Teşekkür ederim sağolasın acayip korktumHiç bilmiyorum geçmiş olsun
Bugün diş doktoruma gittim 20 lik dişlerimin hepsinin çene cerahisi ile sökülmesi gerekli hiç biri çıkmamış dedi.Ben tabi acayip korktuğum için şimdilik bir sıkıntı yok acı sızı yok dedim.Lakin diğer dişlerimide zararı oldu.Bu operasyonu yaptıran arkadaşlarım nasıl zor muydu iyileşme süresi felan nasıldı yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdilik hiçbir ağrısı sızısı yok lakin diğer dişleri sıkıştırıp kanak tedavisi doldu vs olmasına sebep oldu.Bugünde en son bir dişimin çekilmesineagrın yoksa cektirme.
bana da hafif şişme rahatsızlık olunca cene cerrahisi dediler.
korktum gitmedim
3 sene sonra dişlerim çıktı rahat rahat çektirdim
Ne kadar zamanda iyileşti birde konuşmayla ilgili sıkıntı yaşadınız mıCanim ben hic his etmedim.. Hic bir sorun olmamisto
Benim 4 diş birden olacak valla nasıl olacaksaben yaptırdım. Cerrahi yapmadı. ama iyiki gözümü karartmisim 1gece zor oldu sonra rahatladim. o dis gidince ; bozulan alt dislerim düzeldi
Valla bende de yaş 34 bende acayip derecede çocuk gibi ağlıyacaktım nerdeyse bugün normal azı dişim çekilirkenValla pek iyi bir şey değil. Dikişlerin acıyor. Benim canım tatlı değildir ama ben sıkıntı çektim. Şimdi çektirmezsen sonra mecbur çektireceksin. Patronum 38 yaşına kadar bekledi çıkmadı yeni çektirdi düşün. :)
Benim hepsi gömülü ve 2 side paralel gidiyor bilmiyorum acayip korkuyorum.Yani hiç dış yüzeyden görünür yok.Tamamen normal hayata dönüşdikiş acısı vs gibi acılr ne kadar zaman sürmüştü.Dişin yapısına göre değişiyor. Benim dişlerim gömülüydü, çene kemiğine yapışıktı, kendi kendilerine çıkması imkansızdı, filmde de net şekilde görünüyordu. 2 tanesi ameliyatla alındı, 2 tanesinin uçları çıkmıştı onlar normal çekildi. Ameliyatların biri yarım saat sürdü diğeri 2 saat sürdü. Birşey hissetmiyorsun ama ameliyat sonrası şişlik oluyor vs. Bence doktorunuz gereki gördüyse mutlaka çektirin.
Benim hepsi gömülü ve 2 side paralel gidiyor bilmiyorum acayip korkuyorum.Yani hiç dış yüzeyden görünür yok.Tamamen normal hayata dönüşdikiş acısı vs gibi acılr ne kadar zaman sürmüştü.
Ne kadar zamanda iyileşti birde konuşmayla ilgili sıkıntı yaşadınız mı