slm cnm ben 10 gün orayla 2 tane yirmilik dişimi çektirdim çene cerrahisinden bütün gittiğim diş doktorları bu diş beni aşar dedi çekmedi çünkü.çekildiğinde yüzümün bi tarafının uyuşuk kalma riski vardı.her neyse randevumu aldım gittim önce bi iğne yaptı dişin çevrelerine de vurdu tamamen uyuşsun diye o biraz acıdı.uyuşunca hadi gel bakalım dedi dedim nereye
yan odaya geçtik anamm tam bi ameliyathane
tırstım tabi ben normal dişci koltuğunda yapcak zannettim önlüklerini giydi maskelerini taktı başladı sonra.Bu arada benim dişimin biri tam gömülüydü diğeride minnacık çıkmıştı.Ben ilkini anlatıyorum bütün diş etimi yardı haliyle.röntgende gördük o dişi zaten.hiç birşey hissetmiyosun o yönden korkma ben kalpten gitmek üzereydim ama acı sızı yok onu unutma ne yaptıklarından haberin bile olmuyo.dişi 3-4 parça halinde çıkardı gömülü ve yan yattığı için.neyseki sonra bitti büyük ihtimalle uyuşukluk olmucak sinir kopmadı dedi sevindim zaten belki tek korkum oydu.dikişlerimi attı 1 hafta sonra gel dedi çıktım gittim.yemek işi biraz sakat evet sadece çorba içmeye bak zaten istesende bişi yiyemicek ağzın tam açılmıcak kaşığın girdiğine dua et
yüzüm 4 gün şişti öyle işe gittim geldim .garip bi histi ya doktor çok gülme dikişlerin patlar dedi ben de güleceğim tuttu dikişler hep patladı ağzıma kan tadı geldi 3-4 gün boyunca.neyseki dikişlerimi aldırdım bitti.ikinci dişimde yarılıp alındı o biraz acıdı açıkcası dikiş atılırken elektrikler gitmişti 10-15 dakika bekledik uyuşturucun etkisi belki de geçmişti bilemiyorum ağzımda ne yaptığını hep hissettim öyle diyim öncekinde hiç haberim yoktu.sonra bi yirmilik dişim daha alındı o da gömülüydü ama üst çenede olunca yarmadan aldı ücretinide merak edenlere söyliyim üç diş 900 tl ye mal oldu artı benden tomografi(200,00 tl) röntgen(50,00 tl) istediler onun için izmire gittim yaklaşık 1.300 kusure mal oldu bu gereksiz dişler.geçmiş olsun cnm ameliyat zor değil ondan korkma sonrası zor o da sadece 3-4 gün.