- 13 Eylül 2013
- 55.998
- 2.795
Koç ve Yükselen Koç: Hiçbirşey göründüğü gibi, göründüğü kadarıyla değildir..
Sizler haftaya biraz içinize yönelik biraz uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla olan iletişiminizde karşı tarafa göstermeseniz bile içinizde bir huzursuzlukla başlıyorsunuz. Bu kişi iş, öğrenim hayatınızdan biri de olabilir ,anneniz veya anne yerine koyduğunuz insan da olabilir.
Jüpiter satürn’ün kavuşumu sizi bütün sene etkileyecek yeni çevre değişimine de sokmaya başladı bu sizin bütün sene boyunca sosyal çevrenizin değişeceği yeni çevrenizden çok .büyük faydalar sağlayacağınız bir süreç olacak tabi burada hayattaki beklentileriniz iletişim kurduğunuz insanlar bazı konularda fazla gözünüze batmaya başlayabilir.
Bu yıl bu anlamda çok enteresan olacak kendinizi hep sorgulayacaksınız ben kimlerle muhattabım kimler kalmalı ve kimler gitmeli. Yüksek öğrenim konuları da olabilir, uzaklarla olan bağlantılarınız da olabilir, yurtdışı işleri de olabilir örneğin öğrenimime başka bir alanda ve başka bir çevrede devam etmek istiyorum veya görüştüğüm insanları değiştirmek istiyorum veya da yaptığım işte başka insanlarla çalışmak istiyorum. Hepsi olası.
Yine haftaya baktığımızda güneşin oğlak burcuna geçişi ilerleyen günlerde yine yurtdışı bağlantılı işlerinizde, yüksek öğreniminizde çok hızlı hareket etmeniz için sizi zorlayabilir, agresif olabilirsiniz. İletişim dilinize özen gösterin.
Açıkçası bir çoğunuz için engelleyen veya dışarı sert ataklar yapmanızı sağlayan asıl alt neden söylemem lazım ki anne ile ilgili konular.. Sizin uzun zamandır içinize dokunan o eskimeyen yarınız bir şekilde gündemde kalacak ,evli iseniz eşinizin annesi de olabilir, sizde ruhsal bir alana dokunuyor ve dış dünyada hızınızı arttırıyor, çünkü oradan kaçmaya çalışıyor olabilirsiniz, tabii bunu yüzeyde dışarıya böyle göstermiyor olabilirsiniz.
Hafta ortasından itibaren, para alanınız ve aşk, çocuklar alanınız şans kazanıyor.
Güzel haberler alıyor olacaksınız.
Haftasonu günlük işlerinizde ve sağlığınızda ani düzelmeler görünüyor.
İyi haftalar
Boğa & Yükselen Boğa: ‘ Kızgınlık gürültülüdür, kızgınlık sessiz ‘
Önümüzdeki 20 yıllık sürecinizi başlattığınız bu jüpiter satürn kavuşumu sizi, kariyerinizde ileri noktalara, bekarsanız evlilik statusu olarak yukseklere taşıyacak. Sorunlu evlilikler için bir sonlanma. Evliliğinde önemli sorun olmayanların endişe etmesine gerek yok, onları da taşınma, yeni yaşam alanları edinme,şehir değişikliği yapma gibi de kendini gösterebilir.
Haftaya başlarken içinizde en çok dert olan konu ödemeler, krediler, borçlar, miras, eşin parası..
Her ne kadar başkalarından, dışarıdan, gelecek olan alacaklarınız güzel görünümler verse bile içsel olarak dünyanızda sıkıntı yaratan maddi bir şey var. Bunu hiç bir şey geçirmiyor sanki.
Belki birilerine yük olduğunuzu düşünüyorsunuz belki size yük oluyorlar ve dile getiremiyorsunuz dışarıya vuramadığınız ruhsal evinizde içsel bir yara ve sıkıntı var ve açıkçası söylemem gerekirse bence hayatınıza damgasını vuran derin yaralardan biri de bu.
