21 mart 2010 da az kalsın kuşumu kaçırıyordum mavişimin kaçısını anlatayım size

kendinol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
196
0
21 MARTTA kuşumu kafasindeyken terasa çıkardım dedim biraz terasta hava alsın,kafesin içerisinde biraz düzenleme yaptım kapağı tam kapamamışım arkamı döndümki yemliklerinin kabuklarını üfliyeyim pır diye uçup gitti, bir süre ismiyle maviş maviş dedim karşı apartmandan komşuma kuşum kaçtı dedim ağlayarak söyledim, komşuda nede güzel eğitmiştin,kimbilir kuşun nereye gitti dedi ben yinede umudumu yitirmedim maviş maviş dedim baktım bir yerden bana ses veriyor ve ötüyor, birde ne göreyim başkasının bacasına terasına gitmiş, hemen bizim terasdan onun olduğu yerin yakınına gittim maviş gel dedim bizim terasa doğru uçtu,demek beni iyce göremediğinden ve bana gelmeden daha uzak yere gitti, başka terastan teyze ve amca kızım başka yere kondu senin sesine geliyor buraya doğru gel dedi hemen aşağıya inip gittim, gittiğim yerde kuşumu göremedim onlar yukardan görüyordu seslendim maviş annem gel dedim,mavişim sesime geldi beni buldu bahçeye kondu hemen koluma binmesi için kolumu uzattım geldi ve içeriye girdik,ev sahibine kuşum kalsın ben kafesini alıp geleceğim dedim ama kuşum beni bırakmıyordu içeri teyzeye kondurmaya çalışıyordum bana uçup üzerime konuyordu,neyse hemen çıkıp kafesini evden alıp kuşumu gidip alıp geldim

başka terastan teyze ve amca olmasaydı kuşumun nereye konduğunu bilemeyecektim

RABBıM'e ne kadar şükretsem azdır şükürler olsun yaradanıma kuşumu bana geri gönderdi,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…