- 5 Aralık 2024
- 121
- 22
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Tüp bebek sürecimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende azdı hepsini aldı 7 tane mi neydi 3 ü 5. Güne geldi napcan sen 13 mm yumurtayı alsa nolur almasa nolr içinde duracak mı diye mi merak ettinKizlaaarr yarin yumurta toplamam var. Buyumeyen yumurtalar da toplaniyor mu bilginiz varmı? Atiyorum 13 15mm de olanlar
:) her iki tarafta dolu diye yazdirdi doktor hemsireye. Fakat en son 13 15 16 18 19 falan diye gidiyordu. Merak ediyorum toplayacaklarinin boyutlari farkediyormu diye.Bende azdı hepsini aldı 7 tane mi neydi 3 ü 5. Güne geldi napcan sen 13 mm yumurtayı alsa nolur almasa nolr içinde duracak mı diye mi merak ettin
Bak bendende mesela herşeyi boyut falan iyidi ama içi boşmuş öylede oluyor yani hepsi dolu olmuyormuş inşallah az olsun içi dışı dolu olsun:) her iki tarafta dolu diye yazdirdi doktor hemsireye. Fakat en son 13 15 16 18 19 falan diye gidiyordu. Merak ediyorum toplayacaklarinin boyutlari farkediyormu diye.
Ay insallah yaa. Sizin icinde hayirlisi olsun. Transferden önce igne falan kullandiriyorlarmi yineBak bendende mesela herşeyi boyut falan iyidi ama içi boşmuş öylede oluyor yani hepsi dolu olmuyormuş inşallah az olsun içi dışı dolu olsun
Dondurulmuş benim geçen yıldan kalan şimdi estrofem başladım rahim kalınlık takibi olcak bir hafta sonra bakalım iğne falan olcak mı henüz bilmiyorum tahminen 19 aralık transfer ederm dedi..geçen yılki üzücü tecrübemde beynimi sıfırlamışım kullandığm hiçbir ilacı hatırlamıyorum çok enteresanAy insallah yaa. Sizin icinde hayirlisi olsun. Transferden önce igne falan kullandiriyorlarmi yine
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz acabaDondurulmuş benim geçen yıldan kalan şimdi estrofem başladım rahim kalınlık takibi olcak bir hafta sonra bakalım iğne falan olcak mı henüz bilmiyorum tahminen 19 aralık transfer ederm dedi..geçen yılki üzücü tecrübemde beynimi sıfırlamışım kullandığm hiçbir ilacı hatırlamıyorum çok enteresan
Medicalpark florya embriyoda oradaHangi hastanede tedavi görüyorsunuz acaba
Olsun unutun. Güzel olani hatirlarsiniz insallahDondurulmuş benim geçen yıldan kalan şimdi estrofem başladım rahim kalınlık takibi olcak bir hafta sonra bakalım iğne falan olcak mı henüz bilmiyorum tahminen 19 aralık transfer ederm dedi..geçen yılki üzücü tecrübemde beynimi sıfırlamışım kullandığm hiçbir ilacı hatırlamıyorum çok enteresan
Medicalpark florya embriyoda orada
Bu sene sıfırdan güzel başlangıçlara güzel haberlere olsunDondurulmuş benim geçen yıldan kalan şimdi estrofem başladım rahim kalınlık takibi olcak bir hafta sonra bakalım iğne falan olcak mı henüz bilmiyorum tahminen 19 aralık transfer ederm dedi..geçen yılki üzücü tecrübemde beynimi sıfırlamışım kullandığm hiçbir ilacı hatırlamıyorum çok enteresan
Amiiiinnnnnn inşallahhhBu sene sıfırdan güzel başlangıçlara güzel haberlere olsun
Ay benim de aralık regl olmayı bekliyorumMerhaba tüp bebek anne adayı olarak benim aralık 2024 transferim olucak , sizlerde süreç nasıl
Ben vurulmuştum. Pkos var bende yumurtalarim gec gelişiyor du o yüzden vermistiler bana yalnis hatırlamıyorsam . Temmuz ayında yumurtalarim toplandı. 25 kasımda transfer oldum dün kan verdim ve sonuc malesef negatif . Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dünden beri cenaze gibiyim . Çok uzun sürdü benim tup bebek tedavim . Sürekli aksilik çıktı. Yumurta toplamadan sonra rahim de sivi birikti 8 gun hastsne de yattım 7 kg sivi boşalttılar kabus gibi günlerdi.stresten beynimde kist çıktı. Yaşadıklarıma ayri sonuca ayrı üzülüyorum.Lucrin 3,25 depot iğne vurulacak cmt bana , bu iğneden vurulan veya vurulacak olan var mı arkadaşlar