2025 yılında Biriyle tanışma

blackprinces

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
4
2
1
Selamlar arkadaşlar uzun zamandır kendimi yalnız hissediyorum 2025 yılında herşeyin basitleştiği herkesin birbirine benzediği eylemlerin bile aynılaştığı bir devirde biriyle tanışmaya oldukça zorlanıyorum güzel biriyim popülerliğimde şöyle böyle izin verdiğim kadar hayatıma insan alıyorum. İnstagram Tiktok Facebook gibi uygulamalarda arkadaş edinmek biriyle tanışmak bana cazip gelmiyor güven oluşturmuyor güzellik çekicilik gibi algılarla biriyle tanışmak istemiyorum. Konuşmak birbirimizi göreceğimiz o ana kadar tanımaya çalışmak heyecan hissetmek istiyorum 2000’li yıllar gibi. Şimdi biriyle tanışıyorsun instada akşam şu mekana gidelimmi diyor iki yabancı çok saçma. Bana yardım edin ne yapmam lazım çok yalnız hissediyorum ama yanlış olmasındansa böyle iyi diyorum

Son düzenleme:
Çok doğru bir noktaya temas ettiniz. Gerçekten 2011 den sonra her şey değişti. Kimse samimi gelmiyor .O yüzden sosyal mecralardan değilde daha çok arkadaş çevresi veya çalışıyorsanız çalıştığınız yerden ,ne bilim yüz yüze gördüğünüz kişilerle ilişki yoluna girin .Geldiğimiz noktada maalesef zaman kötü diğer yolları hiç denemeyin bile derim .

Çok doğru bir noktaya temas ettiniz. Gerçekten 2011 den sonra her şey değişti. Kimse samimi gelmiyor .O yüzden sosyal mecralardan değilde daha çok arkadaş çevresi veya çalışıyorsanız çalıştığınız yerden ,ne bilim yüz yüze gördüğünüz kişilerle ilişki yoluna girin .Geldiğimiz noktada maalesef zaman kötü diğer yolları hiç denemeyin bile derim .
Çalışmıyorum ama arkadaş çevresinde de yaşadığım şehirden dolayı galiba kendime denk biri olmuyor nerde cahil etrafımda toplanmış gibi bende bugün buraya kayıt oldum belki biraz insan iletişimi kurabilirim diye sıkıntıdan ölücem yoksa

Selamlar arkadaşlar uzun zamandır kendimi yalnız hissediyorum 2025 yılında herşeyin basitleştiği herkesin birbirine benzediği eylemlerin bile aynılaştığı bir devirde biriyle tanışmaya oldukça zorlanıyorum güzel biriyim popülerliğimde şöyle böyle izin verdiğim kadar hayatıma insan alıyorum. İnstagram Tiktok Facebook gibi uygulamalarda arkadaş edinmek biriyle tanışmak bana cazip gelmiyor güven oluşturmuyor güzellik çekicilik gibi algılarla biriyle tanışmak istemiyorum. Konuşmak birbirimizi göreceğimiz o ana kadar tanımaya çalışmak heyecan hissetmek istiyorum 2011 li yıllar gibi. Şimdi biriyle tanışıyorsun instada akşam şu mekana gidelimmi diyor iki yabancı çok saçma. Bana yardım edin ne yapmam lazım çok yalnız hissediyorum ama yanlış olmasındansa böyle iyi diyorum
Bulunduğunuz şehirdeki kitap okuma, fotoğraf çekme kulüplerine katılabilirsiniz ordan tanışırsınız

Daha eski yıllardan örnek vereceksiniz sandım da 2011 li yıllarda zaten facebook twitter vardı akıllı telefonlar vardı herkes sosyal medya üzerinden konuşuyodu face den twitter dan birbirini ekleyip mesaj atıyodu oyun üzerinden tanışmak da çok popülerdi o yıllarda. Sizin dediğiniz daha 90 lı 2000 li yıllar bence.

Ben eşimi 2020 yılında üniversitede tanıdım bir de çookk uzun yıllardır sosyal medya hesabım yok bence sosyal medya biraz tercih işi ve kullanmayıp sosyal olan bir sürü insan var

Selamlar arkadaşlar uzun zamandır kendimi yalnız hissediyorum 2025 yılında herşeyin basitleştiği herkesin birbirine benzediği eylemlerin bile aynılaştığı bir devirde biriyle tanışmaya oldukça zorlanıyorum güzel biriyim popülerliğimde şöyle böyle izin verdiğim kadar hayatıma insan alıyorum. İnstagram Tiktok Facebook gibi uygulamalarda arkadaş edinmek biriyle tanışmak bana cazip gelmiyor güven oluşturmuyor güzellik çekicilik gibi algılarla biriyle tanışmak istemiyorum. Konuşmak birbirimizi göreceğimiz o ana kadar tanımaya çalışmak heyecan hissetmek istiyorum 2011 li yıllar gibi. Şimdi biriyle tanışıyorsun instada akşam şu mekana gidelimmi diyor iki yabancı çok saçma. Bana yardım edin ne yapmam lazım çok yalnız hissediyorum ama yanlış olmasındansa böyle iyi diyorum
2011 li yillarda arkadaş ortamları daha aktifti. Misafirlik, düğün dernek, egitim, seminer vb. sosyal aktivite imkanları şimdiye göre çok daha fazlaydı. İnsanlar birebir bunlara katılım gosteriyor haliyle sosyallesme oluyordu. Oysa şimdi herşey sosyal medyadan hallediliyor. Egitimler, seminerler hemen hemen her şey PC üzerinden. Bir araya gelinenilecek pek bir sosyal ortam yok. Sosyal mecralarda abaza dolu.
Size tavsiyem arkadaş çevreniz ile tanisamiyorsaniz birileriyle, fitness sporlari veya doğa yürüyüşü kamp tarzı bireysel sporlar veya turlara katılarak birebir insanlarla iletişim kurabileceğiniz ortamları bulmak. Tiyatro sinema konser vb yerlere daha sık gitmek.

