• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 kilo verme serüvenim 83 Kilodan dan 62 Kiloya düşme çabası iftiharla sunar :)

dancing_girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
5
2
1
40
Kızlar merhaba,

Öncelikle 40 yaşında 11 yaşında bir erkek annesi, aktif çalışma hayatı olan (ama oturarak) ve annemle birlikte yaşadığım bir evliliğim var :anne:

Boyum 1,69 cm kilom şuan 79,5 ama 23.12.2024 tarihinde 83 kilo ile başladım bu serüvene. Ben ki doğuma bile 74 kilo ile girmiş bir kadınım En Büyük KK. Tartıda 80+ yı görünce enine boyuna bir kadın olduğum için yolda çekilin ben geliyorum diye yürüyordum :KK48:. Ama görenler asla 83 kilo demezler kas yapım iri olduğu için daha zayıf gösteriyorum. Orantılı kilo alıp orantılı veriyorum ve bu benim için bir avantaj.

Bu güne kadar kendimce bir şeyler yapmayı denedim. Kilo verdim ama çok hızlı da aldım. Fx15, su orucu, omad ile tek öğün beslenme....

Ama bu defa diyetisyene gitmeye karar verdim ve sonuç 2 haftada 3,5 kilo 800gr yağdan (su içemediğim için yağ kaybım çok olmadı)

Hareketsiz bir işim var. Hafta sonları da yemeğe çıkmalar kahvaltılar tv başında atıştırmalar. Tabi bunların hepsi geride kaldı artık.

Yapılan kan tahlillerim sonucunda sadece karaciğerde yağlanma tespit edildi ve buna özel bir diyet listesiyle başladım. İlk hafta sadece 400 gr yağdan kilo kaybım oldu tartıda bir şey değişmedi ama inceldiğimi söyleyenler oldu.

Bu sürecimde yanımda olmanızı çok isterim. :KK56:

Sormak istediğiniz olursa da cevaplarım.

Güncel olarak paylaşıyorum her hafta pazartesi günü tartı günüm ve liste yenileniyor.

Herkese bol eksili günler diliyorum. :KK200:

Boy
1,69cm

Kilo
79,5 güncel (06.01.2025)

Öncelikle bu yolda bizler çok kolaylıklar diliyorum. Tek sorunun diyetisyene dahi gitmeme rağmen yok motive olamıyorum. Nasıl oluyorsunuz☺️ Süreklilik sağlayamıyorum maalesef🥹

Yolunuz açık olsun, azim varsa düşündüğünüzden daha hızlı kilo verirsin🌸 arada kaç kilo vermişsin diye kontrole geleceğim😂

Öncelikle bu yolda bizler çok kolaylıklar diliyorum. Tek sorunun diyetisyene dahi gitmeme rağmen yok motive olamıyorum. Nasıl oluyorsunuz☺️ Süreklilik sağlayamıyorum maalesef🥹
Şöyle ki sürekli filtresiz fotoğraflarımı çekip ne kadar kilolu olduğuma bakıyorum ve tabi eski zayıf fotoğraflarıma :KK70:

Birde sanırım diyetisyene verdiğim ücret motivasyonumu baya sağlıyor. Kilo verdiğimi görünce de devam diyorum. Hayatımızın küçük bir zamanını ayırıp kalan günlerimizi daha fit ve sağlıklı geçirebiliriz. Hadi siz de benimle tekrar başlayın :KK200:

Yolunuz açık olsun, azim varsa düşündüğünüzden daha hızlı kilo verirsin🌸 arada kaç kilo vermişsin diye kontrole geleceğim😂
Ayyyy çokk teşekkür ederim gelin nolur siz kontrol edeceksiniz diye ben daha da sıkı tutarım. Bir koç burcu olarak sabırsızım normalde hemen her şey bir anda olsun isterim ama bunda istikrarlıyım bakalım ne olacak :KK76:

Ayyyy çokk teşekkür ederim gelin nolur siz kontrol edeceksiniz diye ben daha da sıkı tutarım. Bir koç burcu olarak sabırsızım normalde hemen her şey bir anda olsun isterim ama bunda istikrarlıyım bakalım ne olacak :KK76:
Aynı durum bende de var başladığım her şey çabuk sonuçlansın istiyorum 😊

Wooaaww 3 ayda 14 kilo darısı başıma inşallah bende verebilirim. Diyetisyenle mi verdiniz sporla mı biraz süreci anlatabilir misiniz?

Güncel kiloları yazalım birbirimize :dua::KK200:
Bir online diyet programı aldım instagramda bir diyetisyenden açıkçası sütüm etkilenmez sandım ama etkilendi ister istemez ya da işe geri döndüğüm için sağım yapmam gerektiğinden de azalmış olabilir tabi diyete uymaya çalıştım ancak baya yavaş gitti aslında kilolar ilk başlarda. Ekimin sonuna kadar haftada dört kez kardiyo egzersizi yaptım koşu bandında. Şimdi başka bir diyetisyene başladım 18 aralıktan bu yana 72 den 66 ya düştüm ve bana kardiyoyu bıraktırdı sadece haftada iki gün pilatese gidiyorum.

Özetle şu an haftada 2 gün pilates ve diyetisyene gidiyorum. Hedefimde 10 kilo daha vermek var inşallah Ramazan bayramına kadar yani 3 ayda vermeyi planlıyorum tabi diyetisyenim biraz hızlı ilerletmek istiyor gibi 😅 bu arada belirtmemiş olabilirim bebeğim 7,5 aylık

Şöyle ki sürekli filtresiz fotoğraflarımı çekip ne kadar kilolu olduğuma bakıyorum ve tabi eski zayıf fotoğraflarıma :KK70:

Birde sanırım diyetisyene verdiğim ücret motivasyonumu baya sağlıyor. Kilo verdiğimi görünce de devam diyorum. Hayatımızın küçük bir zamanını ayırıp kalan günlerimizi daha fit ve sağlıklı geçirebiliriz. Hadi siz de benimle tekrar başlayın :KK200:
Başlıyorum gerçekten💜 her hafta tartılıp buraya da salça olacağım :))

Back