20lik diş çekimiii yardımm

Layylaylomm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
339
134
26
Kızlar herkese selam bu hafta 20lik dişimi çektiricem sol altta normal diş gibi ama gömülü değil çok tırsıyorum daha önce çektiren varsa süreç nasıldı anlatabilir mi çok ağrılı mı

Kisiden kisiye degisiyor… ben 2 gomulu cektirdim canim cok tatli oldugu icin 2 gun kati gida yemedim ama cekilirken hicbir sey hissetmedim sonrasinda uyusuklugu gecince biraz agridi agri kesici aldim gecti. Bi arkadasim da cektirdigi gun makarna yiyip sigarasini icmeye devam etti korkmayin 2-3 gune geciyor

Ay benimde canım çok tatlıdır nasıl dayanıcam bilemiyorum 20likden sonra çekilecek 3 dişim daha var

benim yirmilik disim kirilmisti, tutacak yeri bile yoktu. doktora gittim önce igne yapti. biraz sonra çağırdı bakayim diye. ben de uyusmus mu uyusmamis mi ona bakacak sandim, 30 saniye icinde cekti birakti
hic bir sey de hissetmedim. duz yirmilik disin korkacak bir seyi yok

Hadii bakalım nasıl olucak bende merak ettım

Hadii bakalım nasıl olucak bende merak ettım
bisey olmaz merak etme
zaten uyusturuyorlar..en ufak bir aci hissedemezsin ki uyusturuldugun bir dişten. mantik olarak mumkun degil. adam kontrol ettiginde hala sizin varsa uyusmamis de bir iğne daha yapsin.
uyusmus dis acimaz.
ha uyusmasi bittikten sonra aciyabilir. onda da aci esigin dusukse ic agri kesicileri ilk gün yat uyu, sabaha gecer:)
hic kafada buyutecek seyler degil. gecmis olsjn simdiden

Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…