- Konu Sahibi Cevrimhici
-
bundan 8 yıl önce 20 lik dişlerimi doktorumun isteği üzerine çektirdim.2 tanesi normal çekim oldu diğer ikisi amelyatla oldu.doktorum çok iyiydi bu konuda zaten çok güveniyordum.ilk 2 gün zaten sulu şeyler yedim.biraz yanağım şişti.ama buz koyunca şişmiyor.ben koymayı unutmuştum:)zaten doktorum ağrı kesicide vermişti.2 gün ağrı kesici kullandım.geçti gitti.şu an çok memnunum.iyiki çektirmişim.
ayy ya benim de 2 tanesinin cekilmesi gerekiyor..
biri curudugu icin digeri de yamuk ciktigi icin, aslinda daha cikamadi bile, yarim ve yana dogru cikiyor, diger disime zarar veriyor..
lokal anestezi yapilacakmis, ama oldukca korkuyorum...
ne güzel ya sen 4ündende kurtulmuşsun..ben sadece birini çektirdim diğer 3 ü duruyo..içlerinden biri rahatsızlık werio diğer ikisinden şimdilik bi şikayetim yok çok şükür..ama sonuçta onlarda düzgün çıkmadı çekilmesi gerek sanırım her ne kadar şu an rahatsız etmiyorlarsada ilerde sorun olur diye korkuyorum
ben haftaya randevu aldım alt 20 lik dişim ve çürük olan bir azı dişim çekilecek yalnız ben operasyonun ertesi günü 12 saatlik şehirler arası yolculuk yapacağım.tecrübeli arkadaşlar sizce yolda bi sorun olur mu? rezil olmayayım otobüste.
Arkadaşlar, benim de iki (belki de üç) yirmilik dişimden ameliyat olmam gerekiyor. Kardeşimde de aynı problem var. Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne gittim, üniversite hastanesinde olursanız iyi olur dediler. Oralardan da aylar sonrasına randevu veriyorlar. Acaba sizler gittiğiniz doktordan memnun kaldınız mı? Nereyi tavsiye edersiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz endişeliyim açıkçası..
Allah hepimize şifa versin.. Amin.
ben çok memnunum dişçimden ve çalıştıkları cerrahtan, sizin gittiğiniz yer de özel mi bilmiyorum ama benimki biraz pahalıydı. geçen yıl bir dişi ameliyatla 500'e aldırdım. bu konuda tasarruf yapamıyorum maalesef
arkadaşlar bişeyi merak ediyorum.24 yaşındayım ve hiç 20lik dişim çıkmadı.ağrı falan da olmuyo.neden çıkmadı acaba benimkiler?yoksa çıkmicak mı?inşallah çıkmaz yazılanları okudum da korktum valla..
merhabalar arkadaşlar,
benim de 4 gömülü diş varmış, doktor 2'şer alıcam dedi. ilk ikisini çarşmba alıcak. merak ettiğim şey, çarşmba 3'te ameliyata alırsa, 5'te bu iş biterse. 7'de iş yerinde olabilir miyim ve çalışabilir miyim? Nasıl durumda oluyor insan?
korkuyorummmm
üst yirmilik dişim hafif çıktı fakat yamuk..yanak etime batıyor;acıtıyor.doktor hemen çekelim dedi.özel muayenehanesi.ben biraz kıllanınca röntgen çekti;sorun çıkaracagını sanmıyorum dedi.tutulacak yeri oldugu için sanırım dikiş falan olmayacak.yarın olsu istemiyorum kızlar..
benim dişim tam gömülüydü ve ameliyatla alındı. ameliyat sırasında acı hissetmedim ama ameliyattan sonra uyuşukluk geçince çok ağrım oldu. üstelik yanağında büyük bir şişlik olacak. 2-3 gün rapor almalısın. geçmiş olsun şimdiden.
hiç korkma. benim dişim tam gömülü ve yamuktu. üstelik çene kemiğine kaynamıştı. ona rağmen ameliyat sırasında acı çekmedim. geçmiş olsun. inşallah sorunsuz atlatırsın...
şimdi randevu aldım..bakalım bu üsttekini çektireyim..umarım bir sorun olmaz.diğerleri için izmirde bir hastaneye giderim..ne de olsa daha tecrübeliler.üniversite hastanelerine git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?