21. Haftada Göğüsten Süt Gelmesi

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
Merhaba hanımlar. Sorum çok açık Daha 21. haftamdayım ve bugün göğüsümden süt geldiğini fark ettim. Evde otururken tişörtümü ıslattı. Bu kadar erken olması normal mi acaba bana biraz garipsi geldi de

Bu kadar normal olamazdi benimde 21. Haftada gelmisti. 15. Hafta gelen bile var biz gec kalmisiz bu sutunun bol olucagina delalet. Dua edelim bebisler emsin.

Normal olmayan doğumdan önce sütün gelmesi. Sonuçta şu an emziremeyeceğine göre süt kanalları tıkanabilir.
Doktorlar ilaç veriyor bu durumda onu alman gerek.

Doktoruma da danıştım ve normal olduğunu söyledi. Kimisinde erken gelebilirmiş kimisinde de doğuma kadar hiç gelmeyebilir bir sorun yok dedi.

Doktoruma da danıştım ve normal olduğunu söyledi. Kimisinde erken gelebilirmiş kimisinde de doğuma kadar hiç gelmeyebilir bir sorun yok dedi.

Eltimin de geldi. Doktor hemen kesilmesi için ilaç verdi. Süt kanalların tıkanır erken gelmesi tehlikeli dedi. Süt kanalı tıkanırsa iltihaplanır.

Normal olmayan nedir? Süt gelmesi mi?

Benimde ilk 24. Haftada falan geldi heralde. 2 haftaya 1 geldi. Sabah uyaninca ic camasirim ve tişört um islakti. Sikmadigin surece sutun gelmesi kotu degilmis hatta iyiymis.Ebe arkadasim sutun hemen gelir o zaman, ne guzel demisti.bakalim doguma az kaldi. Iyi mi, kotu mu soylerim sana canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…