Benim de tahmini doğum 26 temmuz gözüküyor bugün 5+0 oldum çok heyecanlıyım bebeğimi görmek için sağlıkla kucağımıza alalım inşAllahKızlar selam; ben de sessiz sessiz takip ediyordum 1 haftadır, artık yazayım dedim. Bugün 5+0’ım ve uygulamaya göre 25 temmuz olarak görünüyor doğum tarihi. Aranıza Bursadan katıldım. 1,5 senelik evliyim ve yaklaşık 1 senedir düşünüyorduk. 33 yaşımdayım. Femara ve ovitrelle kullanarak gebe kaldım. Çarşamba günü (adet gecikmesinden 7 gün sonra) doktora gittim ve minicik bir kese göründü. 2 hafta sonra kalp atışları, genel kontrol ve testler için yeniden çağırdı doktorum. Benim adet gecikmesinden önce hiçbir belirtim olmadığı gibi hâlâ da çok şükür mide bulantısı uyku hali gibi bir durumum yok. Sanırım genetikmiş bu tarz durumlar çünkü annem de hiçbir hamileliğinde yaşamamış böyle şeyler. Neyse, umarım doğuma kadar böyle gider diyorum. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum. Çok şükür dualarımız karşılık buldu ve hamile kalabildik. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla sonuna kadar götürebilmemizi nasip etsin inşallah.
Ben normalde de çok konuşmam ve genelde hep dinleyen taraf olurum. İzninizle burada da pek sık yazmayayım ama yazdıklarınızı okuyayım diyorum. O yüzden çok sık yazamazsam kusura bakmayın.
Hepimize huzurlu hamilelikler diliyorum güzel gebe arkadaşlarım :)
Ben dün akşam 8 de bi uyumuşum bu sabah 8e kadar 12 saat noldum anlamadimAyyyy kızlar gözümü açamıyorum öyle bı uyku hali var. İki sn kapatsam uyucam gibievde bebem olmasa yatar uyurum valla şimdi
12. Hafta ve sonrası yapılıyor diye biliyorum fetal DNA Dr um da öyle dediSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarım herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi . Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Oh yarasın uyku çok önemli bu surecteBen dün akşam 8 de bi uyumuşum bu sabah 8e kadar 12 saat noldum anlamadim
Ay harika haberKizlar selam tablo kolay gözüküyor ben yapabilirim sankibaya kalabalıklastik masaallah yakında cinsiyetler de belli olur
Ay canım valla ilk okumaya başlayınca aklım kaçtı yerindenSelam kızlar dün bi felaket yaşadım resmen. Tabii ki bende sakin olamadım.Dün akşamüstü baya kahverengi lekelenmem oldu çamaşırda 3-4 damla kadar vardı. Hemen moralim bozuldu tabi ama yatayım uyurum geçer dedim. Uyuyamadım tabi ama sızıntı hissettim bi kalktım kanama gelmeye başlamış. Pembe renkli sulu kan gibi peçeteyede geldi sildikçe. Bekleyecek kadar tahammülüm yoktu maalesef hemen acile gittim. Acilde kan idrar aldılar biraz bekledikten sonrada alttan kontrol edildim ne kesede bozulma ne de bebekle ilgili bir sorun yoktu kalp atışı ve haftasıyla uyumu normaldi çok şüküryatış verdi aslında ama yatmadım progestana başladım. Öyle çok kanama gibi olmadı aslında eve geldiğimde ilaç almamış olmama rağmen zaten çoktan geçmişti 1 günlük pedi doldurmadı diyebilirim. Çok şiddetli Kanaman olursa tekrar gel dedi. Pazartesi zaten doktora gideceğim. Umarım bir sorun yoktur gerçekten bugün 8+4 oldum çok şükür ben bu endişelerle 9 ayı nasıl tamamlıcam çok merak ediyorum yürümekten bile korkar oldum help me
Bende öyle valla arabada yine olmadı diye ağlıyordum bi sorun olmadığını söyleyince doktor napacağımı şaşırdımAy canım valla ilk okumaya başlayınca aklım kaçtı yerindençok şükür inşallah çok daha sağlıkla devam etsin gebeliğin
Mesaj gelir bana herhalde hazırladım eklerim hemen umarımOh yarasın uyku çok önemli bu surecteben 10 da yattım sabah 7.30 da dikildik. Oğlum erkencikuş
