merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım. daha önce yüzüme hiçbir ürün kullanmadım. ve en doğalından bir şeyler yapmak istiyorum.ancak yüz temizleme jeli,tonik ve nemlendirici türlerinden ne kullanacağım bilemiyorum.sürekli araştırıyorum. yüzüm karmadan yağlıya dönük.t bölgem çok yağlı ve siyah noktalı.ayrıca gözenek problemim de var 1. tonik niyetine gülsuyu düşünüyorum ama kimileri yağlı cilde iyi gelmiyor diyor benim gibi cilt tipi olup gülsuyu faydasını gören var mı? varsa hangi marka kullanıyorsunuz? ya da benim yaşlarımda olup işte bu tonik süper diyen?? 2. nemlendirici olarak da eczanelerde satılan excipial hydroyu düşündüm bunda da bazıları sadece cilt için kullanılsın diyor üre olduğu için zararlı olabilirmiş.bu konuda neler düşünüyorsunuz neler kullanıyorsunuz? 3.yüz temizleme jeli mi yoksa sabun mu cilt temizliğinde daha iyidir? ben şimdiye kadar jel kullanmadım hep defne sabunuyla yüzümü yıkıyorum ama dediğim gibi siyah nokta ve gözenek çok yağlanma var. jel olarak nasıl bir ürün kullanmalıyım? Arkadaşlar uzun oldu ama cildim öyle problemli işte ve daha yolun başındayım hata yapmak istemiyorum. Siz deneyimli kk bayanlarından ttavsiyeler almak istiyorum 20 yaşta ve kesinlikle doğaldan yanayın bu yaşta hatalar yapıp daha kötü bir cilde sahip olmak istemem