Gebeliğe Hazırlık 21.gun progesteron degerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
345
151
23
34
Arkadaslar merhaba17.gun yumurtlamam oldu ovu testi kullandim ordan biliyorum..21.gun progesteron testi istedi doktorum sonuc 24 cikti nasil sizce

Arkadaslar merhaba17.gun yumurtlamam oldu ovu testi kullandim ordan biliyorum..21.gun progesteron testi istedi doktorum sonuc 24 cikti nasil sizce
Yumurtlama gününü biliyorsan niye 21nci gün baktırdın. Yumurtlamanın 7nci gününde bakılır progesterona. Yani senin 24ncü gün bakman gerekiyordu. Erken baktırdığın halde baya yüksek çıkmış. Ya birden fazla yumurtlama oldu ya da döllenme.

Yumurtlama gününü biliyorsan niye 21nci gün baktırdın. Yumurtlamanın 7nci gününde bakılır progesterona. Yani senin 24ncü gün bakman gerekiyordu. Erken baktırdığın halde baya yüksek çıkmış. Ya birden fazla yumurtlama oldu ya da döllenme.
Doktor otle istedi 2 yumurtam vardi..gebelik lehinemidir deger sizce

Doktor otle istedi 2 yumurtam vardi..gebelik lehinemidir deger sizce

değer 10 ve üstü çıktığında gebelik şüphesi olarak bakıyor dr lar genellikle ama bazen anlamlı da olmayabiliyor. ama yumurtladığınız kesin :) Maşallah.dua edin hayırlısı olsun inşallah

Yani en azindan kaliteli yumurtlaama olmus diyebilirmiyiz..bide biseyi merak ettim saglikcimisiniz

ena zi
Evet büyük ihtimalle kaliteli yumurtlama olmuş diyebiliriz. Hayır sağlıkçı değilim. Bu yollardan geçtim diye biliyorum. Bende yumurtlamanın 7nci günü baktırdım 24.69’du ve hamileydim.

Evet büyük ihtimalle kaliteli yumurtlama olmuş diyebiliriz. Hayır sağlıkçı değilim. Bu yollardan geçtim diye biliyorum. Bende yumurtlamanın 7nci günü baktırdım 24.69’du ve hamileydim.
merhabalar bugün yumurtlamam üzernden bi hafta geçti. Ve lekelenmem oldu bu gün. yerleşme kanaması olabilir mi ki?

sennki nasıl olmştu cnm. benm ağrım var. kahverengi şeklnde oluyor. hastalığıma daha 15 gün vardı tahmnimce bu kadar erken regl olabilir miyim ?
Benim yumurtlamadan bi hafta sonra yani adetten bi hafta önce oldu. 2 gün sürdü. Sulu kahverengi akıntı gibi oluyordu ama az az. Beraberinde kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyordu.

Benim yumurtlamadan bi hafta sonra yani adetten bi hafta önce oldu. 2 gün sürdü. Sulu kahverengi akıntı gibi oluyordu ama az az. Beraberinde kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyordu.
Canım bebeğinin doğumuna çok az kalmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun şimdiden tebrik ederim hayırlı uğurlu bir evlat olur inş

Merhabalar benimde 21.gun testim 0.408 cikti.dr.direk yuzume yumurtalamiyosun dedi.adetlerimde duzenlidir cok saşmaz yani 30 gunde 1 olurum.klomen ve inofolic verdi.acaba klomen kulandiktan sonra 21.gun testi yaptirsam mi ki meraktan bakmak icin yukselmis mi diye

Merhabalar benimde 21.gun testim 0.408 cikti.dr.direk yuzume yumurtalamiyosun dedi.adetlerimde duzenlidir cok saşmaz yani 30 gunde 1 olurum.klomen ve inofolic verdi.acaba klomen kulandiktan sonra 21.gun testi yaptirsam mi ki meraktan bakmak icin yukselmis mi diye
Yumurtlayıp yumurtlamadığını ovulasyon testiyle takip edebilirsin canım

Evet canim aldim ovulasyon testi ikinci cizgi hep silik cikti.bu ayda klomenle deniycem.
4 ay kullan dedi bana 2.ayimdan sonra baska dr.a gostersem mi acaba cok fazla vakit kaybetmek istemiyorum yasim 29 oldu
Klomen kullananilirsin bir zararı yok ama kullanım bittikten 3-4 gün sonra kontrole gitmelisin. Adet gördüğünde de gitmelisin. Kontrolsüz sakıncalı

dr.kendi verdi klomeni kontrolsüz kullanmam zaten.
klomen yumurtayı mı büyütüyo acaba?
evet. genelde adetin 5. günü başlanır dr verdiği doza göre 5 gün kullanılır. bittikten 3-4 gün sonra ultrason gidersin. folikül büyümesine göre çatlatmaiğnesi verir yada vermez çatlayacaksa çatlar zaten. sonrasında cinsel birliktelik önerebilir aşılama önerebilir.

değer 10 ve üstü çıktığında gebelik şüphesi olarak bakıyor dr lar genellikle ama bazen anlamlı da olmayabiliyor. ama yumurtladığınız kesin :) Maşallah.dua edin hayırlısı olsun inşallah
Benim de bat günüm yarın bu ay 21.gün peogesteron 15.48 çıktı hamile kalırmıyım bu sonuçla acaba

Back