Davranış Bozuklukları 21 aylık kızım gece sürekli uyanıyor ne yapmalıyım tükendim artık:(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
kızlar 21 aylık kızım sürekli gece uyanıyor ayağımda sallayarak uyuytuyorum en az 6-7 kere uyanıyor 1 senedir falan böyle sizce ne yapmalıyım akşam 10 uyuyor sabah 7 de kalkıyor gündüz gün içerisindede 2 defa uyuyor

kızlar 21 aylık kızım sürekli gece uyanıyor ayağımda sallayarak uyuytuyorum en az 6-7 kere uyanıyor 1 senedir falan böyle sizce ne yapmalıyım akşam 10 uyuyor sabah 7 de kalkıyor gündüz gün içerisindede 2 defa uyuyor

anason çayı uyuması için etkili ve gazlarını alıyor bir yakınım doktor tavsiyesi üzerine bebeğine kullanmıştı :)

Son düzenleme:
Kızınız gün içinde 2 kez uyuyorsa,gündüz henüz enerjisini boşaltmamış olabilir.aç ya da susuz da olabilir.ancak uykusu olan bir çocuk aç ta,susuz da olsa uyur.gündüz uykusunu teke indirmekte fayda var.7 de kalkıyorsa12-15 arası uyutabilirsiniz.gece 10da uyuduğunda bir daha uyanmayacaktır:)

cevaplarınızdan dolayı hepinize tşkr ederim kızlar emzirmiyorum gece uyuturken mutlaka karnını iyice doyuruyorum gece kalktığında suda veriyorum içiyor neden uyanıyor anlamıyorum gün içinde 1 kez uyutsam illa akşam 6-7 gibi tekrar istiyor ağlıyor artık zorlanıyorum uykudan kalkmaktan

cevaplarınızdan dolayı hepinize tşkr ederim kızlar emzirmiyorum gece uyuturken mutlaka karnını iyice doyuruyorum gece kalktığında suda veriyorum içiyor neden uyanıyor anlamıyorum gün içinde 1 kez uyutsam illa akşam 6-7 gibi tekrar istiyor ağlıyor artık zorlanıyorum uykudan kalkmaktan

bence bebegin alismis bu duruma:(benimde oglum 21 aylik,gun icinde 1 defa uyuyor,aksam 7 de yataga koyuyorum sabah 7-8 gibi uyaniyor..ama bunu belirteyim 6 aylik oluncaya kadar beni mahvetmisti:(gece 20 dakikada bir uyanirdi..ama 7.aydan sonra karar aldim aglayinca onu almadim kucagima alismisti cunku her agladigi zamn gidip kucagima alip odanin icinde tur atiyordum dakikalarca:(ama sadece 2 hafta ugrastim onu alistirmaya bensizde uyuyyabilecegine cok sukur!simdi sadece yatagina koyuyorum iyi gecer diyor bana kapiyi kapatip cikiyorum ..bazen duyuyorum uyumamis 1 -2 saat odasinda ses yapyor oyun oynuyor gibi ama girmiyorum kendisi yorulup daliyor..ilk 6 ay bana bu durum mucize gibi gelirdi ama resmen oglum mukkmel uyuyor simdi sadece sanirim kendi baslarina uyumayi ogrenmeleri lazim .tabi herhangi sagli sorunu yoksa biryerleri agrimiyorsa insallh kizinin uykusu duzelir ve sende rahat uyku cekersin canim,,,,

Back