- 15 Ekim 2011
- 1.210
- 13
-
- Konu Sahibi perakedisi
algı varsa sorun yok bence, sosyalleşmesi lazım sadece, bol bol park, oyun alanları vs... birde ona kitap okuyun, objeleri gösterin kitaplardan ama anlatırken renkleriyle filanFikri olan yok mi arkadaşlar?
nasıl yani ?sürekli arapça gibi konuşuyor bir de
:) yabancı dil gibi demek istedim daha çok babıldama gibi anlamsız şeyler söylüyornasıl yani ?
:):) yabancı dil gibi demek istedim daha çok babıldama gibi anlamsız şeyler söylüyor
ben de yol alacağımızı düşünüyorum.. ilk anne kelimesinden sonra resmen patlama yaşadı oğlum hergün yeni kelimeler söylemeye başladı :):)
bence sadece sizin detaylı iletişiminizle yol alırsınız gibi geliyor.
süpeeeerr:) çok sevindim:)ben de yol alacağımızı düşünüyorum.. ilk anne kelimesinden sonra resmen patlama yaşadı oğlum hergün yeni kelimeler söylemeye başladı :)
erkek bebek 24. ayda patlama yaşıyor çevremde hep öyle oldu çünkü....teşekkürler :) gelişmeleri yazarım inşallah daha da çoğalacak :))
inşallah cnm bizde de patlama olur umarım tek tek kelimeler çoğalıyor bakalım neler olacak... strese girmeyi bırakmam lazım artık ama yine de endişeleniyorum annelik işteerkek bebek 24. ayda patlama yaşıyor çevremde hep öyle oldu çünkü....
Merhaba benım oğlum da 21 aylık hıç konusmuyo sizin Dediğiniz gibi kendini anlatmak için sanki Arapça gibi Konuşuyor her gün park oyum kitap okuyorum herşeyi biliyor ve bizi. Anlıyor aman kosnusmuyor doktora götüreceğim sizinle burda paylaşırım doktorun dediklerini ama endişelenmeyin benim çevremde ÇOĞU erkek çocuk böyle konuşmuyormerhaba... 21 aylık oğlum üç haftadır parmağıyla işeret etmeye başladı 2 haftadır anne diyor ve 3-4 gündür de mama cuu (su) demeye başladı. kızlar bir akıl verin çok endişelenip işitme testi yaptırdım odyoloğa götürdüm.. onun haricinde 3 doktora götürdüm gecikme olduğu söylendi takip edilecekmiş. al ver at getir komutlarını çoğunlukla anlıyor ve algılıyor. göz teması çok güzel iletişimi iyi sizin bebekleriniz ne zaman konuştu? ya da yaşıt olanlar varsa hangi kelimeleri söylüyorlar? bizim gibi olan var mı?
mrhaba cnm. oğlunuz parmakla işaret ediyor mu? isteklerini işaret ederek belirtiyor mu? komutları yerine getiriyor mu? doktora götürdünüz mü bu arada umarım sorun yokturMerhaba benım oğlum da 21 aylık hıç konusmuyo sizin Dediğiniz gibi kendini anlatmak için sanki Arapça gibi Konuşuyor her gün park oyum kitap okuyorum herşeyi biliyor ve bizi. Anlıyor aman kosnusmuyor doktora götüreceğim sizinle burda paylaşırım doktorun dediklerini ama endişelenmeyin benim çevremde ÇOĞU erkek çocuk böyle konuşmuyor
kız mı erkek mi görümcenizin çocuğu? anlıyorsa sorun yoktur sanırımgörümcemın çocugu 2 yasında anne dısında bişi demıyor
konusmuyor. doktoruna sormus 6 ay daha konusmassa getır demıs.