Burayı biraz açabilseniz keşke, belki de bilen farkında olanlarınız vardır.
Hafta genelinde ev,aile yuva alanlarınız gözüme çok olumlu göründü.
Güneşin oğlak burcuna geçişi kariyer hayatınızda, evliliğinizde maddi konular dışında bir sorun göstermıyor. Maddi sorunlar derken bir yokluk görmüyorum da gelenin hep bir şeylere gidiyor olması gıbı daha ziyade. Bu yatırıma gidiyor da olabilir.
Bu hayata gelirken maddi dünyada ne umuyordum ne buldum diyenleriniz olabilir. Etrafınızda yeterince güç bulamıyor olabilirsiniz. Kendinizi güçlendirmek zorunda hissediyor ve bundan da içten içe yoruluyor olabilirsiniz. Güç görememek sizi mutsuz etmeye yeter zaten..Bu konuda kendinize de kızıyor olabilirsiniz.
Merkürün de oğlağa geçmesi kendinizi ve iletişim dilinizi bu gücü kendi imkanlarınızla toplamanızı kolaylaştırıyor. Etrafınız bundan etkileniyor olacak ama işte bu sizi bir yandan beslerken içten içe ‘ ben olmasam nasıl halledeceklerdi ‘ diyor olabilir ve elde ettıgınız kaynakların keyfını süremiyor olabilirsiniz.
Siz de bütün hafta aşk, çocuklar, hobileriniz alanında şanslı gorunuyorsunuz..
Uzakta ilişkisi olanlar bir konuyla ilgili şansımız döndü diyebilir.
İkizler & Yükselen ikizler: Benim de hayallerim var, umutlarım ideallerim var, yeterince uyum sağladım artık siz bana uyum sağlayın..
Haftaya İçinize dert olan bir şeyi çözümlemeye çözümleyerek başlıyorsunuz ve maalesef bir süredir umduğunuz daglara kar yağmış olması ki bunlar buyuk umutlarınız konusunda olabilir, idealleriniz olabilir, sosyal çevrede dahil olduğunuz gruplar, arkadaşlar veya derneklerden aldığınız yaralar olabilir, sonuçta iç dünyanızda çok büyük huzursuzluk yaşadınız, beklenmeyen ödemeler belki miras olayları belki kredi borçları çıkmış olabilir ve çok sıkışmış olabilirsiniz işte şimdi bunu ailenizden, köklerinizden gelecek destekle çözümlüyor olacaksınız aniden içinizde dert olan bir şey çözümlenmiş gibi olacak.
Açıkçası burada alacağınız destek karşı tarafı zor durumda bırakıyor olabilir, farketmiyorsunuz çünkü gördüğünüz bir alanda kalmıyor, kendinizi kurtarıyorsunuz fakat uzaklarda birilerine veya çok yakınınızda iş ortağınıza, partnerinize, eşinize aslında bir sıkıntı yarattığınızı düşünmeden hareket ediyor olabilirsiniz.
Nitekim pazartesi günü jüpiter satürn kavuşumu ile birlikte yurtdışı bağlantılı işleriniz idealleriniz hedefleriniz bu sene çok istediğiniz gibi gitsin diye büyük bir çaba içinde olacaksınız, çoğu zamanda işler istedıgınız gıbı gıdecek, fakat bu da herkesi mutlu etmeyebilir. tabi bu sonucu değiştirmeyecek siz bildiğiniz gibi yeni bir hayat kurmaya istediğiniz yönde gelişmeye devam edecek ve önümüzdeki 20 seneyi bunun üzerine konumlandıracaksınız muhtemelen bir çoğunuz ülke değiştirecek bir çoğunuz mesleğinde uzmanlaşmak için eğitimlere girecek, yüksek öğrenime başlayacak.
Cumartesi pazar oldukça zor görünüyor eşinizle partnerinizle ortağınızla tartışmamaya çalışın.
İyi haftalar
Yengeç & Yükselen Yengeç:’ Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden, bari bir gönül yıkılmasın dilinden ‘ dedi yengeç..