2011'li yillar diye bir kavram yok, 2000'li yillarin basi diyebilirsiniz mesela, cok yanlis bir anlatim oluyor. 2011 yili sizin icin bir dönüm noktasiysa bile 2011'li yillar diye bir soz obegi olmaz, cahillikten rahatsiz oldugunuzu belirttiginiz icin yaziyorum.

Bu anlamda kendinizi gelistirmenize de destek olacak kitap kulübü gibi etkinliklere katilabilirsiniz, hem boyle yerlerden bos insanlar pek cikmaz.

Hakkinizda hayirlisi olsun, dilerim beklentilerinizi karsilayacak bir adayla tanisabilirsiniz.

Spora kurslara gidip çevre edinin sosyal medya tanışmalarını ben de sevmiyorum illaki oradan tanışıp evlenen insanlar vardır ama benim de önce görmem vakit geçirmem etkilenmem lazım ama sizin bir çevre edinmeniz lazım 🎈

2011'li yillar diye bir kavram yok, 2000'li yillarin basi diyebilirsiniz mesela, cok yanlis bir anlatim oluyor. 2011 yili sizin icin bir dönüm noktasiysa bile 2011'li yillar diye bir soz obegi olmaz, cahillikten rahatsiz oldugunuzu belirttiginiz icin yaziyorum.

Bu anlamda kendinizi gelistirmenize de destek olacak kitap kulübü gibi etkinliklere katilabilirsiniz, hem boyle yerlerden bos insanlar pek cikmaz.

Hakkinizda hayirlisi olsun, dilerim beklentilerinizi karsilayacak bir adayla tanisabilirsiniz.
Üniversiteden beri görüştüğüm birkaç samimi erkek arkadaşım var. Buradan kız düşüyormuş diye kitap kulüplerine gittiklerini öğrendim.
Siz kim kitap kim diyorum, okuyor musunuz bari ? İnternetten kitabın özetine, forumlardaki yorumlara bakıp gidiyorlarmış 😁

Üniversiteden beri görüştüğüm birkaç samimi erkek arkadaşım var. Buradan kız düşüyormuş diye kitap kulüplerine gittiklerini öğrendim.
Siz kim kitap kim diyorum, okuyor musunuz bari ? İnternetten kitabın özetine, forumlardaki yorumlara bakıp gidiyorlarmış 😁
Koptum kızz😃😃😃 ay bu erkekler boyları devrilmesin😃😃😃

Esimin ölümüne bekar bir arkadasi var, o da dans kurslarini tavaf etti, latin danslarinda ustalasti ama tik yok. Benim eski uni arkadaslarimdan hic bekar erkek kalmadi ama onlarda bir donem kitap kuluplerinde geziyorlardi, bir de benim arkadas cevrem rotary ve sehir kulubu tarzi yerlerden aday buldular hep. Kitap kulubunde gezen arkadaslarim cidden okumayi seven cocuklardi ama 🫣

Esimin ölümüne bekar bir arkadasi var, o da dans kurslarini tavaf etti, latin danslarinda ustalasti ama tik yok. Benim eski uni arkadaslarimdan hic bekar erkek kalmadi ama onlarda bir donem kitap kuluplerinde geziyorlardi, bir de benim arkadas cevrem rotary ve sehir kulubu tarzi yerlerden aday buldular hep. Kitap kulubunde gezen arkadaslarim cidden okumayi seven cocuklardi ama 🫣
Ay rotary :işsiz:
Bence orası bildiğin Esra Erol evlendirme programı muadili.
Eski eşimi orada çok takılıyor diye boşadım. Haklıymışım.
Benden sonra 2 rotaryenle nişanlandı, 1 tanesiyle de evlendi boşandı sjsjsj

Ezcümle: Devir kötü ya, bekarlar çok gözü açık olmalısınız 🤦🏻‍♀️

Ay rotary :işsiz:
Bence orası bildiğin Esra Erol evlendirme programı muadili.
Eski eşimi orada çok takılıyor diye boşadım. Haklıymışım.
Benden sonra 2 rotaryenle nişanlandı, 1 tanesiyle de evlendi boşandı sjsjsj

Ezcümle: Devir kötü ya, bekarlar çok gözü açık olmalısınız 🤦🏻‍♀️
Ay hic böyle dusunmemistim ama cemiyetler icinden evlilik yapmak olagan bir durum belliki.

Not: Erkekler kapatilsin.

Devir sanal alem devri her ne kadar hoş bakmasaniz da aplikasyonlari hiç yabana atmayın . Sadece gözünüz açık olsun . Denemekten zarar gelmez .

Back