Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oyyy oyyyyy!
Test yada tahlil yaptın mı ?

Çok geçmiş olsun bi sebep söylendi mi acaba merak ettim.
Sakin kalıp stres yapmamak şart dikkati başka yere vermek lazım düşünmemek için biliyorum ama yapamıyorum işte

Bebiş iyi çok şükür iyi olmasa zaten buraya bakamazdım bile doktor sorun görünmüyor dedi tabi ama acil doktoru pazartesi tekrar kadın doğum doktoruna gidicem emin olmak için

Merhaba kızlar ben fetal dna testi yaptırmak istiyorum fakat çok bilgim yok. Doktorum bana bir broşür verdi, bir çok seçenek var. Sanırım bazıları daha kapsamlı vs. Siz hangisini seçtiniz veya doktorunuzun özellikle önerdiği bir şey var mı?

İyi akşamlar kızlar, geceleri yatmadan bir tane prilam içiyorum baya kesti bulantımı sabaha ertesi güne kadar nasıl etki etti böyle anlamadım. Böyle kuvvetliyse bi tırstım açıkcası. İçenler var mı sizin belirtileriniz var mı

Doktor yazdıysa bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum canım bi kaç kişi daha kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam

Ne güzel

Ben iki tane alıyorum yatmadan. Dün gece misal defaetle uyandım mide bulantısıyla. Dön sağa, dön sola. Sanki henüz birkaç saat önce o ilaçları almamışım gibi. Ne oluyorsa o saatlerde artık.

Ama sabah kalktım fena değilim. Gün içinde biraz bulandı ama idare etti. Şimdi yine alacağım.

Benim Dr iki tane gece yatmadan al. Yetmezse sabah bi tane daha ekle. Yine yetmezse öğleden sonra da bi tane alabilirsin. Günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi.

Ayy maşallah Maşallah 4 mü bende kendimi koltuktan koltuğa fırlatıyom 3 çocuk nasıl olacak diye 14 yaş kızım 10 yaş oğlum var
Seninkiler büyükmüş canım maşallah 3. Size ne iyi gelir şimdi 9 ve 8 yaşında iki kızım ve 8,bçk aylık oğluşum var inşallah yoktur 4. Felan regli olacakmışım gibi belim ağrıyor hafif kasıklarda ağrı da var ama bunlar gebelik başlangıcında da oluyor kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…