öncelikle merhaba ben 19 yaşındayım gecen sene 20lik dişlerim alt sağ ve sol da agrımalar oldu ve doktaradan ameliyat için randevu aldım. aylar sonrasına vermişti geçebilir diye ve geçtide. ama şimdi 1 aydır bu ağrılar yeniden başladı. 2 hafta öncede soguk algınlıgım nedeniyle antibiyorik kullanmıştım ve diş ağrımda geçti. iyileştim ama antibiyotige devam ediyorum agrımı geçirdigi için. biraz olsun rahatlayabileyim diye.
şimdi size sormam gereken dişlerin biri patladı ama sadece bi kısmı görünüyo (soldaki ) digeri ise sürekli şiş halde. herhalgi bişey degdiginde de cok acı duyuyorum.tek çözümün ameliyat mı bunu ögrenmek istiyorum. hemde 2 diş birden olunca 2 kez ameliyat olmam gerekecek sanırım.. biraz çekiniyorum..
zaman ayırdınız için teşekür ederim..
şimdi size sormam gereken dişlerin biri patladı ama sadece bi kısmı görünüyo (soldaki ) digeri ise sürekli şiş halde. herhalgi bişey degdiginde de cok acı duyuyorum.tek çözümün ameliyat mı bunu ögrenmek istiyorum. hemde 2 diş birden olunca 2 kez ameliyat olmam gerekecek sanırım.. biraz çekiniyorum..
zaman ayırdınız için teşekür ederim..