- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 31
- Konu Sahibi handeac123
-
İhmal etmeden uzman bir doktr görünün acilde değil kalple ilgili sıkıntısınız var acilde sizi zaten uzman bir doktra yönlendirirArkadaşlar merhaba 20gun once korona gecirdim simdide zehirlenme yasiyorum kusma ishal ve ates kendim doktora gitmeden atlacagim cunku acilerde hic birsey yapmiyorlar. Korona oldugumda kalp teklemesi yasadim yani ritim bozuklugi gibi birsey simdide buna benzer bisey yasiyorum kalbim arada 10 saniye duruyor sonra atmaya basliyolar acaba bu virus enfeksyonlar zarar vermismidir kalp teklemesi yasauan varmi
Zehirlendiğinizi nerden anladınız kendi kendinize? Kanınızda enfeksiyon olabilir bambaşka bir şey çıkabilir. Kalp teklemesi mi ritim bozukluğu mu? Buna benzer bir şey nedir?Arkadaşlar merhaba 20gun once korona gecirdim simdide zehirlenme yasiyorum kusma ishal ve ates kendim doktora gitmeden atlacagim cunku acilerde hic birsey yapmiyorlar. Korona oldugumda kalp teklemesi yasadim yani ritim bozuklugi gibi birsey simdide buna benzer bisey yasiyorum kalbim arada 10 saniye duruyor sonra atmaya basliyolar acaba bu virus enfeksyonlar zarar vermismidir kalp teklemesi yasauan varmi
Neden böyle düşündün?cahilce bir ön yargıdan doktor düşmanlığından
Bozuk ayran ictim buyik ihtimal ondan enkefsyom olduguma adim gibi eminim idrard yanmada var ama dediginiz gibi doktora gorunmemde fayda var, mesela kalbim duzenli atmiyor. Tik tik ..... 10saniye atmiyor sonra tekrar atmaya devam ediyor her virus enfeksyon kaptigmda boyle nedense doktorlara karsi on yargidan degil nezaman acile gitsem hic birsey yapmadan yoluyorlar o yuzdenZehirlendiğinizi nerden anladınız kendi kendinize? Kanınızda enfeksiyon olabilir bambaşka bir şey çıkabilir. Kalp teklemesi mi ritim bozukluğu mu? Buna benzer bir şey nedir?
Hanımefendi bu saydığınız kafadan teşhislerle gelip foruma konu açınca tedavi olamazsınız. Doğru dürüst gidin hastaneye muayene olun , yığılıp kalıcaksınız bi yerde cahilce bir ön yargıdan doktor düşmanlığından
“Doktora gitmiycem çünkü acillerden bir şey yapmıyorlar “ mesajından.Neden böyle düşündün?
Doktora neden gitmiyorsunuz?Bozuk ayran ictim buyik ihtimal ondan enkefsyom olduguma adim gibi eminim idrard yanmada var ama dediginiz gibi doktora gorunmemde fayda var, mesela kalbim duzenli atmiyor. Tik tik ..... 10saniye atmiyor sonra tekrar atmaya devam ediyor her virus enfeksyon kaptigmda boyle nedense
Arkadaşlar merhaba 20gun once korona gecirdim simdide zehirlenme yasiyorum kusma ishal ve ates kendim doktora gitmeden atlacagim cunku acilerde hic birsey yapmiyorlar. Korona oldugumda kalp teklemesi yasadim yani ritim bozuklugi gibi birsey simdide buna benzer bisey yasiyorum kalbim arada 10 saniye duruyor sonra atmaya basliyolar acaba bu virus enfeksyonlar zarar vermismidir kalp teklemesi yasauan varmi
Evet basimda donuyor bayilacak gibiyim malesef tesekurler gidecegim birazdan acileSakin olun önce yazdıklarınızı 2. Kez okuyun ve doktora gidin.
Su kaybından bilinç kaybı gelişmeye başlamış gibi duruyor
Allah Allah bu durumda forumda ne işiniz var?Evet basimda donuyor bayilacak gibiyim malesef tesekurler gidecegim birazdan acile
Buyuk ihtimalle korona ve uzerine zehirlenme ile elektrolit dengeniz bozuldu bu da ekstrasystol’e sebep oldu. Su icin bolca (saka yapmiyorum) ve her ihtimale karsi bir doktora gorununArkadaşlar merhaba 20gun once korona gecirdim simdide zehirlenme yasiyorum kusma ishal ve ates kendim doktora gitmeden atlacagim cunku acilerde hic birsey yapmiyorlar. Korona oldugumda kalp teklemesi yasadim yani ritim bozuklugi gibi birsey simdide buna benzer bisey yasiyorum kalbim arada 10 saniye duruyor sonra atmaya basliyolar acaba bu virus enfeksyonlar zarar vermismidir kalp teklemesi yasauan varmi
Kalbiniz 10 sn duruyorsa fena yani.Arkadaşlar merhaba 20gun once korona gecirdim simdide zehirlenme yasiyorum kusma ishal ve ates kendim doktora gitmeden atlacagim cunku acilerde hic birsey yapmiyorlar. Korona oldugumda kalp teklemesi yasadim yani ritim bozuklugi gibi birsey simdide buna benzer bisey yasiyorum kalbim arada 10 saniye duruyor sonra atmaya basliyolar acaba bu virus enfeksyonlar zarar vermismidir kalp teklemesi yasauan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?