Ay harika haberEditor gruba Y YagmurrTanem 'i yönetici olarak atayabilir misin
Benim göbeğim 5 gibi çıkmaya başlamıştı ama böyle çok yemişim karnım doluymuş gibi o kadarcık bir göbek yaniKızlar göbüşler ne zaman kendini belli eder tahminen iğneyle sanki 2 3 aylık gibi duruyor
Çok sevindim.Kizlar selam tablo kolay gözüküyor ben yapabilirim sankibaya kalabalıklastik masaallah yakında cinsiyetler de belli olur
Çok geçmiş olsun.Selam kızlar dün bi felaket yaşadım resmen. Tabii ki bende sakin olamadım.Dün akşamüstü baya kahverengi lekelenmem oldu çamaşırda 3-4 damla kadar vardı. Hemen moralim bozuldu tabi ama yatayım uyurum geçer dedim. Uyuyamadım tabi ama sızıntı hissettim bi kalktım kanama gelmeye başlamış. Pembe renkli sulu kan gibi peçeteyede geldi sildikçe. Bekleyecek kadar tahammülüm yoktu maalesef hemen acile gittim. Acilde kan idrar aldılar biraz bekledikten sonrada alttan kontrol edildim ne kesede bozulma ne de bebekle ilgili bir sorun yoktu kalp atışı ve haftasıyla uyumu normaldi çok şüküryatış verdi aslında ama yatmadım progestana başladım. Öyle çok kanama gibi olmadı aslında eve geldiğimde ilaç almamış olmama rağmen zaten çoktan geçmişti 1 günlük pedi doldurmadı diyebilirim. Çok şiddetli Kanaman olursa tekrar gel dedi. Pazartesi zaten doktora gideceğim. Umarım bir sorun yoktur gerçekten bugün 8+4 oldum çok şükür ben bu endişelerle 9 ayı nasıl tamamlıcam çok merak ediyorum yürümekten bile korkar oldum help me
Ay çok geçmiş olsun gözlerim yuvalarında zor durdu okurkenSelam kızlar dün bi felaket yaşadım resmen. Tabii ki bende sakin olamadım.Dün akşamüstü baya kahverengi lekelenmem oldu çamaşırda 3-4 damla kadar vardı. Hemen moralim bozuldu tabi ama yatayım uyurum geçer dedim. Uyuyamadım tabi ama sızıntı hissettim bi kalktım kanama gelmeye başlamış. Pembe renkli sulu kan gibi peçeteyede geldi sildikçe. Bekleyecek kadar tahammülüm yoktu maalesef hemen acile gittim. Acilde kan idrar aldılar biraz bekledikten sonrada alttan kontrol edildim ne kesede bozulma ne de bebekle ilgili bir sorun yoktu kalp atışı ve haftasıyla uyumu normaldi çok şüküryatış verdi aslında ama yatmadım progestana başladım. Öyle çok kanama gibi olmadı aslında eve geldiğimde ilaç almamış olmama rağmen zaten çoktan geçmişti 1 günlük pedi doldurmadı diyebilirim. Çok şiddetli Kanaman olursa tekrar gel dedi. Pazartesi zaten doktora gideceğim. Umarım bir sorun yoktur gerçekten bugün 8+4 oldum çok şükür ben bu endişelerle 9 ayı nasıl tamamlıcam çok merak ediyorum yürümekten bile korkar oldum help me
Kese haftasıyla uyumlu.Kızlar az önce ilk kez ultrasona girdim kese göründü 8 mm dedi doktor başka bilgi vermedi pazartesi sıkışık gel tekrar bakalım dedi ve folik asite başlattı bir sorun mu var sizce 5+2 deyim henüz
Amin canım kimseye göstermesinAy çok geçmiş olsun gözlerim yuvalarında zor durdu okurkençok şükür hiç bir şeyiniz olmamasına çok sevindim gerçekten kabus gibi bir olay Allah tekrarını yaşatmasın canım bence hepimiz aynı durumdayız bu yüzden Allah bize yardım etsin
Bilmiyorum hiç testler verdi onları değerlendirmek istedi pazartesi sıkışık ol tekrar bakarız dediKese haftasıyla uyumlu görünüyor. Pazartesi ne görmek için çağırdı ki ?
Tahlil sonuçlarına bakacak. Gelmişken bi kez daha daha ultrason yapacak demek. Olumsuz bir durum yok. Endişe etmeBilmiyorum hiç testler verdi onları değerlendirmek istedi pazartesi sıkışık ol tekrar bakarız dedi