Teşekkür ederim eşlik etmek istemez misiniztopiğiniz hayırlı olsun :)
Umarım dilediğin başarıya ulaşırsın canım benim.. Ben işten dolayı sabah 5 te kalkıyorum inan ki daha dinç ve zamanım bol oluyor.. Önceleri öğlene kadar yatardım hiç bie şeye zamanım kalmazdı böyle hayat daha güzel başarılar diliyorum.. Alıştıktan sonra daha güzel olucakSelam hanımlar günümü ve hayatımı verimli geçirmek için alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum.
sabah erken kalkmak bu süreyi kendimi geliştirmeye ayırmak istiyorum.
öncelikle 3 hafta boyunca erken kalkmayı alışkanlık edinmek daha sonra uykudan ettiğim tasarrufu değerlendirmek için bu topiği açtım.
umarım başarılı olurum
Güzel dileklerin ve motivasyonun içim teşekkür ederim canımcımUmarım dilediğin başarıya ulaşırsın canım benim.. Ben işten dolayı sabah 5 te kalkıyorum inan ki daha dinç ve zamanım bol oluyor.. Önceleri öğlene kadar yatardım hiç bie şeye zamanım kalmazdı böyle hayat daha güzel başarılar diliyorum.. Alıştıktan sonra daha güzel olucak
Teşekkürler canımSüreci takipteyim.
Başarılar
Çok güzel oluyor,Selam hanımlar günümü ve hayatımı verimli geçirmek için alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum.
sabah erken kalkmak bu süreyi kendimi geliştirmeye ayırmak istiyorum.
öncelikle 3 hafta boyunca erken kalkmayı alışkanlık edinmek daha sonra uykudan ettiğim tasarrufu değerlendirmek için bu topiği açtım.
umarım başarılı olurum
Desteğin için teşekkürlerÇok güzel oluyor,
Ben de uykuya dayanamam
Ama erken kalkınca gün içinde daha fazla iş hallediliyor,
Bir süredir yapiyorum,
Günün bereketi oluyor
Hoşuma gitti.
Teşekkür ederim ablacımGünaydın canım topiğin hayırlı olsun