Sizler bu haftaya eğer beklediğiniz iş haberleri varsa sağlıkla ilgili haberler varsa aslında bunları alarak başlıyorsunuz aniden sosyal çevrenizden ya da beklediğiniz umud ettiğiniz bir işten haber alabilirsiniz.
Burada sağlığınızda bir uyarı olabilir bu sağlık konusu günlük rutin işleriniz olabilir, günlük rutin beslenme düzeniniz ya da her gün yaptığınız düzenli bir şey konusunda da bir anda endişe duyabilirsiniz ve değiştirmeye karar verebilirsiniz, bu konularda aniden kararlar alacağınızı düşünüyorum.
Belkş aniden yeme duzeninizi değiştirmeye karar vereceksiniz veya yuruyuslere cıkmaya karar vereceksiniz.
Jüpiter saturn kavuşumu 8.evınızde gerçekleşiyor.
sekizinci evde gerçekleşen kavuşumlar biraz bazen zorlayıcı olabiliyor çok kolay olmayabilir ama yanında Jüpiter kavuştuğu için borç ,miras ,alacak kredi gibi para konularında dışardan gelen paralar konusunda bir taraftan yorulur ve sıkılırken bir taraftan şanslı olacaksınız bu aynı zamanda aslında evliliğinizden veya evleneceğiniz kişiden elde edeceğiniz gelirleri de gösterebilir.
uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar varsa onlarda artık baskı oluşturan sağlığını bozan duygu durumları yaşanıyor sanki genel sorun bu gibi uzak mesafeler ya da yüksek öğrenim konuları uzak akrabalar uzaklardan gelen haberler buralarda sıkıntı yaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Şimdi aslında güneşinde Oğlağa geçmesi ile birlikte satürn oradan yeni çıktı biliyorsunuz orada daha önce işte 2,5 senedir yaşadığınız konular yavaş yavaş çözümlemeye başlayacak bu ilişkiler konusunda ortaklıklar konusunda olabilir, saturn çıkarken bazen ödülleriyle gelir bazen de böyle son gollerini atar, öyle düşünün bu haftayı.
Bana kalırsa sizin ana gündeminiz iş sıkıntısı çekenler, beklediğim işten haber gelecek mi gelmeyecek mi veya sevgilisiyle ilişkisi gündem olanlar evlilik olacak mı olmayacak mı hep bu muallakta giden şeyler sizi uzun zamandır bunaltan ana gündem maddeleri.
Sadece öyle bir hava var ki aslında daha bir şeyler tam gerçekleşmeden tam açıklığa kavuşmadan kendi kendimize oldukça
Aslan & Yükselen Aslan: İş işten geçtikten sonra dönenlere ne diyoruz; ‘ Ben gittim ellere, sen şimdi at kendini yerden yerlere ‘
Haftaya bir çok aslan için aslında ne kadar da yapmak istediklerinizi yaparak başlıyor olsanız dahi pazar gününden kalma o her şey tamam ama ben neden böyle mutsuz hissediyorum ruh hali etkin. baktığınızda büyük resimde ileriye dönük yapmak istediğiniz her şey tıkır çıkar yolunda gidiyor hatta bu aralar duygusal hayatınızda da ilişkiler alanınızdan sürekli bir iletişime geçenler geçmişten gelenler veya yeni insanlar, sizi düşündükleri fakat belki hala dile getiremeyenler gündemde. Bunlardan ufak ufak artık haber almaya başlayabilirsiniz her şeyi yapıp aslında parada kazanıp öyle veya böyle geleceğinizi görüyorsunuz fakat hala bir şeyler sizi huzursuz ediyor bir tam olmamışlık hali var hem ilişkiler konusunda hem size adım atanlar konusunda hem de geleceğe dair planlarınız konusunda.
Yavaş yavaş aylar ilerledikçe bence mart gibi bu kararsızlıklar dağılmaya başlayacak özellikle Salı ve Perşembe günü bazılarınıza ilanı aşk edenler olacağını düşünüyorum
Cuma günü gelir giderlerle ugrasılan gunler gibi.
