• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik diş çekimi kızlar ne yapıcam bilmiyorum :(

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
Arkadaşlar merhaba hayatım boyunca hiç diş doktoruna gitmedim 20lik dişlerim çıkınca devlete muayaneye gittim genel cerrahinin alması gerekiyor dedi korkudan gidemiyorum nasıl alacaklar çok geride gözükmüyor nasıl çekicek diye bi ara çok ağrıo gidicem ha şu gün gidicem ha bu gün derken ağrı kesiliyor geçti diyip gitmiyorum aradan biraz zaman geçince yine başlıyor :( üst çenemde diğer dişlerimin yanında ama yukarıdan çıktı ve kırıldı yediklerim hep içinde kalıyor oda beni rahatsız ediyor dilim sürekli oraya gidiyor :( önerebileceğiniz istanbul avrupa yakasında diş doktoru varmı acaba bahçelievlere yakın olarak

o diş zamanla ağız sağlığını bozar diğer dişlerinide çürütür,bence bir an evvel gidip aldırın.zaten uyuşturarak alındığından acımaz sadece çekildikten sonra bir süre uyuşukluk olabiliyor oda herkeste olcak diye birşey yok..

o diş zamanla ağız sağlığını bozar diğer dişlerinide çürütür,bence bir an evvel gidip aldırın.zaten uyuşturarak alındığından acımaz sadece çekildikten sonra bir süre uyuşukluk olabiliyor oda herkeste olcak diye birşey yok..

Peki o uyuşukluk geçiyor dimi sonra

korkma bende 1 hafta önce çektirdim üstte çok gerideydi o_O:KK54:

not: kız kardeşim diş hekimliğinde okuyo o gün bugün diş hekimlerini seviyorum bişi daha dişlerimi yapan çekenlerin hepsi öğrenci idi :KK47:

Canim ben ameliyatla aldirdim.. şöyleki çok korkan disci koltuguna oturunca bile titreyen biriydim :) kesik atıyor oraya oyup disi aliyor sonrada dikis atiyor ..
Ve benimkini cok zorla cikartmasina ragmen hic birsey hissetmedim erteleme bende cok erteledim simdi iyiki gitmisim diyorum cenem agriyordu bogazim iltahaplaniyordu tum sikayetlerimden kurtuldum walla ..
Sadece sonrasi biraz zor dikis acilmasin mikrop kapmasin diye biraz iyi bakmam lazim yemek artigi vs oraya gitmemesi lazim..

korkma bende 1 hafta önce çektirdim üstte çok gerideydi o_O:KK54:

not: kız kardeşim diş hekimliğinde okuyo o gün bugün diş hekimlerini seviyorum bişi daha dişlerimi yapan çekenlerin hepsi öğrenci idi :KK47:

Ay keşke bende sevebilsem hiç gitmediğim için korkuyorum :(

Canim ben ameliyatla aldirdim.. şöyleki çok korkan disci koltuguna oturunca bile titreyen biriydim :) kesik atıyor oraya oyup disi aliyor sonrada dikis atiyor ..
Ve benimkini cok zorla cikartmasina ragmen hic birsey hissetmedim erteleme bende cok erteledim simdi iyiki gitmisim diyorum cenem agriyordu bogazim iltahaplaniyordu tum sikayetlerimden kurtuldum walla ..
Sadece sonrasi biraz zor dikis acilmasin mikrop kapmasin diye biraz iyi bakmam lazim yemek artigi vs oraya gitmemesi lazim..

İnşallah cesaretini toplayıp gidicem bi kere topladın cesaretimi akrabalar bi dişçi önerdi ona gidicektim ama panoramik röntgeni yokmuş onu çektir öyle gel dedi öyle kaldı :(

Kızlar dişimi çektirdim kısa sürdü çekilmesi ağrımda çok olmadı şükür ama aklıma takılan dikiş atılmadı sizce bu normal mi? İnternette hep 20lik diş çekildikten sonra dikiş atılır yazıyor doktor dişi çektikten sonra dikiş atmadı

Kızlar dişimi çektirdim kısa sürdü çekilmesi ağrımda çok olmadı şükür ama aklıma takılan dikiş atılmadı sizce bu normal mi? İnternette hep 20lik diş çekildikten sonra dikiş atılır yazıyor doktor dişi çektikten sonra dikiş atmadı
Gömülü değilse dikiş atılmaz . Gömülü olanlarda çekim ve sonrası biraz sıkıntılı oluyor:)

Gargara kullanıyorsan ondan olabilir benim ağzım zehir gibiydi 1 hafta boyunca

Yok hiç birşey vermedi bana ilk defa diş çektirdiğimden sonradan ne oluşur bilmiyorum aradım ertesi gün 2-3 gün sürücek dedi tuzlu su ile gargara yap o biraz rahatlatır dedi ama çok tuhaf bi tat

Koku falan yapıyor mu peki ağzınızda
Yok hiç birşey vermedi bana ilk defa diş çektirdiğimden sonradan ne oluşur bilmiyorum aradım ertesi gün 2-3 gün sürücek dedi tuzlu su ile gargara yap o biraz rahatlatır dedi ama çok tuhaf bi tat

Alveolit oluşmuş olabilir bi kontrole gidin doktorunuza eğer geçmezse

Aradım doktoru normal dedi bi kaç gün sürer dedi kan pıhtısı yüzünden
Hangi doktora çektirdin canım ben de istanbul A gelicem çektirmek için ama çok gerideler çok midem bulanıyor öğüyorum ağzıma o aletler girince. Bir de ne kadara çektirdin

Back