• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik diş sorunum

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Merhaba ben 1 ay önce yirmilik diş operasyonu gecirdim.fakat hala sol dudağım uyusuk.his kaybı var.bakiç doktora gittim bekle dediler b vitamini hapı verdiler.apikobal diye bir hap içiyorum.fakat hala aynnıyım.ne yapmam lazım yardım edin

benim de dilim birkaç ay uyuşuk kaldı, şu anda bi sıkıntı yok.
zamanla geçer muhtemelen.

20 yaş dişi sorunu bendede var hemde 2 tane bi kaç ayda bir ağrıyor dayanılmaz derecede.O günlerde gidip çektiresim geliyo ama korkuyorum gerçekten cok korkulacak bişey var mı ? biraz açıklarsanız sevinirim :18:

Benim de çekildi ve akabinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Yani çekilen diş,öyle büyük bir operasyon ile çekilmedi.Ağrısı muhteşem oldu ama.. 2 gün yemek yiyemedim sıvı şekilde ancak ve o gece çok kötü ağrı yapmıştı.Korkulacak birşey değil ama,o diş çıkana kadar ağrısını çekmektense,bir gecelik ağrıya razı olurdum yine:)

Merhaba ben 1 ay önce yirmilik diş operasyonu gecirdim.fakat hala sol dudağım uyusuk.his kaybı var.bakiç doktora gittim bekle dediler b vitamini hapı verdiler.apikobal diye bir hap içiyorum.fakat hala aynnıyım.ne yapmam lazım yardım edin

muhtemelen 20 yaş dişiniz alt çenedeki mandıbuler sinirinize yakınmış.yaklaşık 6 ay kadar sürebilir o bölgedeki uyuşukluğunuzun geçmesi

20 yaş dişi sorunu bendede var hemde 2 tane bi kaç ayda bir ağrıyor dayanılmaz derecede.O günlerde gidip çektiresim geliyo ama korkuyorum gerçekten cok korkulacak bişey var mı ? biraz açıklarsanız sevinirim :18:

bu konuda yeterli tecrübesi olan bir hekime yaptırırsanız hiçbir sakıncası yok.sürekli ağrı çekmekden kurtulmuş olursunuz

Back