Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün 14. Günümdeyim:)azmedersen başarırsın bence. Ben emzirmeme rağmen yapıyorum. Sağlığın için.. sigara kadar zararlı bi zehirden arındırmalıyız kendimizibu detoksu deneyen var mı, özellikle çay anlamında şekeri bırakmak istiyorum ama olmuyor![]()
Çok merak ediyorum kurtuldunuz mu bağımlılıktan?Merhaba konu aktif mi bilmiyorum ama ben artık hayatımdan şekeri çıkarmaya karar verdim. Her akşam o kadar çok şekerli ürün tüketiyorum ki sağlığımdan olma korkusu sardı. Henüz herhangi bir şikayetim yokken adı şeker olan bu zehiri hayatımdan çıkarmam lazım. Bu sebeple 21 gün boyunca buradan takibimi yapacağım
Başardınız mı???Sadece 21 gün değil, komple hayattan çıkarmak lazım şekeri aslında.
Şimdiki durumuuuz nasılBende bugün itibariyle başlıyorum şekersiz hayata :) Aslında çayı zaten şekersiz içiyorum ama kahveyi falan da öyle icmek istiyorum. Ayrıca paketlenmis her tür gıdaya da bırakmak istiyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım![]()
Halloldu muBende çayda şekeri bıraktım,buseferde kahvede bırakamadım,bir fincan türk kahvesine 1 kesme şeker atıyorum.şekersiz kahve içenler var özeniyorum.inşallah bende şekeri tamamen hayatımdan çıkarabilirm.tatlıyıda bırakamıyorum hergün değil ama haftada 1 kere falan yiyorum,ama onuda bırakacağım inşallah.şuandada şekersiz defne çayı içiyorum![]()
Nasılsınız :)))merhaba kızlar. şekeri içeceklerimden 4 sene önce çıkartmıştım ama yaptığınız 21 gün diyet ilgimi çekti ve bende denemek istiyorum sanırım. sizin gidişatınız nasıl etkileri neler oldu hayatınız da?
Siz başardınız mıBir yerde okumuştum. Bir diyetin etkisini gösterebilmesi için 21 gün kuralına dikkat etmek gerekiyormuş. Yani 21 gün geçmeden faydalı olmaz.