- Konu Sahibi Fluttershy
merhaba arkadaslar oglum 21 aylık daha 18 aylıkkenbır cıs macerası denedık amacokta basarılı olamadık 3 gun once pipim acıyor dıye bezını cıkardık cişin gelınce bana soyle oglum tamam mı dedım tamam dedı babası ben mutfaktayken lazımlaga az cısını yaptırmıs nasıl mutlu olduk bız alkıslayınca oda cok mutlu oldu beraber tuvalete doktuk by by yaptı sıfona bastı sonra 2 kere altına yaptı ama benı cagırıyor yıne mutfaktan anne dıye kacırmıs herhalde haber verıyor
o gun kıc kakasını yapmadı dun aksama kadar da 2 kere altına yaptı gecede hıc uyanmıyor ve uyansa bıle altına yapmıyor sabah uyanınca lazımlıga yapıyor ama sorunmuz suki kakayı lazımlıga yapmak ıstemıyor dun kakasını altına yaptı sabah lazımlıga yaptırdım ama gorunce sasırdı korktu bak ne guzel fılan dedım annenyı aradık soyledık esıme soyledık guzel bısey oldugunu bılsın dıye cok mutlu oldum alkısladım oynadım sonra tekrar lazımlıga kakasını yaptı ama yıne korkuyor kakasından nasıl yapsam da korkmasa fıkrı olan varsa bana yardımcı olabılır mı bıde kabız olmus zorda yapıyor onun etkısıde olabılır mı
onun harıcınde cısınde cok ıyı cok cabuk ogrendı bugun hep lazımlıga yaptı
o gun kıc kakasını yapmadı dun aksama kadar da 2 kere altına yaptı gecede hıc uyanmıyor ve uyansa bıle altına yapmıyor sabah uyanınca lazımlıga yapıyor ama sorunmuz suki kakayı lazımlıga yapmak ıstemıyor dun kakasını altına yaptı sabah lazımlıga yaptırdım ama gorunce sasırdı korktu bak ne guzel fılan dedım annenyı aradık soyledık esıme soyledık guzel bısey oldugunu bılsın dıye cok mutlu oldum alkısladım oynadım sonra tekrar lazımlıga kakasını yaptı ama yıne korkuyor kakasından nasıl yapsam da korkmasa fıkrı olan varsa bana yardımcı olabılır mı bıde kabız olmus zorda yapıyor onun etkısıde olabılır mı
onun harıcınde cısınde cok ıyı cok cabuk ogrendı bugun hep lazımlıga yaptı