#21-22 Haftalık Hamişler Neredeler#

blue-mom

Evli, Mutlu, Hamile :)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
26
8
Ben 20+5 günlük hamileyim.
Bebeğim kıpır kıpır.
Ya sizlerin durumları nasıl Anne adayları

Benim bebişim sakin bi bebek olucak sanırım çok hareketli değil genelde sabahları bide akşam yemekten sonra hareketleniyo. Gündüz sıcaktan o da bunalıyo heralde

22+5 akşamları hareketliyiz onun dışında sakiniz yani:) annesi çalışırken çok rahatsız etiyor beyfendi:)

Bizde 20+6 olduk bugün :) Prensesimin hareketlerini 20. haftada daha net hissetmeye başladım.Herşey yolunda çok şükür. 10 gün içerisinde ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah

Kızlar bende 20+4 günlük hamileyim seyirme şeklinde hareketlerini hissediyorum . Bebişimin cinsiyeti de erkek ...

21+3'teyiz biz de. Ben evden çalışıyorum. Uzun zamandan sonra ilk defa öğle yemeklerini yalnız yemediğimi hissediyorum. Ne zaman yemek başına otursam başlıyor tekmelemeye. Gün boyunca da 5-6 kere deli gibi tepiniyor içeride. Çok zevkli bir durummuş gerçekten.

21+0 olduk bugün biz de, 2 haftadır başladı kıpırdanmalar.. artık dikkatli bakınca dışarıdan da görebiliyorum küçük küçük..
Daha çok tatlı, çikolata yediğimde coşuyor paşam

22+1 ile süperiz sürekli yemesek de içmesek de hareketliyiz

Yalnız benim kızım hepinizden büyük abla yapıyorum size haberiniz olsun

Bizde gün içersinde çok hareketli değiliz oyle. Yemek yerken tepikliyo özellikle tatlı şeyler yediğimde..

genelde siz sakın oturdugunuzda daha cok hıssetmenız normal,
ben ilk tatıle cıktıgımda hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…