Arkadaşlar merhaba hayatım boyunca hiç diş doktoruna gitmedim 20lik dişlerim çıkınca devlete muayaneye gittim genel cerrahinin alması gerekiyor dedi korkudan gidemiyorum nasıl alacaklar çok geride gözükmüyor nasıl çekicek diye bi ara çok ağrıo gidicem ha şu gün gidicem ha bu gün derken ağrı kesiliyor geçti diyip gitmiyorum aradan biraz zaman geçince yine başlıyor üst çenemde diğer dişlerimin yanında ama yukarıdan çıktı ve kırıldı yediklerim hep içinde kalıyor oda beni rahatsız ediyor dilim sürekli oraya gidiyor önerebileceğiniz istanbul avrupa yakasında diş doktoru varmı acaba bahçelievlere yakın olarak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20lik diş çekimi kızlar ne yapıcam bilmiyorum :(
- Konu Sahibi lessie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2015
- 252
- 365
- 23
o diş zamanla ağız sağlığını bozar diğer dişlerinide çürütür,bence bir an evvel gidip aldırın.zaten uyuşturarak alındığından acımaz sadece çekildikten sonra bir süre uyuşukluk olabiliyor oda herkeste olcak diye birşey yok..
Peki o uyuşukluk geçiyor dimi sonra
- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Canim ben ameliyatla aldirdim.. şöyleki çok korkan disci koltuguna oturunca bile titreyen biriydim :) kesik atıyor oraya oyup disi aliyor sonrada dikis atiyor ..
Ve benimkini cok zorla cikartmasina ragmen hic birsey hissetmedim erteleme bende cok erteledim simdi iyiki gitmisim diyorum cenem agriyordu bogazim iltahaplaniyordu tum sikayetlerimden kurtuldum walla ..
Sadece sonrasi biraz zor dikis acilmasin mikrop kapmasin diye biraz iyi bakmam lazim yemek artigi vs oraya gitmemesi lazim..
Ve benimkini cok zorla cikartmasina ragmen hic birsey hissetmedim erteleme bende cok erteledim simdi iyiki gitmisim diyorum cenem agriyordu bogazim iltahaplaniyordu tum sikayetlerimden kurtuldum walla ..
Sadece sonrasi biraz zor dikis acilmasin mikrop kapmasin diye biraz iyi bakmam lazim yemek artigi vs oraya gitmemesi lazim..
- 19 Ağustos 2015
- 252
- 365
- 23
elbettePeki o uyuşukluk geçiyor dimi sonra
korkma bende 1 hafta önce çektirdim üstte çok gerideydi
not: kız kardeşim diş hekimliğinde okuyo o gün bugün diş hekimlerini seviyorum bişi daha dişlerimi yapan çekenlerin hepsi öğrenci idi
Ay keşke bende sevebilsem hiç gitmediğim için korkuyorum
Canim ben ameliyatla aldirdim.. şöyleki çok korkan disci koltuguna oturunca bile titreyen biriydim :) kesik atıyor oraya oyup disi aliyor sonrada dikis atiyor ..
İnşallah cesaretini toplayıp gidicem bi kere topladın cesaretimi akrabalar bi dişçi önerdi ona gidicektim ama panoramik röntgeni yokmuş onu çektir öyle gel dedi öyle kaldı
- 2 Temmuz 2014
- 105
- 44
- 98
Gömülü değilse dikiş atılmaz . Gömülü olanlarda çekim ve sonrası biraz sıkıntılı oluyor:)Kızlar dişimi çektirdim kısa sürdü çekilmesi ağrımda çok olmadı şükür ama aklıma takılan dikiş atılmadı sizce bu normal mi? İnternette hep 20lik diş çekildikten sonra dikiş atılır yazıyor doktor dişi çektikten sonra dikiş atmadı
Gömülü değilse dikiş atılmaz . Gömülü olanlarda çekim ve sonrası biraz sıkıntılı oluyor:)
Gömülü değildi o yüzden o zaman saol :) şuan tek sıkıntım ağzımdaki tuhaf tat
- 2 Temmuz 2014
- 105
- 44
- 98
Gargara kullanıyorsan ondan olabilir benim ağzım zehir gibiydi 1 hafta boyunca
Gömülü değildi o yüzden o zaman saol :) şuan tek sıkıntım ağzımdaki tuhaf tat
Gargara kullanıyorsan ondan olabilir benim ağzım zehir gibiydi 1 hafta boyunca
Yok hiç birşey vermedi bana ilk defa diş çektirdiğimden sonradan ne oluşur bilmiyorum aradım ertesi gün 2-3 gün sürücek dedi tuzlu su ile gargara yap o biraz rahatlatır dedi ama çok tuhaf bi tat
- 2 Temmuz 2014
- 105
- 44
- 98
Koku falan yapıyor mu peki ağzınızda
Yok hiç birşey vermedi bana ilk defa diş çektirdiğimden sonradan ne oluşur bilmiyorum aradım ertesi gün 2-3 gün sürücek dedi tuzlu su ile gargara yap o biraz rahatlatır dedi ama çok tuhaf bi tat
Koku falan yapıyor mu peki ağzınızda
Sanırım evet yada bana öyle geliyor bilmiyorum
Alveolit oluşmuş olabilir bi kontrole gidin doktorunuza eğer geçmezse
Aradım doktoru normal dedi bi kaç gün sürer dedi kan pıhtısı yüzünden
- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Hangi doktora çektirdin canım ben de istanbul A gelicem çektirmek için ama çok gerideler çok midem bulanıyor öğüyorum ağzıma o aletler girince. Bir de ne kadara çektirdinAradım doktoru normal dedi bi kaç gün sürer dedi kan pıhtısı yüzünden