- 21 Ekim 2024
- 646
- 468
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.201
Yanlışlık olmuştur bana 1.dozdan sonra tam 1 ay sonra gel dedilerKaydın vardır orda zaten sıkıntı etme ikinci doz için çağırırlar mutlaka yada istersen ara sor öğrenmiş olursun en azından bende yarın arayacağım ikinci dozu neden geç vermişler onu soracağım
Bende iki erkek annesi olarak kv olacağım canımO sıra da benimde kaynana olacağım aklıma gelmistir ahaha ins kv gibi olmam
Bende normalde bugün girecektim eşimin işinden ötürü yarına erteledim mecburen
Hadi hayırlı haberlerle gel canım
Aşıyı onların kullandığı bi sisteme işliyorlar e nabızda görülüyordur oraya düşüyorBenim aşı kartım yokşu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Bende 2.gebeliğimde diastatis recti oluştu. İlk 6 ayda farkedip egzersizler yaparsan düzeliyor yoksa çözüm ameliyat malesef. 2 peşpeşe gebelik sonrası bebekler küçük diye cesaret edemedim sonrada 3.gebelik geldi işte. Bnm 3 tanede fıtığım var diastatis rectiye bağlı olarak. Emzirme sürecim biter bitmez ameliyat olmak istiyorum. Çnkü görüntü bni çok rahatsız ediyor.Benim karnım toplamadan ve eski kiloma göre +3 kg fazla ile gebe kaldım.
20.haftadayım +1.5 kg aldım çok kilo almadan bitirmek istiyorum bu süreci
Karın da bende kaslarımda açıklık oldu, gebe çoğu kadında görülen diastasis recti deniyor tam düzeltmeden yeniden gebe kalınca şimdi daha beter olacak gibi hissediyorum doğum sonrası spor beslenme bakacağım çaresine ama şimdi düşünmeyin tadını çıkarın
Orzax-ocean markanın d vit ve demirini kullanıyorum. Ayrıca omega-3ünüde kullanıyorum.Kızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
Sanırım yanlışlık olmuş bende yeni farkettim karta bakınca yarın arayıp öğreneyimYanlışlık olmuştur bana 1.dozdan sonra tam 1 ay sonra gel dediler
Bana da öyle dediler 1 . Dozdan 1 ay sonraya randevu verdiler .Yanlışlık olmuştur bana 1.dozdan sonra tam 1 ay sonra gel dediler
Valla bende bogaz konusunda ayniyim. Tamam sabah yumurta peynir falan yiyiyorum ama akşam olunca canım abur cubur çekiyor. Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama durduramiyorum. Öyle böyle de değil aşırı istiyor. Ne yapcam böyle bilmiyorum.Bu sıralar canım o kadar sağlıksız şeyler çekiyor ki yemesem uyuyamam o derece. Kahvaltıya ne kadar iyi başlıyorsam ( yumurta ,avakado ,peynir tahin pekmez) devamı o kadar kötü oluyor. Tatlılar kurabiyeler börekleryoğurdu da akşam yemeklerde yemeye çalışıyorum ama bir düzen yok
Hayır canım olamaz bence bende devlet takipliyim 16 haftadan beri cinsiyet için erkek dediler hala da aynı cinsiyet değişmedi yani bu haftadan sonra değişmesi olmazBen devlet takipliyim 18+1 de bugün %99.9 oranla cinsiyeti öğrendim değişme ihtimali varmı acaba yardımcı olur musunuz
Ya ben kıbrısta yaşıyorum burda aşı mecburiyeti yok istersen de kendin temin etmek zorundasın bulmakda oldukça güç . Bir aya türkiyeye gideceğim orda sağlık olacağı bile yapar ama işte geç mi olur onu merak ettim.gittiğim prof muhakkak yaptır dedi ama işte aşı olunca insanda soru işareti oluyor