Sağlıkla ilgili Saturn çünkü sağlık alanınızdan ve günlük uğraşlarınız, kölelik evinden de dıyebılırım çıktığı için giderayak bazılarımıza farkındalık kazandıracak bazılarımıza maalesef belki de sürpriz bilmediğimiz bazı ufak tefek rahatsızlıklar çıkarabilir fakat çok önemli ve büyük olacağını düşünmüyorum.
bence bir çok aslan pazartesinden itibaren yeni bir diyet yeni bir bakım yeni bir sağlık rutine girmeye karar verecek belki sabahları erkenden kalkıp yürüyecek bir planlama içerisine girecek diye düşünüyorum.
Yeni işlere de gireşecek gibisiniz. Güneş ve merkürün oğlağa geçmesi bu konuları hızlandırır. Haberler alabilirsiniz.
Jüpiter satürün kavuşumu ilişkiler evinizde gerçekleşeceği için her türlü ikili ilişkilerde önümüzdeki 20 yılı oluşturacağınız bir sürece başlıyorsunuz bu sene şanslı görünüyor kimileri evlenir kimileri yeni bir ortaklığa başlar, kimileri ev alır, kimileri taşınır, şehir ülke değiştirebilir, evliliğinde sorun olanlar evet sonlandırabilir bunlarla uğraşılacak..
İyi haftalar
Başak & Yükselen Başak: ‘ İyi çırak ustası yokken anlaşılır ‘. Ben bir şey yapmadan senin benim için neler yapabileceğini görmek istiyorum, anlasana..
dedi başak..
Oy ne çok para harcadınız ne çok :)
Siz mi harcadınız bilmiyorum ama bir şekilde ev, yuva, aile, hane tadilat vs işlerine oldukça para harcamış ve uğraş vermiş görünüyorsunuz bunun yanı sıra aslında tam olarak geleceğinizi planlamaya başladığınız bir zaman içine giriyorsunuz büyük idealleriniz var, belki kimilerinin yurtdışı bağlantılı işleri var, uzaklarla olan görüşmeleri var bunlar da verimli görüşmeler ve sonuçları alacaksınız fakat sizi içerde yıpratan sanki ikili ilişkiler ve onların havada kalması..
Siz ki başaklar çok organize ve kontrollü ve de tabii çalışkan olduğunuz için her şeyi aslında sonuçlandırmakta üstünüze yok ama işte konu gönül işlerine gelince eliniz kolunuz bağlanıyor, öyle uzaktan izlemek zorunda kaldığınız zamanlar o kadar çok ki..
Şimdi bir şey yapsam bugüne kadar yapılandırdığım her şey bozulacak sanki diyorsunuz, bir şey yapmasam karşı tarafı gittikçe iyice beceriksiz bulmaya başlayacağım yani iki arada bir derede kalmakta haklısınız bu konuda.
Perşembe günü çok güzel bir haberle kafanızda uzak mesafeli ilişkiler veya her ne konu varsa bu yüksek öğrenim olabilir uzak akrabalar olabilir o girişimlerimiz olabilir olumlu bir haber alıyorsunuz.
Jüpiter ve satürün günlük iş yaşam tarzınız sağlık alanımıza girmesi ile birlikte işlerinizde bir taraftan çok zorlanırken diğer taraftan aslında beklentilerinizin şansımızın yaver gittiğini de göreceksiniz.
Önumuzdeki 20 yılı yapılandırdığınızı unutmayın.
Yalnız sağlığınıza gerçekten çok dikkat etmeniz lazım bu süreçte ilk bir sene her ne kadar jüpiter sizi bu konuda desteklese de ondan sonraki iki seneye hazırlanmak amacıyla sağlığınıza bir göz özen göstermeniz gerekiyor.
Güneşle Merkür’ün Oğlağa geçmesi ile birlikte yaratıcı işleriniz varsa bu alanlarda çocuklarınız varsa bu alanlarda veya hiçbiri yoksa aşk hayatınızda ya da hepsi birden çok güzel aydınlık ve kolay iletişim yolları bulacaksınız biraz daha sistematik olacaksınız destek göreceksiniz sonuç olarak.
