Göz Çevresi Bakımı 20yaş için göz kremi..

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
25 -30 yaş üstü için özellikle üretilmiş göz altı kremleriyle ilgili topicler gördümde 20 yaş için göremedim kızlar ,daha önceden açıldıysa kusuruma bakmayın.....
öle anti aging içerikli bi krem zaten değil aradıgım ama sanırım artık yavaş yavaş en azından o bölgeye uygun nemlendiriciler kullanmaya başlamak lazım..
her kremi de gözlerimin çevresine sürmek istemiyorum ( ele yüze sürülen kremler vs..)
şuan yüzüm için avene nemlendirici kullanıyorum,o dermokozmetik oldugu için arada göz çevreme de sürüyorum da sanırım oraya özel bişey almam daha iyi olur..
yormadan yaşıma uygun bakım yapıcak göz altı krem (yada roll-on lar çıkmış şimdi..) önerilerinizi bekliyorumm

hadi ama kızlarrr.... çoğunuz kozmetikle ilgili çok şey biliyorsunuz çok deneyimlisiniz...
yardım edebilecek hiçkimse yokmu yanii:26::26:

La-Roche Posay ın göz için nemlendiricileri var.Çok hafif ve başarılı bir ürün.Bana cilt doktorum önermişti.Çok memnunum ben.

bende avenenin nemlendiricisini kullanıyorum geçen eczaneye gittim nemlendiricim bitmişti. 25 yaşında olmama rağmen göz çevrem kuru olduğu için kırışmaya başladı eczacıda hemen farketti tabi bakıma başlamam gerektiğini söyledi.göz çevrem için yaşıma uygun bi krem önerdi sadece nemlendiriyormuş avenenindi o da.bi daha ki gittiğimde almayı düşünüyorum

ben nivea aqua sensatıon kullanıyrm, 22 yaşındayım. Kutusunda yaş aralığı yazıo, tam yaşımıza uygun yani. hem de su bazlı olduğundan zararı yok. 1 seneden fazla kullanırsın, şişesinin altında da göz altı morluğu önleyici krem yazıyor, hem de nemlendiriyor. normalde göz çevresi kremi fiyatı 22 lıra civarında, canlandırıcı yüz kremi de aynı fiyat ama zaman zaman indirime giriyor ikisi tek kutuda 17 tl ye almıştım ben :)

bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bunu, geçen yılın en iyi nemlendiricisi seçilmişti bu seri. gayet memnunum. yaşım 24 bu arada, tavsiye ederim...

ben nivea göz kremi ile başlamıştım mavi renk olan, bence yağlı ciltler için çok ii değil çünkü krem çok yağlı, göz altlarımda beyaz beyaz baloncuk gibi yağ ezeleri çıkmıştı

ben nivea göz kremi ile başlamıştım mavi renk olan, bence yağlı ciltler için çok ii değil çünkü krem çok yağlı, göz altlarımda beyaz beyaz baloncuk gibi yağ ezeleri çıkmıştı

evet aynen bende de dediğiniz gibi oldu memnun kalmadım bu üründen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…