21. Hafta kız bebek

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
208
36
98
27
Hanımlar ben bebeği hala hissetmiyorum çok korkuyorum birsey olur diye en son 3 hafta önce gittim kontrole haftaya kontrolüm var normalmi bu lütfen kız anneleri bana söyleyebilirim🙂↕️

İlk gebelikse 23e kadar yolu var. Bebek hareket ediyor aslında ama siz bebe hareketini anlamayıp hareketi hissetmiyorumda diyebilirsiniz çok güçlü hareketleri yok şu an zaten minik minik tekme atabiliyor henüz

Hanımlar ben bebeği hala hissetmiyorum çok korkuyorum birsey olur diye en son 3 hafta önce gittim kontrole haftaya kontrolüm var normalmi bu lütfen kız anneleri bana söyleyebilirim🙂↕️

Belki karşı çıkanlar olacaktır ama hissedemediğiniz için söylüyorum, bence yüzüstü yatıp hissetmeyi deneyin. Ben ilk hareketlerini yüzüstü yatarken hissetmiştim. Rahime hafif baskı olduğu için daha net algılayabiliyorsunuz. Hala hissedemediğimde yüzüstü yatıp bakarım. Plasentam ön duvarda o yüzden de zaten zor hisseden grubundayım. Belki sizin de öyledir. Endişelenmeyin, ters giden bir durum olsa illa ki belirti verirdi diye düşünüyorum. İçten hafif bir seğirme gibi hissetmiştim ben ilk kez, baloncuk patlamış gibiydi.

Bir de internette kalp atışlarını dinlemeniz için portatif cihazlar satılıyor aile sağlığı merkezlerinde de kullanılıyor. 700-800 lira bir şey. 21.hafta da duymak için gayet rahat bir hafta, şuan steteskopla bile dinlenebilir vaziyette kalp atışları. O cihazdan alıp içinize dert olduğunda dinleyebilirsiniz. Yanında da ultrason/lazer jeli alın mutlaka

Back
X