Kızlar ben de sabahları gerçekten güzel beslendiğime inanıyorum. Her sabah mutlaka 1 ya da iki haşlanmış yumurta, yarım avakado, bol zeytin peynir ve yeşillik tüketiyorum. Hatta uyanınca ilk iş kahvaltıdan önce bi kaşık tahin yiyorum. Tek sorun ekmek yemem. Bayılıyorum beyaz ekmeğeakşamları da yine mutlaka et ya da tavuk ve mutlaka bol yeşillik ya da kesin sebze yemeği oluyor. Ara öğünlerde de muz ceviz çok besliyormuş bebeği onları yemeye çalışıyorum. Ama bu aralar canım çok tatlı istemeye başladı. Valla tatlı da yiyorum kahve bağımlısıydım artık çok şükür kahveyi sadece nöbetlerde nadiren içiyorum haftada bir falan. Ama her sabah mutlaka bir bardak çay her akşam da bir bardak çay içiyorum. Biri sormuş süzme peynir zararlı mı diye valla ben hep süzme peynir yiyorum. Ara ara da kaşar yiyorum bebeği çok besliyormuş o da. Bi de kabızlık için mutlaka kuru kayısı kuru incir şart her gün 3-5 tane yiyorum şu an çatlağım geçti inşallah böyle devam eder diyelim
Bir de ben sanırım 4 gündür falan bebişin hareketlerini hissediyorum. Yani bebiş hareketi mi emin değilim anca göbek deliğimin 3 parmak falan altında pıt pıt ediyordünyanın en güzel hiss
Canım gayet de güzel beslenmişsin ben bunların binde birini ancak yapabiliyorum canım hiç birini istemiyor. Bu arada hayırlı olsun evet onlar bebişin hareketleri bende ilk bu ne ya damar seyirmesi galiba diye düşünüyordum gün geçtikçe pıt pıt arttı yerleri de değişti anladım ki bebiş hareketleriymiş çok şükür 22. Haftadayım daha da net hissediyorum artıkKızlar ben de sabahları gerçekten güzel beslendiğime inanıyorum. Her sabah mutlaka 1 ya da iki haşlanmış yumurta, yarım avakado, bol zeytin peynir ve yeşillik tüketiyorum. Hatta uyanınca ilk iş kahvaltıdan önce bi kaşık tahin yiyorum. Tek sorun ekmek yemem. Bayılıyorum beyaz ekmeğeakşamları da yine mutlaka et ya da tavuk ve mutlaka bol yeşillik ya da kesin sebze yemeği oluyor. Ara öğünlerde de muz ceviz çok besliyormuş bebeği onları yemeye çalışıyorum. Ama bu aralar canım çok tatlı istemeye başladı. Valla tatlı da yiyorum kahve bağımlısıydım artık çok şükür kahveyi sadece nöbetlerde nadiren içiyorum haftada bir falan. Ama her sabah mutlaka bir bardak çay her akşam da bir bardak çay içiyorum. Biri sormuş süzme peynir zararlı mı diye valla ben hep süzme peynir yiyorum. Ara ara da kaşar yiyorum bebeği çok besliyormuş o da. Bi de kabızlık için mutlaka kuru kayısı kuru incir şart her gün 3-5 tane yiyorum şu an çatlağım geçti inşallah böyle devam eder diyelim
Bir de ben sanırım 4 gündür falan bebişin hareketlerini hissediyorum. Yani bebiş hareketi mi emin değilim anca göbek deliğimin 3 parmak falan altında pıt pıt ediyordünyanın en güzel hissi
En azından tek olmadığım için sevindim şu an bile yatmadan bi kraker mi hüpletsem diyorum ve o sesi susturmak için hemen yatıyorumValla bende bogaz konusunda ayniyim. Tamam sabah yumurta peynir falan yiyiyorum ama akşam olunca canım abur cubur çekiyor. Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama durduramiyorum. Öyle böyle de değil aşırı istiyor. Ne yapcam böyle bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim sağlıklı hamilelikler dilerimHayır canım olamaz bence bende devlet takipliyim 16 haftadan beri cinsiyet için erkek dediler hala da aynı cinsiyet değişmedi yani bu haftadan sonra değişmesi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?