- Konu Sahibi senbensema
kızlar selam. benim 21 aylık bir kızım var ve kedi köpek hastası. mahallemizde çok fazla ev köpeği var, akşamları gezerken hep görüyor ve tanıdığımız birkaç köpeği sevmesine müsaade ediyoruz. özellikle küçük köpekleri çok seviyor, evde de durmadan minnacık köpk hayalleri kuruyor, geçen akşam tv.de film izlerken minik bi köpek gördü ve babasına bana minnacık köpek alsana diye resmen yalvardı. içim gitti. babası da bahçemiz yok, evde bakamayız, bahçeli evimiz olunca alıcam sana dedi,demez olaydı. şimdi de taktı kafaya ki baççemiz olsun babam köpek alcak ama gece rüyasında bile köpek sayıklıyor![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
eve asla köpek alamam. şimdi marka versem doğru olur mu bilmiyorum ama frrelin sevimli köpeğim'inden almayı düşünüyorum ama kızım daha çok küçük, oynayabilir mi? başka tavsiyenz var mı?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
eve asla köpek alamam. şimdi marka versem doğru olur mu bilmiyorum ama frrelin sevimli köpeğim'inden almayı düşünüyorum ama kızım daha çok küçük, oynayabilir mi? başka tavsiyenz var mı?