Çünkü satürn oğlaktan çıktı her ne kadar kendi gezegeni de olsa orada zorlu acıları vardır şimdi artık daha çok vakit ayırabileceğinizi daha esnek ve daha akıcı olacağını düşünüyorum 1-2 ay daha dişimizi sıkalım lütfen.
İyi haftalar
Terazi & Yükselen Terazi: ‘ Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.. Zorlu bir hayat dönemimi bitiriyorum son aylar.. ‘ dedi terazi
Bayağı bir süredir uğraştığınız alan olan ev ,yuva aile konuları yine hafta başında etkin görünüyor evli olanlar ilişkilerinde bekar olanlar evlenme aşamasında yarım yamalak dedikleri, sürüncemeli kalmış ilişkilerde bir şekilde önünü göremedikleri konuda son gerilimlerini yaşıyorlar diyebilirim.
Ama neyseki jüpiter ve satürn sizin tam da aşk alanınıza girip önümüzdeki 20 yılda bu alanı şanslı bir şekilde yükseltecek; muhtemelen hayatınızın aşkı ile tanışacaksınız veya birlikteliğiniz varsa artık adını koyup ciddi bir aşamaya taşıyacaksınız, evli olanlar çocuk bekleyenler varsa çocuk sahibi olabilirler, uzun zamandır beklediğiniz aşka sevgiye dair haberler bundan sonraki süreçte özellikle bu bir senede çok da sizi memnun edecek şekilde gelişecek diye düşünüyorum.
Salı günü krediler, borçlar veya miras, eşin parası, pirim gibi dışardan beklediğiniz bir para bir satış varsa bununla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz kaldı ki bu konu zaten sizin hem sağlığınızı etkiliyordu hem günlük iş alanınızda çalışmalarınızda ya da günlük yaşam rutininiz içinde sizi çok fazla meşgul ediyordu.
Bu arada sağlığınızla ilgili bir sıkıntı yaşadıysanız bunun çok ehemmiyet kazanmayacağını tahmin ediyorum.
Hafta geneli maalesef biraz emek ve çaba isteyen hem ailevi sorumluluklar hem özel ilişkilerde sizi fiziken yorabilecek gibi duruyor..
Bu hafta en çok konu evde olsa ailede olsa yuva da olsa emlak dahi olsa, konu hep bir şekilde ilişkiye, ikili ilişkilere gidecek ve sizin sanki yıllardır öğrenmeniz gereken ilişkilerle ilgili bir dersi çıkaracaksınız yani aniden aslında.
Bilir misiniz bilmiyorum orkestra şefleri uzun yıllar eğitimden geçip o koca Senfoni orkestrasını yönetebilmek için 20 yıl harcarlar ve sadece 1 dakikada sona ulaşırlar, senelerce tüm sesleri temiz duymaya çalışırlar ve o gün geldiğinde 1 dakika içinde duymaya başlarlar ,sizinki de buna benziyor.
Şubat - Mart size verebılecegım bir tarıh, Ocak da zor.. Dayanalım bu yoran konular önümüzdeki süreçte de rahat ettıgınız, konular olacak aslında.
İyi haftalar
Akrep & Yükselen Akrep: ‘Ben kalp kırmamak için susuyorum millet kendini haklı sanıyor.. ‘
dedi akrep
Haftaya bütün güzel acıların kariyerinizi gösterdiği bir etki ile başlıyorsunuz, kariyerinizi de çok iyi yapılandırıyorsunuz son derece olumlu gelişmeler var çok para kazanıyorsunuz ya da kazanacaksınız, çalışma alanınızda olan mars şu anda hızınızın sizi yorup yormadığını hissettirmiyor olmalı.
Gel gelelim ikili ilişkilerde, ortaklıklarda evliyseniz eşinizle öngöremediğiniz, değerlerinizin biraz arka plana itildiği bir dönem geçiriyor olabilirsiniz.
