Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tam olarak böyleyim . 2 gündür sabah kusmaları yaşıyorum
Ben açıktığım zaman bulantım oluyor . O günde akşam yemegini 5-6 gibi yedim sonrasındada canım bişey istemedi diye yemeden 10 gibi uyudum. Gece 2,5 ta uyanıncada çok şiddetli bulantım var zehirlendim sandım bi ara . Yavaş yavaş zorla havuç , muz kraker yedim 4-5 saat sonra anca kesildi artık aç kalmamaya çalışyorum

Teşekkür ederim haşlanmış patates evet bunu yapabilirim severim tadını , bugun dr kontrolum vardı oda dedi havuç salatalık uzun dilimleyip hazırda bulundurmak hem bulantıyı bastırır hem keyfli olur yemesi

Ayni sorun gecen gunlerde bendede oldu. Inanin bosa telas ediyoruz progestanla suanda durdu. Sadece kendimi harap ettigimle kaldim. Benim cok elimde degil ama siz basarabiliyosunuz daha sakin kalmaya calisin lutfen. Cunku olan sadece bize oluyor boyle. Kotu bisey olacaaksada inanin bunun onune telasla korkuyla gecemeyecegiz.

Gecmis olsun endise etmeyin İnshaAllah bebis iyidir bende gecen hafta sabah uyandim 3-4 damla kirmizi kan geldi sonra kahve rengine dondu akinti . Hemen dr kontrole gittik. Kontrol etti icerde kanama yoktu , dr belki bebek buyurken kilcal damar baski yapmis patlamista olabilir . Saglikli beslen ilaclari birakma dedi . Bi sadece yatacaksin hic bi is fln yapma dedi progestan kapsul gunde 1 kullaniyordum .3 e cikaratti sabah oglen aksam. Ertesi gun hic leke olmadi cok sukur. Bugun tekrar kontrol e cagirmisti her sey yolunda cok shukur bazen olabiliyormus boyle seyler ama en onemlisi bizim stressten uzak olmak ve saglikli beslenmemiz

Sen kaç haftalık hamilesin acaba. Ben 5 haftalık hamileyim kasık ağrısı ve akıntı var sizce normal mi

Benim de acıkınca çok yoğun bulantım oluyor

Kızlar gebeliğin başların da karın ve bel okşatmanın zararı var mı birde sıcak havlu koymak zararlı mı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Karın ve bel bölgesinden ziyade ayaklara koyulması tavsiye ediliyor diye biliyorum. Sıcak gevşettiği için sanırım, çok sıcak duş da önerilmez

Merhabalar değerim 20 sinde 43.9 du bugün tekrar kan verdim 2 gün oldu 150 çıktı artış düşük mü bilgisi olan var mı
Merhaba 3 gündür günlük pedi bile doldurmayan kahverengi kanama var yerleşme diye düşünüyorum ama hala bitmedi normal mi sizce devam etmesi

Kızlar ortada yuvarlak bişey var gibi sanki gören anlayan var mı? Yolk mu o embriyo mu ne ben hiç bişey anlamıyorum doktor da bişey demedi (5+5 görüntüsü)

Eklentiler

• IMG_4817.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 6
kızlar bu arada istanbul şişli de bir yerle görüştüm fetal dna testi için 12 bin peşin 11 bin diyorlar. fiyat aldığınız yerler varsa sizinde paylaşabilir misiniz sonuçlar 14 gün sonra çıkıyormuş. Ankara gönderiyorlarmış ayrıntıları paylaşırım birazdan cinsiyette belli oluyormuş bu testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…