Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
O sıra da benimde kaynana olacağım aklıma gelmistir ahaha ins kv gibi olmam

Bende normalde bugün girecektim eşimin işinden ötürü yarına erteledim mecburen

Hadi hayırlı haberlerle gel canım
Bende iki erkek annesi olarak kv olacağım canım
Kendi kv gibi olurum inşallah
Benim aşı kartım yok şu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Aşıyı onların kullandığı bi sisteme işliyorlar e nabızda görülüyordur oraya düşüyor
E nabızda aşılarda görünüyor

Eklentiler

• 1000018166.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ben de geçen ay sağlık ocağına gittiğimde aşı ile ilgili bir şey demedi hemşire 14 mart da deyatlı ultrasona gireceğim inşallah. Ondan sonra gitsem sıkıntı olmaz heralde. Bide ben hiç hissetmedim daha heyecanla ve merakla bekliyorum. Bu arada da bişeyler örmeye başladım zaman sanki geçmiyo

Eklentiler

• IMG_20250227_191709.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250227_191558.webp
    111,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250227_191636.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 23
Bende 2.gebeliğimde diastatis recti oluştu. İlk 6 ayda farkedip egzersizler yaparsan düzeliyor yoksa çözüm ameliyat malesef. 2 peşpeşe gebelik sonrası bebekler küçük diye cesaret edemedim sonrada 3.gebelik geldi işte. Bnm 3 tanede fıtığım var diastatis rectiye bağlı olarak. Emzirme sürecim biter bitmez ameliyat olmak istiyorum. Çnkü görüntü bni çok rahatsız ediyor.

Kızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
Orzax-ocean markanın d vit ve demirini kullanıyorum. Ayrıca omega-3ünüde kullanıyorum.

Ben yurt dışında yaşıyorum. Tetanoz aşısı olacak mıyım diye sordum doktora, yapılan standart aşılar dahilinde değil dedi. 29. haftada boğmaca aşısı olacakmışım. Şeker yüklemesi içinde 26. hafta dedi.

Ben devlet takipliyim 18+1 de bugün %99.9 oranla cinsiyeti öğrendim değişme ihtimali varmı acaba yardımcı olur musunuz

Valla bende bogaz konusunda ayniyim. Tamam sabah yumurta peynir falan yiyiyorum ama akşam olunca canım abur cubur çekiyor. Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama durduramiyorum. Öyle böyle de değil aşırı istiyor. Ne yapcam böyle bilmiyorum.

Kızlar ben de sabahları gerçekten güzel beslendiğime inanıyorum. Her sabah mutlaka 1 ya da iki haşlanmış yumurta, yarım avakado, bol zeytin peynir ve yeşillik tüketiyorum. Hatta uyanınca ilk iş kahvaltıdan önce bi kaşık tahin yiyorum. Tek sorun ekmek yemem. Bayılıyorum beyaz ekmeğe akşamları da yine mutlaka et ya da tavuk ve mutlaka bol yeşillik ya da kesin sebze yemeği oluyor. Ara öğünlerde de muz ceviz çok besliyormuş bebeği onları yemeye çalışıyorum. Ama bu aralar canım çok tatlı istemeye başladı. Valla tatlı da yiyorum kahve bağımlısıydım artık çok şükür kahveyi sadece nöbetlerde nadiren içiyorum haftada bir falan. Ama her sabah mutlaka bir bardak çay her akşam da bir bardak çay içiyorum. Biri sormuş süzme peynir zararlı mı diye valla ben hep süzme peynir yiyorum. Ara ara da kaşar yiyorum bebeği çok besliyormuş o da. Bi de kabızlık için mutlaka kuru kayısı kuru incir şart her gün 3-5 tane yiyorum şu an çatlağım geçti inşallah böyle devam eder diyelim
Bir de ben sanırım 4 gündür falan bebişin hareketlerini hissediyorum. Yani bebiş hareketi mi emin değilim anca göbek deliğimin 3 parmak falan altında pıt pıt ediyor dünyanın en güzel hissi

gittiğim prof muhakkak yaptır dedi ama işte aşı olunca insanda soru işareti oluyor
Ya ben kıbrısta yaşıyorum burda aşı mecburiyeti yok istersen de kendin temin etmek zorundasın bulmakda oldukça güç . Bir aya türkiyeye gideceğim orda sağlık olacağı bile yapar ama işte geç mi olur onu merak ettim.

Canım gayet de güzel beslenmişsin ben bunların binde birini ancak yapabiliyorum canım hiç birini istemiyor. Bu arada hayırlı olsun evet onlar bebişin hareketleri bende ilk bu ne ya damar seyirmesi galiba diye düşünüyordum gün geçtikçe pıt pıt arttı yerleri de değişti anladım ki bebiş hareketleriymiş çok şükür 22. Haftadayım daha da net hissediyorum artık

En azından tek olmadığım için sevindim şu an bile yatmadan bi kraker mi hüpletsem diyorum ve o sesi susturmak için hemen yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…