İlişkisi olmayanlar içten içe farkındalar mı bilmiyorum inanılmaz derecede aşık olmak istiyorlar aşkı yaşamak istiyorlar bunu kimi hobileri ile kimileri kumarla, kimileri spekülatif alanlarda gidermeye çalışıyor diye düşünüyorum.. bu anlamda dikkatli olmalısınız eğer para alanlarında ani hareketler yapıyorsunuz bunlar kayıp getirebilir çünkü çok kazanç var ama bir yerden de bu bir yatırım bile olsa paranın gittiği bir yer var.
Salı çarşamba günü önemli bir kare açı var çalışma alanınızda, iş arkadaşlarınızla veya sağlık alanınızda da etkıleyebılır Merkür’ün sert sert bir görünümü var bu iletişim dilinizin çok sert etkiler olabileceğini gösteriyor. Saglıkta ise zihinsel olarak bu yorucu etki görulebilir.
Çocuklarla da iletişimizde sıkıntı yaşanabilir.
Haftasonu çocukların giderleri, eşin giderleri artış gösterebilir. Ödemekte zorlandıgınız, kredi borc miras konuları gündemde olabilir.
Jüpiter ve satürün kavuşumu sizin ev aile yuva alanınızda olacağı için önümüzdeki 20 yıl tamamen aile yuva hane belki taşınma işleriyle ilgilenebilirsiniz.
Açıkçası burada evliliği iyi gitmeyenlerin evliliğinin sonlanabileceği iyi gidenlerin yer değiştirebileceği yeni bir eve taşınabileceği yeni bir alana taşınabileceği yeni bir şehre ülkeye taşınabileceğini öngörebiliriz, evli olmayanlar ise elbetteki kariyer alanından aldıkları bu olumlu etki ile evlene de bilirler.
Bu arada yeni eğitim, öğretimlere baslayanlar da olabilir.
İyi haftalar
Yay & Yükselen Yay: ‘ Beklenen geç geliyor geldiği zaman da insan başka yerde oluyor ‘
Oğuz Atay
Yay çok istekli, aşık olmaya istekli çalışmaya istekli, evini, ailesini haneyi düzenlemeye istekli, evli değilse evlenmeye istekli.. Yani aslında şu sıra hepsine gönüllü ama ulaşamıyor, içinden hep ‘ bir şeyler var, olacak belli ‘ diye geçiriyor ama net değil, hep bir muallak diye bitiriyor.
Bunu genelde ben yapmaz mıydım kim rol çalıyor diyebilir
Hiç net olamıyorlar, karar alamıyorlar, sizden bir şeyleri netleştirmenizi bekliyorlar.
Pazartesi salı bu anlamda sert geçerken çarşamba çok güzel bir haber alabilirsiniz.
Beklediğiniz iş, kariyer, yüksek öğrenim konularına dair haberler varsa yolda gibi.
Tam da böyle olsaydı dediğiniz kadar olmayabilir, gelecek hanerın yarısı ıstedıgınız dıger yarısı ıstemedıgınız gıbı olabılır.
Perşembe cuma para konuları can sıkabilir.
Cmts gergınız. Borclar, kredıler, ev, aile yuva gıderlerı..
Aşk hayatı, çocuklar spekulatıf konularda ani hareketler yapmayalım.
Jupiter saturnun girişimlerinizi ilgilendiren, iletişimle ilgili ( radyo, medya,yazma,çizme blog,tv ) alanda kavusup önünüzdeki 20 yılı yapılandıracağı için biraz daha sıkıyoruz dişimizi. Bu girşimleriniz yakınçevre, akraba, kardeş yakın akrabalarınızla olusturacagınız bir yenılık de olabılır. Jupiter çok şanslı..
Güneş ve merkür’ün oğlağa geçmesi para konusunda destegını bır sekılde gösterecektir. Size yetmese de var bir destek..
İyi haftalar
Oğlak & Yükselen Oğlak : ‘Gençlikte günler kısa yıllar uzun, yaşlılıkta da günler uzun yıllar kısaymış ..
