- 20 Aralık 2024
- 7
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi niyetettimdegismeye
Su orucunun ne olduğunu biliyormusunuz? Bu süreç için ön hazırlık karaciğer temizligi bağırsak temizligi ve ön beslenme yaptınız mı? Su orucu kilo vermek için doğru bir yöntem değil hele hele yeme bozuklugu olan biriyseniz sizin için hiç doğru değil. Bunun yerine aralıklı oruç Karatay vs yapıp gunluk yürüyüş yaparak çok daha güzel ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.Su orucunda kilo verirsiniz velakin bitirdikten sonra normal yemek yemeye donemezsiniz kuralları ve süreçleri vardır. Bunlara uymazsaniz verdiğiniz kiloyu fazlasıyla geri alır bir anda değişen hormon değerlerinden dolayı sıkıntı yasayabilirsiniz.Surecleri bilen ve uygulayıp sifalanmış biri olarak ezbere yapılacak birsey değil..Kızlar, uzunnn zamandır aşırı bir salmıştık içindeyim, hiç bir şey yapmaya motivem yoktu.sürekli yemek yiyor kilo alıyor bundan mutsuz oluyor ama buna devam ediyordum.ta ki bu sabaha kadar. Dün en yakın arkadaşımla konuşuyorduk ve bana demek ki bundan rahatsız değilsin dedi, düşündüm evet demek ki yeterince rahatsız değilim! Yoksa insan kendine bunu neden yapar?Bu sabah tartıda 86:400 kiloyu gördüm ve start verdim.boyun 155 ve kilo 86! Bunu düşünün. Göbeğim benden bir metre öne doğru gidiyor artık. Hiç bir kıyafetim olmuyor, bütün öz güvenmi yitirdim.1 ocakta işe başlayacağım ve sağlık sektöründeyim, eski formamın içine girmiyorum!21 gün bitmeden işe başlamış olacağım umarım o sürece dayanabilirim, her gün deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Benim gibi motivesi olmayan ve değişim için bir kıvılcım bekleyen herkese ilham olsun.birlikte deneyimlerimizi paylaşalım.Ve hadi başlayalımcome on bebekler
karaciğer temizliği nasıl yapılıyor, bilgi verir misinizSu orucunun ne olduğunu biliyormusunuz? Bu süreç için ön hazırlık karaciğer temizligi bağırsak temizligi ve ön beslenme yaptınız mı? Su orucu kilo vermek için doğru bir yöntem değil hele hele yeme bozuklugu olan biriyseniz sizin için hiç doğru değil. Bunun yerine aralıklı oruç Karatay vs yapıp gunluk yürüyüş yaparak çok daha güzel ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.Su orucunda kilo verirsiniz velakin bitirdikten sonra normal yemek yemeye donemezsiniz kuralları ve süreçleri vardır. Bunlara uymazsaniz verdiğiniz kiloyu fazlasıyla geri alır bir anda değişen hormon değerlerinden dolayı sıkıntı yasayabilirsiniz.Surecleri bilen ve uygulayıp sifalanmış biri olarak ezbere yapılacak birsey değil..
hayır maalesef bununla ilgili pek bilgim yok, ama karaciğer temizliğinin aşamaları ve dönemleri var diye biliyorum, bununla ilgili makale veya videolar izleyebilirsiniz, güvenilir kaynaklardan.karaciğer temizliği nasıl yapılıyor, bilgi verir misiniz
Aidin salihin şifa kitabındankaraciğer temizliği nasıl yapılıyor, bilgi verir misiniz
teşekkür ederimAidin salihin şifa kitabından
hiç bilgim yoktu. merak edip baktım. bu kitabı yazan hanımefendi karaciğer yetmezliğinden vefat etmiş. böyle radikal kararları alırken çok dikkatli olmak lazım.Aidin salihin şifa kitabından
Kitapta olumsuzlukten bahsetmiyor mevzuyu yanlış anlamışsınız bu tip bilgisinin sahibi Ibni Sinadir velakin bu bir tedavidir ama olumsuzluk gibi.bir etkisi yoktur :) Ayrıca dinimizde 2 gün oruç diye birseyde yoktur 40 90.gun sadece hurma yiyerek oruç tutan peygamberlerimizde vardır. Bu tedaviler peygamber döneminden gelir.Ama.adi üstünde tedavi.yani kilo vermek için kullanılacak.birsey değil malesef bilinçsiz yapılmazhiç bilgim yoktu. merak edip baktım. bu kitabı yazan hanımefendi karaciğer yetmezliğinden vefat etmiş. böyle radikal kararları alırken çok dikkatli olmak lazım.
dinimize göre haftada 2 gün oruç sistemi var. demek ki o bile yeterli. fazla kasmaya gerek yok. hormonlar, şeker, tansiyon alt üst olabilir. az ve sağlıklı yiyip içmek hem yeterli hem de sürdürülebilir bana göre.
21gun boyunca sadece su mu iciliyor ?bugün 3. gün bozdum, 83.500 geldim tartıda. yarın tekrar başlıyorum.yani bu geceden açlık süresine girdim tekrar.