Bebek İkinci El 21,27,29 no ayakkabi kiz erkek yazlik ayakkabi/satılmıştır

şu an kızım 24-25 giyiyor..acaba yaza çokmu büyük olur bilemedim..şimdi ölçtüm ayagını 13-14 cm çıktı..
yok kiz yaza kadar 3 cm buyuyecek te kucuk.gelecek yok artik tahminim olur cnm kac yasinda suan 2.5 3 mu[/QUOTE]
nisanda tam 3 yaşında olacak..yok küçük gelmez de büyük mü gelir diye dedim? neyse canım yaa karar veremedim,,seni de yordum kusura bakma..alırım büyük gelir bu sene giyemez seneye de küçük gelir..kararsız kaldım..yaza doğru bakayım ben sandaletlere en iyisi..sana hayırlı satışlar arkadaşım..

nisanda tam 3 yaşında olacak..yok küçük gelmez de büyük mü gelir diye dedim? neyse canım yaa karar veremedim,,seni de yordum kusura bakma..alırım büyük gelir bu sene giyemez seneye de küçük gelir..kararsız kaldım..yaza doğru bakayım ben sandaletlere en iyisi..sana hayırlı satışlar arkadaşım..
bende anladim ayaklari buyur kucuk gelir.Rabi canm ne yormasi hayirlisi.Sagol kardesim gorusuruz[/QUOTE]
Iyi geceler evlaefe domyos la papetecar duruyorsa ben alıyim
merhabalar canm ikizler buyuyor tabii yazda geliyor al cnm senindir :KK66:

Meraba 29no kırmızı babeti almak istiyorum rica etsem iç taban olçusunu verirmisiniz

Ayy kızım ayağı 19 cm çok beğenmiştik üzüldüm çok teşekkürler canım elinizde 6yaş bişeyler varmı

X