20gun once korona simdi zehirlenme ve kalp teklemesi

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Arkadaşlar merhaba 20gun once korona gecirdim simdide zehirlenme yasiyorum kusma ishal ve ates kendim doktora gitmeden atlacagim cunku acilerde hic birsey yapmiyorlar. Korona oldugumda kalp teklemesi yasadim yani ritim bozuklugi gibi birsey simdide buna benzer bisey yasiyorum kalbim arada 10 saniye duruyor sonra atmaya basliyolar acaba bu virus enfeksyonlar zarar vermismidir kalp teklemesi yasauan varmi

İhmal etmeden uzman bir doktr görünün acilde değil kalple ilgili sıkıntısınız var acilde sizi zaten uzman bir doktra yönlendirir

Zehirlendiğinizi nerden anladınız kendi kendinize? Kanınızda enfeksiyon olabilir bambaşka bir şey çıkabilir. Kalp teklemesi mi ritim bozukluğu mu? Buna benzer bir şey nedir?

Hanımefendi bu saydığınız kafadan teşhislerle gelip foruma konu açınca tedavi olamazsınız. Doğru dürüst gidin hastaneye muayene olun , yığılıp kalıcaksınız bi yerde cahilce bir ön yargıdan doktor düşmanlığından

Bozuk ayran ictim buyik ihtimal ondan enkefsyom olduguma adim gibi eminim idrard yanmada var ama dediginiz gibi doktora gorunmemde fayda var, mesela kalbim duzenli atmiyor. Tik tik ..... 10saniye atmiyor sonra tekrar atmaya devam ediyor her virus enfeksyon kaptigmda boyle nedense doktorlara karsi on yargidan degil nezaman acile gitsem hic birsey yapmadan yoluyorlar o yuzden

Neden böyle düşündün?
“Doktora gitmiycem çünkü acillerden bir şey yapmıyorlar “ mesajından.
Kaç doktor arkadaşımdan dinledim bu lafı edenlerin etme sebeplerini. Çok anlarmış gibi doktorun işine karışıyolar sonra da trip atar gib gitmiycem zaten hastaneye bilmemne.

Doktora neden gitmiyorsunuz?

Sakin olun önce yazdıklarınızı 2. Kez okuyun ve doktora gidin.
Su kaybından bilinç kaybı gelişmeye başlamış gibi duruyor

Buyuk ihtimalle korona ve uzerine zehirlenme ile elektrolit dengeniz bozuldu bu da ekstrasystol’e sebep oldu. Su icin bolca (saka yapmiyorum) ve her ihtimale karsi bir doktora gorunun

Kalbiniz 10 sn duruyorsa fena yani.

Madem kendi kendine teşhis koyabiliyorsun gitme hiç doktora. Zehirlenip evde kendi kendine atlatanıda ilk defa görüyorum. Evde oturduğu yerdende onca yıl tıp okuyan doktorada trip atmam değişik bence psikologa ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…