Merhaba Ankara'daki yasiyonuz ben ankaradayim hangi dış hhastanesi iyi yardımcı olurmusunuzBaskent diş kadar iyisi yok bu konuda.birini gazide cektrdm resmn caniydi. Azarlaya azarlya mahvetti tam şişi gecti dedim tekrar şişti. Cidden mahvoldum. Baskent o dişi duzeltti. Digerini de orda cektrdm. Superdi ne agri ne aci..ne uzun sureli şiş. Her şey olmasi gerektgi gbiydi ki benim gomuluydu alt ceneydi alt cene daha zordur. Gecms olsun
Baskent diş bnce en iyisiMerhaba Ankara'daki yasiyonuz ben ankaradayim hangi dış hhastanesi iyi yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim canımBaskent diş bnce en iyisi
Gecms olsun⚘gazide mahvettiler beni ya ama iste dr da önemli..bnmki kasapti muhtemln..ama basknte gdince insan oldgmu hssettmÇok teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun kuzum ya çok üzüldümGecms olsun⚘gazide mahvettiler beni ya ama iste dr da önemli..bnmki kasapti muhtemln..ama basknte gdince insan oldgmu hssettm
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun kuzum ya çok üzüldüm
Ben Ankara Seda deniz kalkan diye çene cerrahına yaptırdım gömülü yan 20 lik diş ve çene kistimi aldı sonrasında hiç ağrım olmadı. Eli hafif ve çok iyi doktor.Merhaba Ankara'daki yasiyonuz ben ankaradayim hangi dış hhastanesi iyi yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?