Nasıl geçer anlayamazsın, artık kendine dön!
Haftanızı ev aile yuva konularında bir süredir tam net olmayan kafanızı bulandıran konularda netleşerek başlıyorsunuz ve bu aniden gelişiyor bu size iyi gelecektir fakat aynı süreçte yakın arkadaşlar, kardeşler kuzenler yakın akrabalar komşular alanınızda bir gerilim hattı var burada biraz bir gerilim yaşayabilirsiniz.
Özellikle Salı günü hem aslında çok olumlu bir gelişme var yine ev aile hane yuva konularında hem de dediğim gibi iletişim alanınızda kardeşler, komşular, yakın çevre ilişkilerinizde tam bir yaranıza tuz basma olayı olabilir Fakat şöyle bu aynı zamanda yarınızın şifalanması anlamına da gelebilir. İyi tarafından bakalım öyle olsun diliyorum.
Jüpiter satürn kavuşumunu maddi gelirleriniz ve değerleriniz üzerinde yaşayacaksınız.
Bundan sonraki 20 yılınızı konumlandırıyorsunuz aslında. Aslında şu an önümüzü göremediğimiz bir yatırım yapıyor olabilirsiniz emlak toprak bunlarla ilgili bir yatırım yapıyor olabilirsiniz ve bu sizi bir taraftan çok strese sokuyor olabilir çünkü görünümde hem bir şeylerin sahibi oluyorsunuz bir geliriniz oluşuyor hem de bir taraftan sıkışmış hissediyorsunuz ama gelirlerinizi ilgili önümüzdeki yıllar için hiçbir şüpheniz olmasın.
Güneş ve Merkür’ün burcunuza geçmesiyle birlikte aslında zihniniz biraz daha berraklaşacak ve özellikle sağlığınız ve çalışma rutininizle ilgili yeni düzenlemeler yapmaya karar vereceksiniz her ne kadar aile içinde aile fertleri ile ilgili sorunlarla da bir taraftan ilgilenmek zorunda kalsanız bile kendinizi artık yavaş yavaş ön plana almaya başlıyorsunuz diye düşünüyorum bence siz artık aile ve aile fertleri ile ilgili sorumluluklar konusunda biraz suistimal edildiğinizin farkındasınız.
Bunu artık önümüzdeki sene içinde bastırdığınız yerlerden çıkarıp bilinç yüzeyinize yerleştireceksiniz hatta belki de masaya koyacaksınız ve insanlarla bu konu üzerinden yeni gündemler yaratıp yeni düzenlemeler getireceksiniz kimileriniz de var olan ailesinden kopup yeni yaşam alanlarına doğru yol alacak.
İyi haftalar
Kova & Yükselen Kova: Sor bakalım Sebastian çevremdeki dost bildiklerime;
‘ Sabahları kalktığında iki yüzünü birden yıkamak zor oluyor muymuş? ‘ ..
Haftaya gelirleriniz alanında ani süpriz güzel haberlerle başlıyorsunuz, uzun zamandır yaralarınızı saran bir haber olabilir bu.. ilk başta çok net ve çok pürüzsüz gelmeyebilir çok öngöremiyor olabilirsiniz fakat bu haberlerle sizin için hem kendi değerlerinizi yeniden yükselttiğiniz hem de maddi anlamda rahatladığınız bir süreci işaret ediyor olacak.
Jüpiter ve satürn de birinci evinize gelmesiyle ve orada kavuşmasıyla birlikte artık önümüzdeki 20 yılı konumlandırıyor olacaksınız yediğinizden içtiğinize, giydiğinizden gezdiğinize, yaptığınız işe saçınızın rengine kadar bir sene içinde çok şanslı güzel dönüşümler ve değişimler yaşayacaksınız.
Son yıllarda bu konularda çok yara almış olabilirsiniz emeklerinizin değerinin bilinmediğini, hakkınızı alamadığınızı düşünmüş olabilirsiniz, hem hayata hem ilişkilere karşı duyduğunuz hem de kendinizi layık gördüğünüz bir takım değerleriniz zedelenmiş olabilir.
