21 aralık geldi çattı :)

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
kızlar bugün varız yarın yokuz esprisini yapmıcam tabikide eheheheh :) çok fazla söz konusu olan tartışmalara sebep açan 21 aralık geldi çattı düşüncelerimizi yazalım haydı :) tabikide kıyametin kopucagına inanmayanlardanım bende ama yarını sabırsızlıkla bekliyorum nedense :) birde şirincede toplanmış olan insan toplulugu var 22 aralık oldugunda alay konusu olucaklar :))) bari elekrtikler felan kesilsede macere adrenalin yaşasak ne güzel olur varmı benim gibi düşünen arkadaşlarımeheheheh :)))

bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum ne olacak ne bitecek :) sabırsızlıktan bu gece uyumayabilirim :1:

seneye görüşemicez,

seneye görüşürüz espirisimi yapamayacağım için çok üzgünüm
:43::43::43:

hahah tüh ya o espryi her sene yapardım :P annem aradı biraz önce eve geç gelicem amaa aaa dur tamam erken geliyorum yarın öbür dünyaya kopucaz dedim hahahaha

Bence bazi insanlarin 21 aralikda ne disari cikcagi ne ise gitcegi nede elektronik esyalar kullanmicagini korkudan tuhaf davrancaklari icin farkli bir dünya olcak hani bazilari sirine ye bazilari yer altina saklancagi icin dünya cidden o anlattiklari gibi olcak herkez ortadan yok oldugu, korkudan adim atamicaklari icin farkli davrandiklari icin gercekten degisik birgün yasanabilir . ' bak gördünüzmü gercektende gariplik varmis bugünde' diyecekler :9: :9: :101:

Son düzenleme:
Ayy gercekten bu gecey di demi :89:

Inananlarin 22 günü yüz ifadelerini ne diyeceklerini merak ediyorum dogrusu
:82:

çok az kaldı :18::18::1::1:
hep beraber görücez ne olucağını :ssz:

markete gittim insanlar ramazan geliyor gibi alışveriş yapıyordu :1: bence kıtlık olacağını düşünenler var

markete gittim insanlar ramazan geliyor gibi alışveriş yapıyordu :1: bence kıtlık olacağını düşünenler var

aynen ya, demin markete uğradım normalde bu saatte bomboştur, tıka basa doluydu, kasalarda sıralar....
bak sen söyleyince aklıma geldi, sebebi buymuş
:1::1::1:

biraz önce patronum yarın için hazırlık yaptın mı dedi bnde saf saf baktım o kadar konu açtım birde :))) yapmaz olurmuyum çıkışta alışverişe gidicem 2 satt erken çıkabilirmiyim dedim adam söyledigine pişman oldu ehehhehehe :)

aynen ya, demin markete uğradım normalde bu saatte bomboştur, tıka basa doluydu, kasalarda sıralar....
bak sen söyleyince aklıma geldi, sebebi buymuş
:1::1::1:

o karanlıkta fırtınada kaosta napcak bu insanlar aldıkları yemişleri yiyecekleri nasıl yicekler korkudan aç oldukları aklıllarına bile gelmicek zatn :P

Bu 21 aralik gececek yeni birsey cikarcaklar nede olsa :97:

Son düzenleme:
21 Aralık geldi çattı :)
başlıkta güzelmiş :16: hoş gelmiş, sefalar getirmiş.. gelirken bize neler getirecekmiş?

21 Aralık 2012 neler olacak:
-Güneş, Oğlak Burcu' na girmiş olduğundan kış mevsimi başlamış olacak..Güneş bu burçta 30 gün kalacak ve Ocak ayının 20. günü Kova Burcu'na girecek. kış mevsimi 90 gün sürer ve Mart'ın 20 sinde sona erer. Karakışta, kış mevsimi bütün şiddetini gösterir.

-Zemherir ( Gün Dönümü )
-Dünya Kooperatifçilik Günü
-Verimlilik Haftası 21-27 Aralık

Yukardaki yazdıklarımın dışında;
-Hamile bir bayan doğum yaparak dünyalar tatlısı bir bebek dünya ya getirebilir.
-Vadesi gelmiş olan birisi ölebilir ki, ( kişi öldüğü an zaten küçük kıyamet kopmuş demektir. )

Elbet bir gün kıyamet kopacak; her nefsin ölümü tadacağı gibi, bu dünya da; var olduğu gibi, yok olacak.

Zaman dönüp dönüp dolaşacak ve nihayet tekrar Allah'ın yarattığı anda ki haline gelecektir.

Ancak o gün bu gün 21 Aralık 2012 değil, dünya için kıyametin kopmasına daha zaman var.. ( tövbe yarabbi, sen affet Allah'ım ne günlere kaldık )

21 Aralık 2012 cuma Kıyamet kopacağına inanan insanların, neler olacak diye sabırsızlıkla beklediği, hazırlık yaptığı, bir yerlere kaçarak, saklanarak ölümden o mutlak gerçekleşecek sondan kaçacağını düşünen insanların kaçtığı ( kendinden nereye kaçacaksa artık ) bir gün..

21 Aralık 2012 cuma Gün sona erdiğinde de geride güzel anılar bırakır, bırakacağına da eminim hafızalarımızda.

Back