kaliteyi Önem vermiyorsanız SAYGI duyarım.kargoyu siz karşılayın 50 tl olsun İdil baby kullandınızmı bilmiyorumGölcükte oturuyorum ama fiyat ikinci el için yuksek yenisi 60 gördüm burada uygunsa bulurum diye almaşık
2Günceldir....
2
24 no nike en son kaça olur[/QUOTE30 tl düşünüyorum
Whatsapp kullanıyorsanız detaylı resim gönderebilir misiniz?30 düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Hangi ayakkabı için Ayrıntılı resim istiyorsunuz.bu arada evet whatsaptan Ayrıntılı yollarımWhatsapp kullanıyorsanız detaylı resim gönderebilir misiniz?
Ayrıca 22 ve yukarısı başka ayakkabılarınız varsa değerlendirebilirim