Hiç ummadığınız insanlardan mesafe görmüş, dayanışma alamamış ,yalnız hissetmiş olabilirsiniz.
Özellikle cuma günü alacağınız yakın çevre sosyal çevre arkadaşlar yakın arkadaşlar veya akrabalar alanından gelen haberler sizi iyice mutlu edecek ve tamam bununla nereye varacağını tahmin edebiliyorum diyeceksiniz kaldı ki zaten önümüzdeki sene aslında bence en şanslı burçlardan birisiniz jupiterin de bir sene orada olması Satürn’ün öğreticiliğini gayet hafifletecek, bu sıralarda başlayacağız işleri çok kalıcı yapacak ve de gelirleri yükselterek sabitleyeceğini düşünüyorum.
Ev yuva aile konularında da sürüncemede kalan konular varsa, özellikle ebveynlerinizle ilgili konular olabilir bunlar da neticelenecek. Ve tabii açıkçası baştan sona yenilenen hayatınızda çok iyi olmayan evlilikler biterken evlilik teklifi bekleyenler içinde sene içinde süpriz haberler olabilir yine ev almak isteyenler içinde olumlu haberler olabilir ama bu ara değil.
İyi haftalar
Balık & Yükselen Balık: ‘ Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz ‘
V.Hugo
dedi balik..
Siz bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlıklar alınınızda gelişen bazı olayları netleştiriyor olacaksınız, sanki aniden gelişen kariyerle ilgili güzel haberler alırken uzak mesafe yurtdışı yabancılarla işler veya yüksek öğrenim konularınızda hala bir takım şeylerini net olarak göremiyorsunuz i.
Aslında bir süredir sizde görmediğim etki zannedersem sosyal çevre ve yakın arkadaşlar alanınızda gelişenler.
Birlikte bazı işleri görüşüyor olabilirsiniz veya yeni bir organizasyon bir planlama yapıyor olabilirsiniz maddi anlamda getirisi olan konular fakat kişilerin birbirine olan inancında sıkıntı var gibi, sizde bunu üzerinize alınıyor olabilirsiniz aslında sizle ilgisi yok grup içinde veya bir proje ise bu ;projenin içindeki insanlar arasında kendi aralarındaki bağlantılarda sorun var.
Bu da size yansıyor yani arkadaşlarınızın hayatındaki bazı gelişmeler size biraz sıkıntı olarak yansıyor bu bir iş çevresi de olabilir. resmen ortadan kaybolmak istiyorsunuz ama gidemiyorsunuz çünkü mesuliyetlerinizi almış durumdasınız, işleriniz de iyi gidecek, ani gelişecek güzel para kışları olacağını düşünüyorum.
Salı günü bu anlamda hem süprizli hem zor perşembe günü çok kritik. Önemli bir konuya ilk adımınızı atmak sizi geregınden fazla heyecanlandırabilir.
Kendi yaratıcılığınızın verimini alırken uzaklarda olan eğer aşk, flörtünüz varsa veya çocuklarınız varsa arada derede sıkışmış bir hal görüyorum sanki bir taraftan her şey çok iyi gidiyor çok yaratıcısınız işler başladı bir akış var fakat diğer taraftan sıkışmış gibi hissediyorsunuz. Kimseye yetişemiyor gibisiniz.
Pazar hepsi çözüme kavusuyor gibi.
Jüpiter ve satürün 12. evinize girmesi ile birlikte önümüzdeki 20 sene içinde hayatınızı nereye oturtacagınızı planlamaya başlayacaksınız, muhtemelen bir kısmınız yurtdışı bağlantılı işlerde ve hatta belki de yurtdışında yaşayacak bir kısmı ise daha içedönük daha spiritüel konulara girecek ve bu alanlarda yaratıcılığını ortaya çıkaracak.
Kendini sanatın kollarına bırakanlar da olacaktır..
Bu anlamda şanslı bir yıl olacak
Tuğba Çelik
Son düzenleme: