Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama tam ortası benimkiTam olarak şurada mı? Bende de var kaburga tarafımda 21+2 deyim ben deEki Görüntüle 3484214
Ya ama acı şeklinde bastırınca var. Ağrı değil mesrla benimki. Ve görselde attığım yer. Normal mi gerçekten?Benimde hep olurdu kabugam kılırcak sanıyordum ama normal demişti doktor.
Ağrı mı acı mı? Benim elimle bastırınca acıyor ağrı yokEvet ama tam ortası benimki
Ya bende üşüttüm de ondan mı ağrıyo dedim ama geçmiyince merak ettimBenimde hep olurdu kabugam kılırcak sanıyordum ama normal demişti doktor.
Ağrı değil benimde daha çok acı gibiAğrı mı acı mı? Benim elimle bastırınca acıyor ağrı yok
Et ezilmesi sandım hatta ama kaburga tarafımda olunca endişelendim ben deAğrı değil benimde daha çok acı gibi
Bende kararsız kaldım doktoruma sorsam mı diye tam tarif edemem dedim 11inde kontrollüm gösteririm tam neresi olduğunu devam ederseEt ezilmesi sandım hatta ama kaburga tarafımda olunca endişelendim ben de
Ben bugün acile gitmeyi düşünüyorum doktoruma yazdım eğer sorun yoksa gitmem ama bakalım merak ettim.Bende kararsız kaldım doktoruma sorsam mı diye tam tarif edemem dedim 11inde kontrollüm gösteririm tam neresi olduğunu devam ederse
Ya haber verirsin merak ettim çok şiddetli değil şuan için benimki bakalımBen bugün acile gitmeyi düşünüyorum doktoruma yazdım eğer sorun yoksa gitmem ama bakalım merak ettim.
Benim de öyle çok değil dokununca hissediyorum yazarım burayaYa haber verirsin merak ettim çok şiddetli değil şuan için benimki bakalım
Tamamdır teşşekürler:)Benim de öyle çok değil dokununca hissediyorum yazarım buraya