L Laviniada Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 1.218 643 29 Mart 2017 Konu Sahibi Laviniada #1 Arkadaşlar kimler başvurdu? Hangi alandan gireceksiniz? Ben iktisattan gireceğim fakat ağırlık öğretmen asker polis avukat hakim hemşire falan olacakmış memur alımı çok yokmuş? Bilgi olan var mı ?
Arkadaşlar kimler başvurdu? Hangi alandan gireceksiniz? Ben iktisattan gireceğim fakat ağırlık öğretmen asker polis avukat hakim hemşire falan olacakmış memur alımı çok yokmuş? Bilgi olan var mı ?
Hasatvakti Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ekim 2015 2.545 5.234 29 Mart 2017 Konu Sahibi Laviniada #2 Ben de hukukun oldugu branstan girecegim ama bolumlerle ilgili pek bilgim yok malesef
L Laviniada Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 1.218 643 30 Mart 2017 Konu Sahibi Laviniada #3 hasatvakti .!.: Ben de hukukun oldugu branstan girecegim ama bolumlerle ilgili pek bilgim yok malesef Genişletmek için tıkla... Bende iktisattan gireceğim ama bu sene düz memurluktan ziyade müşettif hakim gibi atamalar olacak die duydum
hasatvakti .!.: Ben de hukukun oldugu branstan girecegim ama bolumlerle ilgili pek bilgim yok malesef Genişletmek için tıkla... Bende iktisattan gireceğim ama bu sene düz memurluktan ziyade müşettif hakim gibi atamalar olacak die duydum