- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
selam kızlar...21 aylık bi oğlum var... allaha şükürler olsun sağlıklı bi bebek....ama öyle bi huyu varki napsam öğretemedim... yürümeye başladığı andan beri sürekli sağı solu devirip dökme, çekmeceleri full boşaltma, dolaplarda ne var ne yok hepsini indirme....daha saysam bitmez...çok yaramaz değil allaha şükür ama bu huyu beni delirtiyor...kendi evimi dizayn ettim çktan aşağı kısımlardabulunan dolaplar bomboş...ama biyere gitsem yüzümü yere geçiriyor...milletin evinde kurcalamadık çekmece bırakmıyor...her saniye arkasında koşmaktan beş dakka oturamıyorum bi bardak çay içemiyorum...çevreme bakıyorum böyle yaşıt bebekleri olanlar gayet rahat otururyorlar, çocuklarda oyuncaklarla oynama derdindeler,,ama benim bacaksız girmiş yatak odasına herkesin parfüm şişelerini toplamış içeri getiriyor...düşünün rezil durumumu... geçen gün bi tanıdığa gittik, iki dakka oturmadım yerimde en son dediler çocuktur rahat ol dağıtsın toplarız nolcak falan diye...iki dakka oturdum o sırada gitmiş tezgahın altındaki çekmeceleri boşaltmış cezveleri süzgeçleri kucağına almış geziniyor... yağ şişesini devirmiş allahıma şükür içi boş sayılır dökülmemiş halıya...düşünün halıyıda yeni yıkamış kadın...ya dökülseydi ne diyecektim ben... ya kızlar diyeceksiniz çocuktur yapar diye, ama inanın benimki artık alışkanlık halini aldı çocukta...tamam o yaşlarda meraklı oluyorlar çevreyi keşfetme içgüdüleri ağır basıyor ama o dönemini geçeli çok oldu...yani uzun zamandır yürüyor...yani bu kurcalama olayları yavaştan azalıp kendini oyuna falan vermesi gerekmezmi...bazı çocuk geç ilerler doğru ama bu alışkanlık haline gelmiş bi huy ve ben artık evden bile çıkmaya korkuyorum...her gittiğim evden sinirle dönüyorum...napsam bi akıl verin nasıl vazgeçirsem nasıl eğitsem fikri olanlara yardımcı olun lütfen...şimdiden teşekkür ederim...