Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar üst iki yirmilik dişim hiç sürmedi..doktorumda onların alınması gerektiğini söyledi..fakat ben çok korkuyorum çok ağrılı bir işlemmi acaba..birde üstte olduğu için sanki daha zor olurmuş gibime geliyor
Ben 20lik dislerimin 4unude cektirdigim gecen sene. Gozunde buyuttugun kadar agrili degil. Hatta sag alt taraftaki 20lik dis yukari dogru degilde, dislerime dogru buyudugu icin ön dislerimin bozulmasina yol acabilirdi. Sagolsun disci kucuk bir ameliatla disimi cekti. Fazla canim yanmadi zaten morfinden dolayi. Daha sonra ilk gun yemek yemeye korkmustum ama deneyince et bile yedim. Hatta amcamin kizi 20lik disi cekildigi gun tantuni yemisti
Haa birde ust taraflar alt taraflara nazaran hic sizlamamisti bende. O yuzden korkma, bir an once dislerini cektir ve kurtul derim.