21,44 - 32,12 - 45,7 dış gebelik riski

Neredeysemavi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
84
49
Çok korkuyorum kimyasal mı yoksa dış gebelik mi diye. Değerlerim saçma yavaş biçimde artıyor. İki gün arayla 21,44 - 32,12 - 45,70 oldu. Benzer durum yaşayan var mı? Kanamanız ne zaman başladı? Dış gebelik olursa tanı nasıl konuyor?!

Kimyasal gibi sanki kaç gün geçti adetiniz

inşallah kimyasaldır. Normalde 7 gün gecikmiş görünüyor ama rahim dinlendirme sürecinde kendiliğimden hamile kaldım. O yüzden yumurtlama ne zaman oldu kestiremiyorum. Delireceğim.

Dış gebelikte değer olması gerekenden daha çok artıyor diye biliyorum. Kimyasalda az artıyor

Teşekkür ederim cevabınız için evet doktor da öyle dedi ama hala ihtimal var. Kimyasal geçirenler kaçıncı gün kanama başladı yardımcı olabilir mi

Canım merhaba benim ki dış gebelik olmuştu artışlar şöyleydi. 105-175-dört gün sonra 559 dan beş gün sonra kanama başladı 424 oldu 3 gün sonra 241 sonra tekrar yükseldi dış gebelik kesinleşti ultrasonla bakıldığın da sağ taraftaydı galiba odak noktası göründü yatışım verildi iğne yapıldı ve düşük sağlandı. Bu arada ben gebe olduğumu öğrendikten bir hafta içinde hafif batmalar başladı sonra kanamam başladı 40 gün sürdü herkeste bukadar olmuyormuş ama doktorum korkulacak bişey yok şuan lohusa gibi gör kendini demişti

tesekkur ederim cevap icin siz igneden sonra tekrar gebelik elde ettiniz mi? Toplam bu igne kanama tedavi vs surec ne kadar surmustu?
İğneden sonra 3 adet korunma verdi doktor 3. Adetim yeni bitti inşallah deneyeceğiz. Ocak 29 da iğne vuruldu 7 martta betam sıfırlandı benim kanamam uzun sürdü 40 gün falan

Merhaba acaba iğneden sonra kanamanız oldu mu benım iğne olduğum gün kanamam oldu normal mı

İyi düşmüş ama siz yine de sıfırı görün bi kaç gün sonra tekrar baktırın içiniz rahat etsin
Benim kanamam iğneden önce de vardı sonra da devam etmişti normal dendi ama günde 2 ped dolusu olursa bide ağrım çok olursa acile gelmemi söylemişlerdi çok şükür öyle bişey yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…