güzelliğin tartışılmaz da şok oldum kınada açılıp saçılmışın düğünde tam anlamıyla kapanmışın çözemedim ben bunu ya!
canım tam ne güzel maşallah diye mesaj yazacaktım ama tatlım kınada açıksın ama normalde kapalıymışsın. hal ve hareketlerimiz tutarlı olmalı değil mi. böyle milyonlara açık bir ortamda nasıl açık foto ekledin şaştım doğrusu. tercihine bir şey demem ama beğenmediğimi söyleyeyim
katiliyorum. fakat ben karismak istiyorum.kina,nisan hersey serbest kocaya teslim olunca mi kapanmak gerekiyor? sebep,gerekce nedir? Bir kadinin kapanmasi onun özgürlügünü,özgür düsüncesini,düsüncelerini,bireyselligini kisitlamaktan baska bisey degildir.
simdi sen...evinin kadini olacaksin. muhtemelen calismayacaksin. kocan evin reisi ve o nerde o o lacak. sonra senin görevin bildigimiz ev isleri olacak, yemek, ütü yapmak gibi..sonrada cocuk dogurmak ve onlari büyütmek.
peki ya sen? sen böyle mutlu olacak misin?
hic sanmiyorum. cunku sende sadece bu duruma alisacaksin
KADINLAR
calisin! meslek yapin! hayallerinizin pesinden kosun! evlenirken mutlaka EKONOMIK ÖZGÜRLÜGÜNÜZÜ kazanmis olmalisiniz!
ben yanlışmı ifade ettim acaba? benim tasvip etmediğim noktada oydu açık birinin sonradan böyle kapanması beni delirtiyor sadece düğünde kapanması..bilsemki vecibelerini gerçekten yerine getiricem kapanırdım...
ama kendime güvenmüyorum bu konuda ben yapamam öyle başımı kapatıp bi tarafımı açamam...
bu arkadaşta öyle yapmış kanımca kına iyi ama aile düğünde istememiş kaybetmemek içinde öyle güzel bir günü dilediği gibi yaşayamamış...acaba diyorum kınadamı zorla açıldı yoo kapalı olsam bir tek allahın kulu kınam var diye benim bi traflarımı açtıramazdı...geriye bir tek öbür seçenek kalıyor düğünde zorla kapandı...bu onun tercihi kendisi yorum yapmadığına göre vardır bir bildiği napalımmm..mutlu olsun inşallah...
kapanmak kuranda gecmiyor,
eger böyle bisey varsa erkekler icin neden yok?
hz.muhammedin zamaninda erkeklerin basinda da örtü vardi! simdi neden yok?
eger gercekten öyleyse, allah demek ki kadinla erkegi esit yaratmamis!
kusura bakmayin ama buna inanarak beyninizi yikisounuz baska bisey deil
bikere ilk önce hepinizi kınıyorum..... arkadasımız uygun görmüş eklemiş... sizeneee... ayrıca neden bu acık insanlar kapalılarla ugrasırlar kumasımısınız kapalıların? insanların mutluluklarını paylasmasını fırsat bilip hemen tartısma topigi yaratıyorsunuz? ayrıca kapalı ve calısan birsürü bayan var. siz kapalıları ne zannediyorsunuz? onlara calısın ve özgür olun diyeceginize önce inançlarını ÖZGÜRCEEE yasamalarına izin verin.....