Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım allahh bir yatsıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar ... Allah nazardan saklasın.. ama resimlerin çok büyük bak bukdr küçük yapsan daha iyi olur göremioruz sayfa kayıyor resim ykleken 600*800 işaretle yada daha küçük olanı ..
canım hersey cok güzel görünüyo Allah bir yastıkta kocatsın inş mutluluklar dilerim bir ömürr a.s.
gözümün önüne kendim geldim inan dügünüme az kaldıda duygulandım :kedi:
resimler gerçektende çok büyük ... insanın başını döndürüyor... çok yakışmışsınız mutluluğunuz daim olsun... ama ufak bir eleştiride buluncam sanırım tesettürlüsünüz kınadaki resimlerinizi keşke koymasaymışsınız...kınadada düğündede çok hoş olmuşsunuz ama dediğim kınadaki resimlerinizi kendinize saklasaymışsınız...
imageshack sitesinde resimleri yuklerken hemen altta resize image? olmasi gerek ordan boyutunu ayarlayarak yuklemelisin bildigim kadariyla canim
konu actigin ilk msj da alt sag kosede edit ten girip yeniden duzenleyebilirsin sanirim ..